Merhaba arkadaşlar.Haftaya cumartesi istemeye geliyorlar.Aileler ilk kez tanışacak hemde bana yüzük takılcak söz gibi bişey olacak anlayacağınız.(Fotoları haftaya paylaşacagım:))8 saatlik yoldan gelecekler ,annem yemek vermezsek olmaz diyor.ailecek hummalı bir hazırlık içindeyiz.Çünkü tanışma yemek isteme söz hepsi bir arada.Çok kalabalık olmayacağız onun anne-baba ve kardeşi bnm anne-baba ve kardeşim toplam 8 kişi.Ama yinede malum bu konular çok heyecan verici.Biz kendimizce bir menü hazırladık.Ama tatlıya birtürlü karar veremıyoruz.Çünkü hava sıcak ne yapsak ağır oluyor.Biliyorum çok önemli bi konu değil ama nolur yardım edin.Özellikle istemeye dünürlerine yemek veren kızlar neler hazırladınız
.Çayın yanında ve yemekte.Biz sunları yapmayı düşünüyoruz.Yorumlarsanız çok sevınırım
-çorba
-ara sıcak (sarma- dolma-börek-meze-salata vs)
-ana yemek (etli bi yemek-pilav)
-tatlı (annem revani ya da baklava gibi şerbetli talı yapalım diyor sofra daha ağır görünsün diye.bense sütlü tatlı yapmaktan yanayım)
-çay tabağı (browni ya da rulo pasta-1 veya 2 çeşit kurabiye)
İşte bunlar.Bana insanlar yemekten konuşamacak gibi geliyor
,annemse ilk kez gelıyorlar bnlar yapılır diyor.Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim
[/B]

-çorba
-ara sıcak (sarma- dolma-börek-meze-salata vs)
-ana yemek (etli bi yemek-pilav)
-tatlı (annem revani ya da baklava gibi şerbetli talı yapalım diyor sofra daha ağır görünsün diye.bense sütlü tatlı yapmaktan yanayım)
-çay tabağı (browni ya da rulo pasta-1 veya 2 çeşit kurabiye)
İşte bunlar.Bana insanlar yemekten konuşamacak gibi geliyor