- Konu Sahibi Gullervediken
Hayırlı olsun canım güzel duygular bunlarMerhaba hanımlar insallah hepimiz hayırlısıyla sağlıkla
evlatlarımıza kavuşuruz
Benim de dün transfer günüm dü çok değişik duygular içerisindeyim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım güzel duygular bunlarMerhaba hanımlar insallah hepimiz hayırlısıyla sağlıkla
evlatlarımıza kavuşuruz
Benim de dün transfer günüm dü çok değişik duygular içerisindeyim![]()
Bugünümüze şükür canım, daha iyi olacağız inşallahAa Canım Neal nasılsın bebiş nasıl
Benim bu 2. Deneme ya ilkinde ne yaşadım hiç hatırlamıyorum, kıyaslayamıyorum. ilaçlardan da etkilenmiyorum herhalde ben, hiç bişey yok çünkü. Nerdeyse tutmadı diye oturup ağlıcam şuan![]()
Allah iyilik versin canım öperim onuBugünümüze şükür canım, daha iyi olacağız inşallah
Hiç düşürme modunu. Benim en ufak bir sancı, batma, ağrı, şu bu hiçbir şeyim olmuyordu. "Tutmadı galiba" diye düşünmeye başladığımda tedavi gördüğüm merkezin sitesinde yazan şu yazıyı açıp okuyordum. Benim rahim duvarı bir türlü kalınlaşamadığı içün günde dört Estrofem alıyordum, ondan oldu o yan etki de. Taşa versen memesi büyürdü o kadar östrojenle
Eki Görüntüle 3076513
Amin canım insallahhhHayırlı olsun canım güzel duygular bunlarinşallah sonucu daha güzel olur
Amin amin hepimizeAllah iyilik versin canım öperim onu
Evet tam olarak senin gibiyim, nerdeyse transfer oldugumu unutucam gün içinde. Neyse bak biraz rahatladım, ben de günde 4 estrofem alıyorum ama bana mısın demiyor![]()
Amin canimNe güzel inşallah bize de pozitifi görmek nasip olurbenim bu 4. Simdi bebeklerin kaç yaşında? Benimde 6 Haziran test günü
cuma sabahı evde test yapmayı planlıyorum
![]()
Ah inşallah canım sağolAmin amin hepimize
Benimki öncesinde oldu zaten dediğim gibi transfer sonrası daha da büyüdü falan gibi bir şey olmadı. Hamileliğin ilerleyen zamanlarında oldu, o da zaten prolaktin yükseliyor diyedir herhalde. İnşallah senin bebe de belirtisizspordur da güzel haberi alırız tez zamanda
Amin canimbenim tedaviyle 7 yaşında bir kızım var. Şimdide ona bir kardeş için uğrasiyoruz işte
Ben kan testi gününe kadar bekleyeceğim inşallah
![]()
Amin canim hepimize inşallahçok güzel güzel kızına sağlıklı, kendi gibi güzel bir kardes gelir inşallah
Heyecanla geçiyor. 4.gün de bitti şükür
Hadi sağlıkla tutunsun inşallah1 adet hap verdi başka bir ilaç takviyesi vermedi cnm
Lüks bir otele tatile gitseydik zaman ne çabuk geçerdi sonuc bekleyince gun 48 saate cikiyor sankiHeyecanla geçiyor. 4.gün de bitti şükür![]()
İnsallah canımBelimin sol tarafında ağrı var. Sol dizimde de uyuşma. Allahım inşallah ilaçlardan değildir. Tutunma belirtisidir
Aynen öyle hemen geçerdi o zamanLüks bir otele tatile gitseydik zaman ne çabuk geçerdi sonuc bekleyince gun 48 saate cikiyor sankiiyi olda canım heyecanı güzel oluyor, ümitle bekliyoruz şükür
![]()
Haziran 2-5 ve 8 inde olacağım ben günde bir folik asit iki kere prograf üç kere estrofem iki kere 2 şer adet progesteron vajinal fitil bir adet vagifem vajinal fitil bir tane OMEGA 3-6-9 bir tane progesteron iğne bir adet coraspin tablet iki günde bir oksapar iğne bu kadardı herhalde o kadar çok geliyor ki böyle sayincaBen transferden 5 gün önce Progesteron iğnesine basladim, hergun bin cc vuruyor esim. İgnenin disinda da gunde 3 ögun Estradiol ilaci bir seferde vitamin alıyorum. Otrivalle iğnesini hangi aşamada vurundun?
Yanı az da degil midemize sağlık iyi dayaniyor maasallahHaziran 2-5 ve 8 inde olacağım ben günde bir folik asit iki kere prograf üç kere estrofem iki kere 2 şer adet progesteron vajinal fitil bir adet vagifem vajinal fitil bir tane OMEGA 3-6-9 bir tane progesteron iğne bir adet coraspin tablet iki günde bir oksapar iğne bu kadardı herhalde o kadar çok geliyor ki böyle sayinca
Otrivalle iğneyi bir iğneyi 3 e bölüp vurulacak mısım göbektenYanı az da degil midemize sağlık iyi dayaniyor maasallah2-5-8 inde ne olacaksin canım?
Sen suan OPU ya mi hazırlanıyorsun?Otrivalle iğneyi bir iğneyi 3 e bölüp vurulacak mısım göbekten
Yok canım tutunmaya faydası oluyor diye bazı doktorlar transfer sonrası da çatlatma iğnesi veriyorSen suan OPU ya mi hazırlanıyorsun?