25 Mayıs transfer olacaklar heyecan dorukta

Benim göğüslerim de çok acıyor kasıklarım da hala ağrıyor ve uyukluyorum bunlar normal mi
Göğüs acısı yok bende arada kasık ağrısı oluyor birde sistit oldum sanırım transferde sonda takilmisti ondan oldu diye düşünüyorum bol bol su içiyorum inşallah ilerlemez. Ama senin söylediğin belirtiler normal

Göğüs acısı yok bende arada kasık ağrısı oluyor birde sistit oldum sanırım transferde sonda takilmisti ondan oldu diye düşünüyorum bol bol su içiyorum inşallah ilerlemez. Ama senin söylediğin belirtiler normal
Biraz önce benden de beyaz bir akıntı geldi ilaçtan mi bilmiyorum progesteron fitil kullanıyorum sabah akşam 2 şer adet herhalde ondan oldu biraz evin içinde hareket ettim çamaşırlık tan camasirlari katladim masanın sehpanın tozunu aldım alerjim var toza çünkü eşim de yemekleri ısıtıp getirebiliyor pazar günü ablam gelecek o zaman iyice dinlenebilecegim

Biraz önce benden de beyaz bir akıntı geldi ilaçtan mi bilmiyorum progesteron fitil kullanıyorum sabah akşam 2 şer adet herhalde ondan oldu biraz evin içinde hareket ettim çamaşırlık tan camasirlari katladim masanın sehpanın tozunu aldım alerjim var toza çünkü eşim de yemekleri ısıtıp getirebiliyor pazar günü ablam gelecek o zaman iyice dinlenebilecegim
Birde sabah saatlerinde kahverengi ince bir ip gibi birşey geldi dünde bugünde tuvalet kağıdına geldi iyi mi kötü mü anlamadım 3. Gün embriyosu benimkiler daha tutmamistir diye düşünüyorum ancak bugün yarın tutunmaya calisir diye düşünüyorum

Sistit için bir bardak günde papatya çayı iç istersen biraz rahatlatır

Beyaz akıntı progestandan oluyor canım bende gunde 3 defa kullanıyorum ilacın fazlası geri geliyor bende ufak ufak kalkıyorum bazen okadardan birsey olmaz inşallah önemli olan kendini yorma ağır falan kaldırma

Beyaz akıntı progestandan oluyor canım bende gunde 3 defa kullanıyorum ilacın fazlası geri geliyor bende ufak ufak kalkıyorum bazen okadardan birsey olmaz inşallah önemli olan kendini yorma ağır falan kaldırma
Yok ağır kaldırmiyorum hafif işler yapıyorum birde bu ilaçlar sürekli aciktiriyor balon gibi olcak yemekten😂

Sistit için bir bardak günde papatya çayı iç istersen biraz rahatlatır
Belki 3 litre su icmisimdir şuana kadar durmadan tuvalete gidiyorum ama çok şükür ağrı acı falan yok idrarimda çok su içmekten geliyor insallah böyle böyle atarim. Papatya çayı zararı olurmu acaba insan içmeye cekiniyor

Benimde bugün 5.gün ama bendede bugün hiç belirti yok dun hafif kasik agrisi bide göğüs uçlarım açıyordu ama bugün bisey yok🙄
Dün akşam sol kasigima bıçak saplanir gibi ağrım oldu 5 6 kez girdi çıktı. Göğüslerim ztn açıyor ama onu ilaclardan tahmin ediyorum. Umarım belirtidir yaa...

Back
X