25 mm yumurta sonrası çatlama

ipek prenses

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2024
375
58
13
25
Arkadaşlar en son 2 gün önce yumurtam 25 mmdi ve bugün ovulasyon testim silik çıktı sizce çatlamış mıdır çatlamasa pik çıkmaz mıydı?

Yani 25 mm de pik çıkar demi illaki
Yani çıkması lazım aslında ama testte pik gibi göremedim daha koyu olması gerekirdi belki dahada büyümüştür yumurtanız 28 mm olan bile oluyor. İlaç falan kullandınız mi

Yani çıkması lazım aslında ama testte pik gibi göremedim daha koyu olması gerekirdi belki dahada büyümüştür yumurtanız 28 mm olan bile oluyor. İlaç falan kullandınız mi
Letu kullandım ve combinol içiyorum zaten pik çıkmasını istemiyordum ki çatlamayı göriyim

Letu kullandım ve combinol içiyorum zaten pik çıkmasını istemiyordum ki çatlamayı göriyim
Bu ilaçlar çok büyütüyor yumurtayı, bende klomen kullaniyorum. 21 mm oldu bu ay bugün catlattim. Bence senin de büyümüştür daha

Nerden anladınız acaba çatlama oldugunu
Catlama olduğunu doktorum söyledi. Yumurta takibine gittim ilk gün 15 mmydi bekleyelim dedi. 2 gün sonra gittim 21 mm olmuş yarın saat 10'da vur catlatalim dedi. Bugün vuruldum 36 saat sonrada ilişki olacak dedi. Hani catladigini görmedi ultrasonda yeteri büyüklükte dedi catlatalim dedi

Bana çatlatma iğnesi yok dedi neden acaba

Onu eczaneden aldım doktor vermedi, yazmadan da alınabiliyor ama doktorum söylediği için aldım bu ayda olmassa gelecek ay aşılama deneyeceğiz. Sizin ne kadar oldu deneyeli
1 yıl önce düşük yaptım 1 yıldır istiyoruz sürekli gidip geliyoruz kiste dönüyor çatlamıyor bende bidaha sorucam çatlatma iğnesi alıcam bu ayda kiste dönerse

1 yıl önce düşük yaptım 1 yıldır istiyoruz sürekli gidip geliyoruz kiste dönüyor çatlamıyor bende bidaha sorucam çatlatma iğnesi alıcam bu ayda kiste dönerse
Evet öyle oluyor malesef sizinde o yüzden pik cikmamis olabilir çünkü yumurtanız çok büyüyor sanırım. Benimde geçen ay 24 mmydi çok büyümüştü hemen çatlatma vurduk ancak olmadı. Bu ay 21 mm de vurduk bakalım hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…