25 nisan da kan testi yapacaklar arkadaşlar merhaba

bala

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2007
50
0
86
48
Antalya
13 nisan da transferim oldu artık gün sayıyoz.bugün dayanamadım idrar testi yaptı negatif.şimdiden kendimi alıştırıyorum.sonrası benim için daha zor oluyor.herkes için hayırlısı olsun

Sevgili Bala,

Üzülme, daha çok erken. Bugün benim 10. günüm, hala sabrediyorum. Doktorlar 12. gün derken birşey biliyorlar da o günü söylüyorlar, erken davranma, gereksiz kendini ve bebişlerini üzme. Sabret arkadaşım

merhaba bala
bana da 13 nisanda transfer yapıldı

beklemedeyim

ne zor beklemek

inşallah olumlu sonuçlar alırız

ben ilk denememde hamile kalmıştım beta hcg 200 civarında iken bile idrar negatif çıkmıştı ona takma

en iyisi sakince beklemek kendini oyalamak

ne kadar meraktan çatlasam da kendimi oyalamaya çalışıyorum

Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah

sağolun kızlar.ilk günler daha ümitliydim gün geçtikçe ümidimi kaybetmeye başladım siz nasıl hissediyorsunuz

sağolun kızlar.ilk günler daha ümitliydim gün geçtikçe ümidimi kaybetmeye başladım siz nasıl hissediyorsunuz

İlk üç gün çok dikkat ettim kendime. Yatışıma, kalkışıma. Zaman geçtikçe sanki hiç böyle bir tecrübe yaşamamışım gibi gelmeye başladı. Şaşıyorum kendime ne rahat davranıyorum diye, ancak duygularım-fikirlerim pek karışık.. Ne taraftan yorarsan öyle hissediyorsun tabii. Hiçbir şey hissetmiyorum-çünkü olmadı, hiçbir şey hissetmiyorum-ne güzel sorunsuz tutundu bebişim- gibi. Anlık mood değişikleri yani. Allah hayırlısıyla güzel haberler nasip etsin hepimize inşallah

13 nisan da transferim oldu artık gün sayıyoz.bugün dayanamadım idrar testi yaptı negatif.şimdiden kendimi alıştırıyorum.sonrası benim için daha zor oluyor.herkes için hayırlısı olsun

bala senle transferimiz ayni gun ama ben bugun dayanamadim ve gittim kan testi yaptim ve sonuc negatifve sonuca bakin 00.04 3 tane kaliteli embriyo konmustu ama ben umudumu yitirdim allah ins sizlere nasip eder

tüp bebeği ilk denemen mi herada

Evet ilk oldu bu Bala. İnsanların geçirdikleri tecrübelere bakınca, biz eşimle bir kere deneyelim, bu işin sonu yok. Olmazsa ikinciyi denemeyiz diye bir karar verdik. Hala da aynı fikirdeyim. Umarım bir daha düşünmeye gerek kalmaz. Senin de ilk galiba Bala?

bala senle transferimiz ayni gun ama ben bugun dayanamadim ve gittim kan testi yaptim ve sonuc negatifve sonuca bakin 00.04 3 tane kaliteli embriyo konmustu ama ben umudumu yitirdim allah ins sizlere nasip eder

Niye erken davrandın arkadaşım? Daha test gününe günler var. Sakın umudunu yitirme ve lütfen test gününde tekrarla testini ve o güne kadar da ilaçlarını düzenli bir şekilde al. Söz ver tamam mı?

benimde ilk ama öncesinde 3 düşük.iş hamile kalmakla kalsaa ...sonu gelsin aksi takdirde hiç olmasın daha iyi...

benimde ilk ama öncesinde 3 düşük.iş hamile kalmakla kalsaa ...sonu gelsin aksi takdirde hiç olmasın daha iyi...

Hayırlısıyla güzel sonuçlar alır, bebeklerimize kavuşuruz inşallah. Kendimi şöyle teskin etmeye çalışıyorum; belki sonunda üzüleceğim ama şimdi değil. Safça ama genelde işe yarıyor.

hiç canını sıkma sabriya 25 inde gidip testini yaptır.iyi haber alırsın inşallahh alamazsan da hiç canını sıkmaa olmadıysa olmadı.bir dahakii sefere..size birşey söyleyimmii bizim bebekler çok kıymetli olcakk...:1rolleyes:

hem sana birşey daha söyleyim ,bu doktorlar boşuna demiyorlardır test 12 gün sonra yapılsın diye.geç yerleşebiliyor biliyorsun.

canim sagol destegin icin ama birden kan testini oyle gorunce bunalima girdim benim 2 gundur sadeceel ve ayaklarima uyusma geliyor ve vucudu ma ates geliyor kasik agrim ise cok az ara ara ins sonu guzel olur

Hayırlısıyla güzel sonuçlar alır, bebeklerimize kavuşuruz inşallah. Kendimi şöyle teskin etmeye çalışıyorum; belki sonunda üzüleceğim ama şimdi değil. Safça ama genelde işe yarıyor.

neden safça olsun.aslında bilinç altında bende senin gibi düşünüyorum aksi takdirde neden bugün test yapıyım değilmii...ama işte kendimi birşekilde kötü birşey olursa ona da hazırlamaya çalışıyorum.inşallahh bu sefer başarırız herada .inan şimdiye kadar hiç bu kadar istemedim daha da önemlisi bu kadar hazır hissetmedim kendimi.bu seferkinde sigarayı bile bıraktım..

sıkma canını sabriya bu iş tamamen şans.bana 6 tane embiriyo transfer edildi.3 tanesi 1.kalite diğerleri 2.kalite.nette okudum kıza iki embiriyo transfer edilmiş embiroyolardan bir tanesi kendi arasında da bölününce kızın üçüzü olmuş...kaydirigubbakcemile4

arkadaslar bugun transferimin 7 gunu oluyormus ve bende gittim kan testi yaptim sonuc 00.04 negatif umudumu yitir gibiyim ama bilmiyorum allahtan umut kesilmez sadece beni korkutan el ve ayaklarimin uyusmasii lutfen beni bilgilendirin

ben şimdilik kaçıyorum kızlar görüşürüzz tekrar....herkesee iyi akşamlar.sizinle konuşmak bana iyi geldiiikaydirigubbakcemile2

neden safça olsun.aslında bilinç altında bende senin gibi düşünüyorum aksi takdirde neden bugün test yapıyım değilmii...ama işte kendimi birşekilde kötü birşey olursa ona da hazırlamaya çalışıyorum.inşallahh bu sefer başarırız herada .inan şimdiye kadar hiç bu kadar istemedim daha da önemlisi bu kadar hazır hissetmedim kendimi.bu seferkinde sigarayı bile bıraktım..

Az kaldı, inşallah güzel haberlerle sevineceğiz. Bu yöntem diğer yöntemlere oranla umudu en çok arttıranı, e bizim de ilk denememiz. Dolayısıyla, olası bir negatif sonuç elbette çok üzecek. Ben açıkçası tepkimi kestiremiyorum bile. Böyle bir olasılığa hazırlanılabilir mi onu da bilmiyorum. Bence olumlu şeylere odaklanalım. Şunun şurasında gerçekle yüzleşmeden önce istediğimiz kadar umut edebileceğimiz son günler... Keyfini çıkaralım arkadaşım...

Back
X