- Konu Sahibi Hatice9293
-
İnşallah sizin gönlünüzdeki gibi olur çok geçmiş olsunAnladım benim işte bunlar daha çok küçük korkuyorum tedirginim ne olacak bilmiyorum bundan önceki doğumum benim öyleydi aynı şekilde sızıntı şeklinde suyum gelip durdu Dr her dediğimde birşey yok dedi ama suyum bitti kuru doğum yaptım hatta oğlumun köprücük kemiğini kırmıştı Dr ki doğsun diye o kadar zor oldu
İnşallah çok sağolunİnşallah sizin gönlünüzdeki gibi olur çok geçmiş olsun
Evet şikayet edeceğiz zaten tabi ilgilenen olursa şikayetleBakmak zorunda size devlet ..gidin gerekirse yetkililerle görüşün izin vermezlerse medyaya vereceğinizi söyleyin
Gitme imkanım yok şuan da ilde bir hastaneye gitsem 45 dk ve evde iki çocuğum da var bırakıp gitme şansım yok inşallah sabaha kadar birşey olmaz da gidicem ilk işBu şekilde beklemeyin ya yakın bi ile filan gidin nerde yasiyosunuz. Illa ki bakacak bir yer vardır.
Çok şükür yaşıyorlar ama kuvözdeler.zaten özelde doğum yaptı devletteki hastane yeterli değildi .Yaşıyorlar mı çok erken çünkü şuan ve korkuyorum
Ne kadarlıkken doğdularÇok şükür yaşıyorlar ama kuvözdeler.zaten özelde doğum yaptı devletteki hastane yeterli değildi .
Anladım gidicem bugün hayırlısı inşallahVakit geçmeden başka doktora gidin. Çok tehlikeli olabilir. Herkesin suyu birden boşalacak diye bir kural yok. Benim de sizin gibi suyum az az gelerek başladı doğumum. 2 gün boyunca geldi. Ankarada en iyi özele gidiyordum birde hemşire anlamadı ilk gece suyumun geldiğini altına kaçırıyorsun sen dedi ısrarla . Ertesi gün kendi doktorum senin doğumun başlamış hemen hastaneye yatışını yap dedi. Bence sıfır sancıydı. Hiç sancı çekmeden suni verildi o halde bile sancım yoktu ama bebeğin suyu azaldı giderek ve kalp atışları da düşünce sezaryene alındım. Daha suyun gelmedi deselerdi allah korusun bebeğimi kaybedebilrdim zehirlenme geçirebilirdim vs vs. İhmal etmeyin lütfen
Tam 28 haftaya girdiği gün kanaması olduNe kadarlıkken doğdular
Hadi ya Rabbim biran önce kavuştursun inşallah şimdi durumları nasıl peki toparlaya biliyorlar mı kaç kilo doğdularTam 28 haftaya girdiği gün kanaması oldu
Biri 1.150 gr biri 1.300 gr doğdu ama kardeşim uzakta olduğu için çok fazla bilgimiz yok sadece iyiye gidiyorlar diyorlar. İnşallah sen tam zamanında doğurursunHadi ya Rabbim biran önce kavuştursun inşallah şimdi durumları nasıl peki toparlaya biliyorlar mı kaç kilo doğdular
Amin inşallah Rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah bu yolda dayanma gücü versinBiri 1.150 gr biri 1.300 gr doğdu ama kardeşim uzakta olduğu için çok fazla bilgimiz yok sadece iyiye gidiyorlar diyorlar. İnşallah sen tam zamanında doğurursun
Yarın kendi Dr ma gideceğim İnşallahSon durumunuz nedir?
Amin inşallah Allah razı olsunSağlıkla, vaktinde kucağınıza alırsınız inşallah ikisini de
Son durumunuz nedir ?o günden sonra bir daha girmemissiniz.
Bugün bir ara girmiş ama yazmamış. Okuduğumdan beri aklımda kaldı girip girip bakıyorum inşallah iyilerdir.evet hiçççç girmemiş inşallah herşey yolundadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?