25 haftalık suyum mu geliyor anlamıyorum

İnşallah sizin gönlünüzdeki gibi olur çok geçmiş olsun

Bu şekilde beklemeyin ya yakın bi ile filan gidin nerde yasiyosunuz. Illa ki bakacak bir yer vardır.
Gitme imkanım yok şuan da ilde bir hastaneye gitsem 45 dk ve evde iki çocuğum da var bırakıp gitme şansım yok inşallah sabaha kadar birşey olmaz da gidicem ilk iş

Vakit geçmeden başka doktora gidin. Çok tehlikeli olabilir. Herkesin suyu birden boşalacak diye bir kural yok. Benim de sizin gibi suyum az az gelerek başladı doğumum. 2 gün boyunca geldi. Ankarada en iyi özele gidiyordum birde hemşire anlamadı ilk gece suyumun geldiğini altına kaçırıyorsun sen dedi ısrarla . Ertesi gün kendi doktorum senin doğumun başlamış hemen hastaneye yatışını yap dedi. Bence sıfır sancıydı. Hiç sancı çekmeden suni verildi o halde bile sancım yoktu ama bebeğin suyu azaldı giderek ve kalp atışları da düşünce sezaryene alındım. Daha suyun gelmedi deselerdi allah korusun bebeğimi kaybedebilrdim zehirlenme geçirebilirdim vs vs. İhmal etmeyin lütfen

Anladım gidicem bugün hayırlısı inşallah

Hadi ya Rabbim biran önce kavuştursun inşallah şimdi durumları nasıl peki toparlaya biliyorlar mı kaç kilo doğdular
Biri 1.150 gr biri 1.300 gr doğdu ama kardeşim uzakta olduğu için çok fazla bilgimiz yok sadece iyiye gidiyorlar diyorlar. İnşallah sen tam zamanında doğurursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…