- 15 Mayıs 2022
- 66
- 64
- 3
- 44
- Konu Sahibi Gullervediken
Test gününüz ne zaman benim ki 9 haziranBugun ki erken gebelik testi daha koyu renk çıktı tam kırmızı çıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test gününüz ne zaman benim ki 9 haziranBugun ki erken gebelik testi daha koyu renk çıktı tam kırmızı çıktı
Benimde 11 haziran test günüm güzel haberler ver bize de bana da umut olsunTest gününüz ne zaman benim ki 9 haziran
İnşallah bu kadar emeğimiz küçük bir minnosla sonuçlanır hepimiz için dua ediyorum inşallah hepimiz hamiş olmuşuzdur bebisler bizlere tutunmusturBenimde 11 haziran test günüm güzel haberler ver bize de bana da umut olsun![]()
Amin canım benim belirtilerin var mı ilaçların neler ben sabah akşam ikişer esteofem sabah akşam peogestan iğne vitamin d vitamini folik asit coraspirin kullanıyorum sen neler kullanıyosunİnşallah bu kadar emeğimiz küçük bir minnosla sonuçlanır hepimiz için dua ediyorum inşallah hepimiz hamiş olmuşuzdur bebisler bizlere tutunmustur
Günde 3 kere estrofem günde 2 kere progestan fitil 2 şer adet günde 2 adet prograf tablet 1 kere folik asit günde 1 kere progestan iğne 2 günde 1 oksapar iğne ve haziran 2-5-8 inde otrivalle iğnenin 1/3Amin canım benim belirtilerin var mı ilaçların neler ben sabah akşam ikişer esteofem sabah akşam peogestan iğne vitamin d vitamini folik asit coraspirin kullanıyorum sen neler kullanıyosun
Belirtiler bel ağrısı kasık ağrısı kasık batması adet sancısi gibi oluyor arada midem nadiren bulanıyor ve sürekli gaz varAmin canım benim belirtilerin var mı ilaçların neler ben sabah akşam ikişer esteofem sabah akşam peogestan iğne vitamin d vitamini folik asit coraspirin kullanıyorum sen neler kullanıyosun
İnşallah artar benimde 3. Gün embriyosu dondurulmuş 2 tane bugün 12. Gündü 65.73 çıktı beta doktora gönderdim sonucu cevap bekliyorumBenim 24 mayısta dondurulmuş 5. Gün embriyo transferim oldu. Ovitrelle yi sadece transfer günümde 3/1 kadar vurundum daha sonra hiç vurunmadım. Transferin 8 gününden itibaren erken gebelik testi yaptı pozitifliği gördüm. 11 gün kan verdim 115 çıktı değerim yarın tekrar verip sağlıklı değer yükselişi olup olmadığına bakılacak
Çok güzel hayırlı olur inşallah değeriniz güzel artar güzel haberler alırsınızİnşallah artar benimde 3. Gün embriyosu dondurulmuş 2 tane bugün 12. Gündü 65.73 çıktı beta doktora gönderdim sonucu cevap bekliyorum
Amin hepimiz güzel haberler alalım Rabbim yüzümüze baksınÇok güzel hayırlı olur inşallah değeriniz güzel artar güzel haberler alırsınız![]()
Doktor 2 gün sonra tekrarla dedi eğer artarsa bu değerin üstüne çıkarsa bebeğim benimle demekmişAmin hepimiz güzel haberler alalım Rabbim yüzümüze baksın
İnşallah sağlıklı bi şekilde artış gösterir sağlıkla kuacağına alırsımDoktor 2 gün sonra tekrarla dedi eğer artarsa bu değerin üstüne çıkarsa bebeğim benimle demekmiş
İnşallah sen tekrar kan testi yaptırdım mi benim ki sonradan yükseldiİnşallah sağlıklı bi şekilde artış gösterir sağlıkla kuacağına alırsım![]()
Ben ilk defa 11 gün kan verdim 115 çıktı 2. Kanı salı ver dedi hemşire yarın vericem inşallah güzel çıkarİnşallah sen tekrar kan testi yaptırdım mi benim ki sonradan yükseldi
Tekrar test yaptırdin mi kan testi benimki yükselmiş inşaallah senin kide yükselmiştirtesti ovitrelleden önce verdiysen o yüzden olabilir. Ben de bilmiyorum canım
Kan verdin mi ne çıktı ilerlemiş dimi moral ol hepimizeBen ilk defa 11 gün kan verdim 115 çıktı 2. Kanı salı ver dedi hemşire yarın vericem inşallah güzel çıkar![]()
Cok güzel hadi inşallah iki güne yükselir benim ikinci testim yarın çok heyecanlıyım inşaallah ikiye katlar diye dua ediyorumKızlar bende transferin 11.günü 5 haziranda test verdim sonucum sonucum 962 çıktı![]()
Sabah 11 de kan verdim daha sonucu çıkmadı bekliyorum.. çıkınca yazarım hemenKan verdin mi ne çıktı ilerlemiş dimi moral ol hepimize
Canım sonucum 584 çıktıKan verdin mi ne çıktı ilerlemiş dimi moral ol hepimize