25 kilo vermekkk :)))

Kim daha çok kilo verecek sizcee :)

• Ankete Katılan
    6
  • Anket Kapalı .
bugün nöbetçiydim okulda ayaklarım fln ağrıdı çok :))
bu haftaa veremedim ben kilo yedim de yedim:(((
75 yazalımmmm :((

bugün nöbetçiydim okulda ayaklarım fln ağrıdı çok :))
bu haftaa veremedim ben kilo yedim de yedim:(((
75 yazalımmmm :((

insallah önümüzdeki hafta verirsin merak etme hemsiremisin nöbetcilik yapyiorsun
89 kilodan 75 düstün herhalde öyle gösterio kilo cetvelinde bukdar verdiysen geriside gelir merak etme ben 85 den 80 bile düsemiyorum kac aydir

duş falan al canım yorgunluğun gider birde türk kahvesi tamam canım 75 yazalım :)

kizlar kimse yani bu hafta kilo veremedi mi :S

aramizda

diger iki kisi nerde ya 4 kisi durumunu bildiridi 2 kisi nerde :))
yarinn yemek ben yapyiorum annnem habire zorluo firinda kremali patates yap diye bide üstüne ispanakli kek yapicam :84:

yani yarin degil de pazar gunu baslyiorum yarin normal yiyecem gibi gözüküyo bunlar hayir diyemedigim seyler :S

kizlar kimse yani bu hafta kilo veremedi mi :S

aramizda

diger iki kisi nerde ya 4 kisi durumunu bildiridi 2 kisi nerde :))
yarinn yemek ben yapyiorum annnem habire zorluo firinda kremali patates yap diye bide üstüne ispanakli kek yapicam :84:

yani yarin degil de pazar gunu baslyiorum yarin normal yiyecem gibi gözüküyo bunlar hayir diyemedigim seyler :S

ye ama canım yürüyüşe çık yeşilçayda iç onların günahını biraz da olsun sil

hadi hayırlısı olsun :))) şu kiloları vereliim yaa hiç gaza getirmioz kkiii birbirimizii

yok ver ver cnm kiloları sonra strese girio insan:)) ben ünideyken de bu kilodaydım ama kiloluydum yani 60 kilo oldm bi ara millet şok geçirmiştiii:))

yaza daha cok var merak etme verirsin bende su kilo cizegelesinle ugrasiyorum tickerfacktory giriyorum ama orda html yazyisini bulamadim ve bulunca nereye yapistircam ki

yaza daha cok var merak etme verirsin bende su kilo cizegelesinle ugrasiyorum tickerfacktory giriyorum ama orda html yazyisini bulamadim ve bulunca nereye yapistircam ki

canım o yazıyı bul bulunca kullanıcı kontrol panelinden profili düzelnle bölümünden çizelge bölümüne yapıştır :D

Back
X