- Konu Sahibi Mavibalonlar
Kızlar merhaba.. Ben 16 yaşındayım. Boyum 166 kilom 95 :) 3 hafta önce diyet ve spora başladım. 3 hafta için de 7 kilo verdim. Yediklerimi sorarsanız ben lise öğrencisiyim.Sabah 6.30'da kalkıyorum.Hemen 1 bardak su içiyorum. Sonrası kızlar BİM'de nugget var bilirsiniz.Fiyatı da uygun.Normalde onlar yağın içinde pişer ama ben tost makinesinde hiç yağ sürmeden yapıyorum.Hem yağsız oluyo, hemde tok tutuyo. Ondan 3 tane yiyorum, 3 zeytin ve 1 bardak 5'li bitki çayı ya da bazen 1 yumurta ile yağsız tavada omlet yapıyorum yanına 3 zeytin ve bitki çayım.
Daha sonra okula giderken 4 durak önce inip yürüyorum. Okuldan çıkınca 5 durak önce iniyorum bir park var oranın çevresi 1km 2 tur yürüyorum etti 2km. Ordan da eve yürüyorum. Eve gelince ne varsa yemek ondan yiyorum ekmeksiz. Arada meyve yiyorum portakal ve kivi. Akşamda normal yemeğimi yiyorum. Eğer menüde makarna, pilav varsa ya hiç ya da 1 kaşık yiyorum. Aralarda da bitki çayımı unutmuyoruz tabii. Haftanın 2 ya da 3 günü ebru şallının pilates yaptığı videoları açıp 30dk pilates yapıyorum (yalnız top yok, topsuz hareketleri yapıyorum.) Bu şekilde kızlarr :) Birbirimize yardımcı ve destek olabiliriz ne dersinizz :))
Daha sonra okula giderken 4 durak önce inip yürüyorum. Okuldan çıkınca 5 durak önce iniyorum bir park var oranın çevresi 1km 2 tur yürüyorum etti 2km. Ordan da eve yürüyorum. Eve gelince ne varsa yemek ondan yiyorum ekmeksiz. Arada meyve yiyorum portakal ve kivi. Akşamda normal yemeğimi yiyorum. Eğer menüde makarna, pilav varsa ya hiç ya da 1 kaşık yiyorum. Aralarda da bitki çayımı unutmuyoruz tabii. Haftanın 2 ya da 3 günü ebru şallının pilates yaptığı videoları açıp 30dk pilates yapıyorum (yalnız top yok, topsuz hareketleri yapıyorum.) Bu şekilde kızlarr :) Birbirimize yardımcı ve destek olabiliriz ne dersinizz :))
[table="width: 600, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]nickname[/td]
[td] başlangıç kilosu [/td]
[td]şuanki kilosu[/td]
[td]bu hafta verdiği kg[/td]
[td]toplam verdiği kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mavibalonlar[/td]
[td]95.5[/td]
[td][/td]