• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

25 kilo vermekkk :)))

Kim daha çok kilo verecek sizcee :)

• Ankete Katılan
    6
  • Anket Kapalı .
simdi kiloyum bide zayiflayip desinler istyiorum sana neeee olmus böyle:))

bende öyle desinler istiyorum kendimi bildim bileli kiloluyum birde 5-6 yıl tellerim vardı onlar çıktı çıkalı 2 ay falan oldu şimdi ikinci değişiklik olarak zayıflamak istiyorum artık:1:

zayifladiktan sonra bende bi güzel degisiklik yapicam insallah

bu yıl hiç yapmadığım şeyler yapmaya başladım zaten hayatımda ilk defa para biriktirmeye de çalışıyorum kuruş kuruş bozuklukları falan atıyorum hatta öyle bir topik var şuan bayaa zevk alıyorum diyorum biriktireyim zayıflayınca bir güzel alış veriş değişiklik falan yaptırayım D:

bu yıl hiç yapmadığım şeyler yapmaya başladım zaten hayatımda ilk defa para biriktirmeye de çalışıyorum kuruş kuruş bozuklukları falan atıyorum hatta öyle bir topik var şuan bayaa zevk alıyorum diyorum biriktireyim zayıflayınca bir güzel alış veriş değişiklik falan yaptırayım D:

ah ahhh insallah olucak okadar cok pantolunum varki 65 kiloykene hepsi olyuodu suan bacagma bile girmyio zayiflayinca önce bi saclarimi boyicam giyim tarzimi degistircem yani yeni esyalar alicam :)

ah ahhh insallah olucak okadar cok pantolunum varki 65 kiloykene hepsi olyuodu suan bacagma bile girmyio zayiflayinca önce bi saclarimi boyicam giyim tarzimi degistircem yani yeni esyalar alicam :)

saçımı boyamayı düşünmüyorumda zaten siyaha boyanmış gibi ama biraz değişil bir şeyler yapabilirim sonra yeni kıyafetler falan her şey sil baştan :D

arkadaşlar ben uyuyacağım biraz yorgunum zaten :D yarın giremeyebilirim anneannemde kalırım belki pazartesi veya pazar akşamı tablo hazır olur hepinize iyi geceler :)

kizlar nasil gidiyoo

güzel canım senin nasıl gidiyor başladın mı diyete? ben bugün hep arkadaşlarlaydım sabah çok güzel bir kahvaltı yaptım yengemle :D sonra dershaneye geçtim ah orada 2-3 tane bisküvi yedim ama az yedim 3-4 hatta 5 de olabilir çay içtim ama öğle yemeği yemedim sonra eve geldim sadece 1 dilim tavuk yedim sen neler yaptın :)

nickname başlangıç kilosu şuanki kilosubu hafta verdiği kgtoplam verdiği kg
mavibalonlar95.595,595,5
pingu92 84,8 85,185,1+600 gr
melikea123 94.5 94,894,8+300 gr
seçil1595 79 7878-1 kg
Hedef60 75 7575

Son düzenleme:
Ee herkes sınavıyla işiyle uğraşıyor. Herkesin yoğun olduğu bir dönem :52:

Back
X