25 nisan da kan testi yapacaklar arkadaşlar merhaba

arkadaslar bugun transferimin 7 gunu oluyormus ve bende gittim kan testi yaptim sonuc 00.04 negatif umudumu yitir gibiyim ama bilmiyorum allahtan umut kesilmez sadece beni korkutan el ve ayaklarimin uyusmasii lutfen beni bilgilendirin

Sabriya,

Bence doktoruna danışmalısın. Ama bence ya aldığımız ilaçlardan ya da psikolojik. Bence kedere kapılma, içini ferah tutmaya çalış.

kızlar acele etmeyin.benimde 22nisanda yani yarın.ama pek umudum yok . adetimin geliceğini hissediyorum.vücudumun verdiği tepkilere bakarsak öyle yani.eyer hamileyseniz kendinizi "sonucu pozitif çıkanlar hastaneleri ve doktorları"na eklemeyi unutmayınkaydirigubbakcemile4

kızlar nasıl gidiyo bekleme ben idrar testi yaptım negatif çıktı
iyice ümitsizleştim

gerçi hep içimden bir şey ümitli ol diyo ama gerçek olmadığını biliyorum

nasıl geçiyor bakalım çarşamba yıda devirdik iki güncükkk kaldıı...herkese iyi şanslarr

kızlar nasıl gidiyo bekleme ben idrar testi yaptım negatif çıktı
iyice ümitsizleştim

gerçi hep içimden bir şey ümitli ol diyo ama gerçek olmadığını biliyorum

iki günce sen değilmiydin bana ümit verennnn...idrar testi bu çıkmayabilirr....az kaldııı dayan birazz.günü gelince kan testini yapıcazz.

arkadaşlar benim de 25 inde testim cok zormuş beklemek gerçekten allah hepimize sabır ve kolaylıklar versin.....

iki günce sen değilmiydin bana ümit verennnn...idrar testi bu çıkmayabilirr....az kaldııı dayan birazz.günü gelince kan testini yapıcazz.

AYYY canım haklısın ama insan öyle korkuyorki kendine ümit veremiyor

inanamıyor

ama teşekkür ederim inşallah ne bileyim:Saruboceq:

bu arada ben ilçedeyim hastane bu testi hafta sonu yapmıyor o nedenle cuma günü yaptırıcazi merkeze sordum cuma belli olur dedi

kızlar ümidinizi kaybetmeyin sakın benimde 25iydi test günüm bgn idrar pozitif çıkınca 24ünde yapçam testi,
umarım test yanılmıyordur
hepimiz hamile çıkcaz tamam mı
ve burda hamileliklerimizi konuşcaz ,
kimseden ümitsiz cümle okumıyım

kızlar ümidinizi kaybetmeyin sakın benimde 25iydi test günüm bgn idrar pozitif çıkınca 24ünde yapçam testi,
umarım test yanılmıyordur
hepimiz hamile çıkcaz tamam mı
ve burda hamileliklerimizi konuşcaz ,
kimseden ümitsiz cümle okumıyım

ne güzel konuşuyorsun canım yaa
ben de 24 ünde yaptırıcam mecburen -gerçi pek sevindim ama-
inşallah :emir_bebek: :emir_bebek:

Rabbim tüm bebiş bekleyen kucakları sağlıcakla hayırla doldursun:Saruboceq:
inşallah :CüvCüv:

Son düzenleme:
slm arkadaşlar.Ben aranıza yeni katıldım.Transferim 12 nisanda yapıldı ve test günüm 24 nisan cuma günü.ilk denemem olduğu için inanın 11 gün nasıl geçti hepiniz bilirsiniz.bugün dayanamadım ve gebelik testi yaptım .2. çizgi açık pembe olarak çıktı.belirtiler kasıklarımda nefes alıp verirken batmalar,belimde ağrı,göğüs uçlarımda acı var.bilmiyorum inanın negatifmi-pozitifmi.çok heyecanlıyım.bu kınuda bişey dicek varmı fisfisfis allah herkesin emeğini boşa çıkarmasın,herkesin gönlüdekini versin.

slm arkadaşlar.Ben aranıza yeni katıldım.Transferim 12 nisanda yapıldı ve test günüm 24 nisan cuma günü.ilk denemem olduğu için inanın 11 gün nasıl geçti hepiniz bilirsiniz.bugün dayanamadım ve gebelik testi yaptım .2. çizgi açık pembe olarak çıktı.belirtiler kasıklarımda nefes alıp verirken batmalar,belimde ağrı,göğüs uçlarımda acı var.bilmiyorum inanın negatifmi-pozitifmi.çok heyecanlıyım.bu kınuda bişey dicek varmı fisfisfis allah herkesin emeğini boşa çıkarmasın,herkesin gönlüdekini versin.

canım tedavin hayırlı olsun test pozitif görünüyor:emir_bebek:

umarım kan testi de olumlu çıkar:CüvCüv:

Allah hepimizi güldürsün bebişlerimizle:Saruboceq:

desenize bir ben kaldım c.tesi yaptıracak...yarın için herkese bol şans diliyorum..dilerim hepimizin yüzü gülerr...meralun sana ayrıca iyi şanslar dilemek istedim.yarın iyi haberini alıcaz inşallah.

desenize bir ben kaldım c.tesi yaptıracak...yarın için herkese bol şans diliyorum..dilerim hepimizin yüzü gülerr...meralun sana ayrıca iyi şanslar dilemek istedim.yarın iyi haberini alıcaz inşallah.

kizlar benim yarin test gunum ama bugun koyu kahve lekelenmeler geliyor ve sirtim agriyor ama kizlar ben adet olacakmis gibiyim yaa

test yaptıracak kızlaaaarrrrr taze anne adylarıııııı ağrınız sancınızz krampınız varsaaa korkmayınnnnnn hihoyyyt

test yaptıracak kızlaaaarrrrr taze anne adylarıııııı ağrınız sancınızz krampınız varsaaa korkmayınnnnnn hihoyyyt

egelim kanamam pembeydi simdi normal kanamaya dondu ama icimi rahatlatmak icin esim le birazdan kan testi yaptirmaya gidecez ama inan negatif cunku sancili geciyorum ve kanamamda parca gelmeye basladisenağlamasenağlamasenağlama

sen yinede sonucu görmeden yorum yapma canım..

allah yardımcın olsunn..

ii haberlerini bekliorum....

yarın büyük gün tabii uyku tutmuyor

ne deyim inşallah güzel haberlerle döneriz hepimiz

arkadaşlar heyecandan uyku tutmuyor.sabah nasıl olacak bilmiyorum.çok dua ediyorum allahıma.hepimiz için hayırlısını versin.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3naniknaniklaelaelaelaelae
arkadaşlar heyecandan uyku tutmuyor.sabah nasıl olacak bilmiyorum.çok dua ediyorum allahıma.hepimiz için hayırlısını versin.

kizlar benim test negatif allah sizlerin yaninda olsun umudumu yitirmedim esimin yardimiyla bunuda atlatticam ama durmak yok yola devam beni bekleyen dondurulmus 7 tane bebeklerim var tekrar denicem biliyorumki onlar annelerini uzmeyeceklerr sakin uzulmeyin kizlarr buda allahimizin taktiri negatifffffffffffffffffffffffff

Back
X