• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

25 kilo vermekkk :)))

Kim daha çok kilo verecek sizcee :)

• Ankete Katılan
    6
  • Anket Kapalı .
kızlar yarın kilo bildirim günümüz unutmay akşam saat 5e kadar bildirmiş olursanız bende daha rahat tamamlarım tabloyu :)

günaydınn kızlar ilk kilo bildirimini ben yapayım dedim kilom 94,800 yani 300 gram almışım :s

Bana bu haftalık 78 yazın tartılamadım çünkü ama haftaya kesin tartılıyorumm !! :52:

kizlar diger topige de yazmistim smartfon larda bedava whats app yükleyip bedava yazisabilirz hem bu sekilde daha iyi takip ederiz

melikecigim benim de samsung ama yüklenebilio eger play store varsa ve smartfonlarda oluyo play store

kizlar diger topige de yazmistim smartfon larda bedava whats app yükleyip bedava yazisabilirz hem bu sekilde daha iyi takip ederiz

melikecigim benim de samsung ama yüklenebilio eger play store varsa ve smartfonlarda oluyo play store

yok canım benim ki monte modelinden çok araştırdım ama yok tekrar telefoncuya sorarım olmadı zaten whats app yüklemek istiyorum babamla telleri değiştiririm :D:D

Back
X