- Konu Sahibi Mavibalonlar
ben de geldiiiiimm:))) yahu ne yoruldum ne yoruldum bugünn![]()
hoşgeldin canım sabahtan beri aklımdasın dedim işi olması kesin girer bildirirdi falan diye ee nasıl geçti günün naptında bu kadar yoruldun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de geldiiiiimm:))) yahu ne yoruldum ne yoruldum bugünn![]()
pingu canım yazın sen istanbula geliyor musun?
yok canim ben istanbulla gelmyiorum kocaeli ye gidiyorum ben :S
bugün nöbetçiydim okulda ayaklarım fln ağrıdı çok :))
bu haftaa veremedim ben kilo yedim de yedim((
75 yazalımmmm(
bugün nöbetçiydim okulda ayaklarım fln ağrıdı çok :))
bu haftaa veremedim ben kilo yedim de yedim((
75 yazalımmmm(
duş falan al canım yorgunluğun gider birde türk kahvesi tamam canım 75 yazalım :)
hadi ya gelseydin hep beraber buluşur salata yerdik![]()
kizlar kimse yani bu hafta kilo veremedi mi :S
aramizda
diger iki kisi nerde ya 4 kisi durumunu bildiridi 2 kisi nerde :))
yarinn yemek ben yapyiorum annnem habire zorluo firinda kremali patates yap diye bide üstüne ispanakli kek yapicam :84:
yani yarin degil de pazar gunu baslyiorum yarin normal yiyecem gibi gözüküyo bunlar hayir diyemedigim seyler :S
sen gel kocaeli ye hem uzak da degil bi yesil icerdik :))
bu arada meslekler nedir:))
hadi hayırlısı olsun :))) şu kiloları vereliim yaa hiç gaza getirmioz kkiii birbirimizii
yaza daha cok var merak etme verirsin bende su kilo cizegelesinle ugrasiyorum tickerfacktory giriyorum ama orda html yazyisini bulamadim ve bulunca nereye yapistircam ki
yaza daha cok var merak etme verirsin bende su kilo cizegelesinle ugrasiyorum tickerfacktory giriyorum ama orda html yazyisini bulamadim ve bulunca nereye yapistircam ki
aynen aynen boyun kaç cnm?bende vericem bir anda herkes şok olsun sırf onları şaşırtmak için![]()
aynen aynen boyun kaç cnm?