• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

25 kilo vermekkk :)))

Kim daha çok kilo verecek sizcee :)

• Ankete Katılan
    6
  • Anket Kapalı .
Kızlar yazamadım sınav haftasıydı malumunuz :D Çok şükür bitti ama ben diyeti falan bıraktım çünkü günde 2-3 sınav vardı basımı kaldıracak zaman yoktu D:

Kızlar yazamadım sınav haftasıydı malumunuz :D Çok şükür bitti ama ben diyeti falan bıraktım çünkü günde 2-3 sınav vardı basımı kaldıracak zaman yoktu D:

anlıyorum canım düşündüm zaten gelmeni bekledim tekrar başlarız o durumları çok iyi biliyorum umarım sınavlar iyidir :D

bende geri döndüm lahanam marulum hazirr yarin ki diyetim icin :)

afiyetler olsun biliyorsundur belki cnaım tatile girdi okullar bizim burda ben genelde sabahtan akşama dershanede olacağım o yüzden pek ilgelenemeyeceğim sizinle ama seninle faceden mesajlaşırız artıkın D:

Aralık Ayında başladım canım, 1,5 ayda falan.
Tabi son 15 gün saldım şuan durdu kilo verişim. :((

Sende bahsetsene kendinden. :)
Merak ettim bende. :)

bende 18 yaşındayım okuyorum lise sondayım işe üniversite hazırlığı falan birde kendimi bildim bileli kiloluyum bir verip bir alıyorum ama artık almak yok hep vereceğim olmuyor artık böyle :)

Bende takdir aldım melikeciğim :)))
Kızlar 94 olmusun eheheh :D

Bide ayrıca 2 gün önce diyetisyene gittim orda tartıldım 94u gorunce sok oldum ben kılo almısıım dıye beklıyodum ehehe :D

afiyetler olsun biliyorsundur belki cnaım tatile girdi okullar bizim burda ben genelde sabahtan akşama dershanede olacağım o yüzden pek ilgelenemeyeceğim sizinle ama seninle faceden mesajlaşırız artıkın D:

tamam canim sana kolay gelsin olsun okullar tatile girssin okuldan iydir herhalde dershane :))
benim okulda gecen yaz bitti :SS
simdi de bakalim bi meslek yapicam :))

Back
X