25 haftalık suyum mu geliyor anlamıyorum

Bir sıkıntı yaşamadım çok şükür doktor kontrolüme daha var bakalım artık kendi Doktırum ne diyecek

İkiz bebeklerim var. Bende o haftalardan sonra yaşamaya başladım da benim bebeğimin biri idrar torbama vuruyordu. Bende suyum sandım basit bir test vardı yaptım yok bebeğin suyu değildi. Ultrasondan da doktor baktı bir sorun görünmüyor demişti. İdrar kaçırma olabilir dedi. Benimde hani kokusu yok leke olmuyor olunca idrar diye hiç düşünmedim. Bayağı tekmelemeye başlayınca evet dedim.

Nasıl bir test bu acaba

Kızlar 26 haftalık olup da bebek hareketleri ayırımı yapabilen var mı sanki Tekden hareket geliyor ve karnım da değişik ağrı var sağ ve sol yanlarında çok ağrıyor ben mi kuruntu yapıyorum bilmiyorum ya

Bnmde ikiz bebeklerim var suan 1 yasindalar
Bnmkiler biri cok hareketliydi digeri hic kipildamiyordu sanki
Cok rahatsiz oluyorsan agri falan doktora git cnm

Eki Görüntüle 2918413
Kızlar nst ye girdim soldaki ilk sağdaki ikincinin kalp atışları normal mi sizce
Yanlış anlamazsınız size bir şey söylemek istiyorum. Fazla takıntı yapıyorsunuz gibi geldi. Bende ikiz bebek dünyaya getirdim hiç böyle eko grafiklerini analiz etmedim. Doktor sorun yok dediyse orda konu bitiyordu. Sizin için diyorum bu şekilde 36. Haftaya kadar aşırı yipranirsin ki psikolojini sağlam tut doğumdan sonra bolca sağlam bir psikolojiye ihtiyaç duyacaksın ,

Bnmde ikiz bebeklerim var suan 1 yasindalar
Bnmkiler biri cok hareketliydi digeri hic kipildamiyordu sanki
Cok rahatsiz oluyorsan agri falan doktora git cnm
Ben yerlerini biliyordum kızım yukarda oğlum aşağıda idrar torbasının üzerindeydi. Kızım elini kolunu çok hareket ettirdi kafasını. Oğlum bol tekme atardı. Oğlanın hareket alanı dardı onun için de vurduğunda sağlam oluyordu. Kızım kuğu gibi yukarda salınıyordu. Hamileligimi çok özledim

Doktor bir yorum yapmıştır. Bizim yorumlarımız saçma olur.
Arkadaş çok fazla başlık açmış gebeliğiyle ilgili sanırım iki küçük çocuk üstüne ikiz gebelik onu tedirgin etmiş. Biraz önce kendisine de yazdım bu şekilde 9 ay bitmez. Ben kendimi pimpirikli olarak görürüm ama gebelikte Allah müthiş bir rahatlık verdi. Üstelik tüp Bebek ile ilk bebeklerime gebeydim. Çok şükür çok rahat bir hamilelik ve doğum gerçekleştirdim. Bunda sakın olmanın etkisi büyük

Kızlar ben dr a göstermediğim için burda da tecrübe açısından size sordum yoksa ne gelirse Rabbinden pimpiriklik değil benim hamileliklerim gerçekten çok zor geçer sürekli ağrılı oğlumda suyum geldi Dr kar anlamadığı için bunda ister istemez üstüne düşüyorum çünkü aynıları oluyor belki yaşayan vardır da yardımı dokunur içim rahatlar diye en azından bana fikir verir diye sorup durdum

Aynen bende cok ozledim hamilelik bnmki cok zor gecti ama insan yinede tatmak istiyor hele ikiz olunca
Ben cok merak ediyorum ikinci gebeligimde ikiz olcakmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…