- 29 Mart 2016
- 514
- 170
- 103
- Konu Sahibi Hatice9293
-
İkiz bebeklerim var. Bende o haftalardan sonra yaşamaya başladım da benim bebeğimin biri idrar torbama vuruyordu. Bende suyum sandım basit bir test vardı yaptım yok bebeğin suyu değildi. Ultrasondan da doktor baktı bir sorun görünmüyor demişti. İdrar kaçırma olabilir dedi. Benimde hani kokusu yok leke olmuyor olunca idrar diye hiç düşünmedim. Bayağı tekmelemeye başlayınca evet dedim.Kızlar 25 haftalık ikiz gebelik var 2 haftadır sıvı geliyor bundan önceki gebeliğim de de aynısı olmuştu hatta kuru doğum yaptım bebeğimin suyu bitmiş de bunda erken başladı aynısı oluyor akıntı değil bildiğin şeffaf su gibi çamaşırımı ıslatıyor hatta bacaklarımda bile hissediyorum Dr a gittiğim de birşey yok deyip yolluyorlar gerçi daha kendi Dr ma gidemedim ama her zaman gelmiyor Dr gittiğim zaman akıntı geliyor onu ben bile fark ediyorum ama ertesi gün geliyor şeffaf su resmen kuruyunca leke de kalmıyor şuan da da karnımın altında gerginlik ve sancım var böyle olan var mı yarın nst ye girmicem ona göre Dr ma gidicem
Nasıl bir test bu acabaİkiz bebeklerim var. Bende o haftalardan sonra yaşamaya başladım da benim bebeğimin biri idrar torbama vuruyordu. Bende suyum sandım basit bir test vardı yaptım yok bebeğin suyu değildi. Ultrasondan da doktor baktı bir sorun görünmüyor demişti. İdrar kaçırma olabilir dedi. Benimde hani kokusu yok leke olmuyor olunca idrar diye hiç düşünmedim. Bayağı tekmelemeye başlayınca evet dedim.
Ped canım. Renk değişirse aminyon sıvısı demektir. Eczaneden almıştım.Nasıl bir test bu acaba
Anladım bundan bende bulmalıyım bir adı var mı bunun yoksa tarif mi etmek gerekiyorPed canım. Renk değişirse aminyon sıvısı demektir. Eczaneden almıştım.
Nete yaz çıkar. Ped olarak söylesen bence eczanede bilirAnladım bundan bende bulmalıyım bir adı var mı bunun yoksa tarif mi etmek gerekiyor
Anladım teşekkür ederimNete yaz çıkar. Ped olarak söylesen bence eczanede bilir
Bnmde ikiz bebeklerim var suan 1 yasindalarKızlar 26 haftalık olup da bebek hareketleri ayırımı yapabilen var mı sanki Tekden hareket geliyor ve karnım da değişik ağrı var sağ ve sol yanlarında çok ağrıyor ben mi kuruntu yapıyorum bilmiyorum ya
Doktorum Çarşamba günü de normalde ikisi de çok hareketlidir o yüzden tedirgin oldumBnmde ikiz bebeklerim var suan 1 yasindalar
Bnmkiler biri cok hareketliydi digeri hic kipildamiyordu sanki
Cok rahatsiz oluyorsan agri falan doktora git cnm
Ikiz oldugu icin yerleri dar oluncaDoktorum Çarşamba günü de normalde ikisi de çok hareketlidir o yüzden tedirgin oldum
Yanlış anlamazsınız size bir şey söylemek istiyorum. Fazla takıntı yapıyorsunuz gibi geldi. Bende ikiz bebek dünyaya getirdim hiç böyle eko grafiklerini analiz etmedim. Doktor sorun yok dediyse orda konu bitiyordu. Sizin için diyorum bu şekilde 36. Haftaya kadar aşırı yipranirsin ki psikolojini sağlam tut doğumdan sonra bolca sağlam bir psikolojiye ihtiyaç duyacaksın ,Eki Görüntüle 2918413
Kızlar nst ye girdim soldaki ilk sağdaki ikincinin kalp atışları normal mi sizce
Ben yerlerini biliyordum kızım yukarda oğlum aşağıda idrar torbasının üzerindeydi. Kızım elini kolunu çok hareket ettirdi kafasını. Oğlum bol tekme atardı. Oğlanın hareket alanı dardı onun için de vurduğunda sağlam oluyordu. Kızım kuğu gibi yukarda salınıyordu. Hamileligimi çok özledimBnmde ikiz bebeklerim var suan 1 yasindalar
Bnmkiler biri cok hareketliydi digeri hic kipildamiyordu sanki
Cok rahatsiz oluyorsan agri falan doktora git cnm
Doktor bir yorum yapmıştır. Bizim yorumlarımız saçma olur.Eki Görüntüle 2918413
Kızlar nst ye girdim soldaki ilk sağdaki ikincinin kalp atışları normal mi sizce
Arkadaş çok fazla başlık açmış gebeliğiyle ilgili sanırım iki küçük çocuk üstüne ikiz gebelik onu tedirgin etmiş. Biraz önce kendisine de yazdım bu şekilde 9 ay bitmez. Ben kendimi pimpirikli olarak görürüm ama gebelikte Allah müthiş bir rahatlık verdi. Üstelik tüp Bebek ile ilk bebeklerime gebeydim. Çok şükür çok rahat bir hamilelik ve doğum gerçekleştirdim. Bunda sakın olmanın etkisi büyükDoktor bir yorum yapmıştır. Bizim yorumlarımız saçma olur.
Aynen bende cok ozledim hamilelik bnmki cok zor gecti ama insan yinede tatmak istiyor hele ikiz oluncaBen yerlerini biliyordum kızım yukarda oğlum aşağıda idrar torbasının üzerindeydi. Kızım elini kolunu çok hareket ettirdi kafasını. Oğlum bol tekme atardı. Oğlanın hareket alanı dardı onun için de vurduğunda sağlam oluyordu. Kızım kuğu gibi yukarda salınıyordu. Hamileligimi çok özledim
He sen ikinci gebeliği düşünüyon yani ben tövbeAynen bende cok ozledim hamilelik bnmki cok zor gecti ama insan yinede tatmak istiyor hele ikiz olunca
Ben cok merak ediyorum ikinci gebeligimde ikiz olcakmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?