25 nisan da kan testi yapacaklar arkadaşlar merhaba

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3naniknaniklaelaelaelaelae

kizlar benim test negatif allah sizlerin yaninda olsun umudumu yitirmedim esimin yardimiyla bunuda atlatticam ama durmak yok yola devam beni bekleyen dondurulmus 7 tane bebeklerim var tekrar denicem biliyorumki onlar annelerini uzmeyeceklerr sakin uzulmeyin kizlarr buda allahimizin taktiri negatifffffffffffffffffffffffff

tatlım üzüldüm ama sen çok güzel özetlemişsin bi dahakine mutlaka olcak inanıyorum
test sonucunu ne çabuk almşsın benimki 12:30 da çıkcakmış
heyecandan ölüyom

sabriya çok üzüldüm canım umarım bir daha ki sefere mutlaka olur

ben de heyecandan ölüyorum bir daha idrar testi yaptım dün 2. çizgi silik çıktı ama hayırlısı ona güvenemem

ben de kan verdim öğleden sonra belki 12 gibi dediler

çatlicam şimdi

bu arada adet sancısı gibi ağrılarım var

senin de var mı myocean76 canım?

bu arada adet sancısı gibi ağrılarım var

senin de var mı myocean76 canım?

evet canım benimde var özellikle geceleri oluyo
hiç şimdiki kadar tuvalete gitmekten kormamıştım
benim testim 12:30 da çıkcak sen test yaptınmı
evde idrar fln
bgn bana hemşire negatif çıktığında test yanılabiliyo dedi
ama pozitifte yanılma payı pek olmuyo dedi
ben 2 gündür 6-7 tane test yaptım en son dün gecede yaptım yine pozitif çıktı
hatta çizgi daha pembe olmuştu dün akşam
yinede korkuyom
heyecandan ölebilirim

kızlar heyecandan kalbim duracak.her an arayabilirler.inş.hepimizinki pozitif çıkar.sabriya senin adına üzüldüm canım.ama yılmak yok,daha azimli bir şekilde yola devam.

kızlar heyecandan kalbim duracak.her an arayabilirler.inş.hepimizinki pozitif çıkar.sabriya senin adına üzüldüm canım.ama yılmak yok,daha azimli bir şekilde yola devam.

kizlar ilahi takdir bu sefer olmadi ama yilmadim esimden allah razi olsun ama rabbim izin verirse beni anne onuda baba olmayi nasip etsin .. ins sizinkiler tutarrr dualrim sizinlee

evet canım benimde var özellikle geceleri oluyo
hiç şimdiki kadar tuvalete gitmekten kormamıştım
benim testim 12:30 da çıkcak sen test yaptınmı
evde idrar fln
bgn bana hemşire negatif çıktığında test yanılabiliyo dedi
ama pozitifte yanılma payı pek olmuyo dedi
ben 2 gündür 6-7 tane test yaptım en son dün gecede yaptım yine pozitif çıktı
hatta çizgi daha pembe olmuştu dün akşam
yinede korkuyom
heyecandan ölebilirim

hadi kızlar ne oldu sonuç bizi merakta bırakmayın inşllah ikinizinde pozitiftir

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3naniknaniklaelaelaelaelae

kizlar benim test negatif allah sizlerin yaninda olsun umudumu yitirmedim esimin yardimiyla bunuda atlatticam ama durmak yok yola devam beni bekleyen dondurulmus 7 tane bebeklerim var tekrar denicem biliyorumki onlar annelerini uzmeyeceklerr sakin uzulmeyin kizlarr buda allahimizin taktiri negatifffffffffffffffffffffffff
ne diyim sabriya hayırlı değilmiş.ama benden şansılısın sen yine 7 tane kenarda dondurulmuş bebişin var ben yine uğraşçam iğne ilaç.ne güzel söylemişsin bencede onlarr seni üzmiyecek.

bu arada iki kez idrarda bakmıştım silik çizgi çıkmıştı,

arkadaşlar slm bişe sorcaktım bu lucrini kullandıktan hemen sonramı yoksa normal olması gereken zamandamı adet başlıyo bide lucrin iğnesi ile toplamda kaç gün sürüyo tedavi tşk

bu arada iki kez idrarda bakmıştım silik çizgi çıkmıştı,

geçmiş olsun meralun.inan çok üzüldüm.benimkide yarın.hiç tahlil falan yapmıcam neyse çıksın yarın,pek ümitli değilim aslında.o yüzden bir ümitle bugünüde geçircem.negatifse zaten yarın bütün gün ağlarım bugünden başlamanın bir anlamı yok.neyseki çabuk atlatırım ben önce ağlarım sonra biran önce denemeye başlamak isterim.senn de hazırla kendiniii şimdii olmadıysaa önümüzdeki ay nasıl olsaa heray yumurtluyoz.boşuna harcamayalım yumurtalarııı..

kızlar allahıma şükürler olsun test sonucum pozitif.beta değerim 700 çıktı.şu an şoktayım.salı günü tekrar gidicem.allahım herkesin emeğini boşa çıkarmaz inş.dualarım sizinle kızlar.

kızlar allahıma şükürler olsun test sonucum pozitif.beta değerim 700 çıktı.şu an şoktayım.salı günü tekrar gidicem.allahım herkesin emeğini boşa çıkarmaz inş.dualarım sizinle kızlar.

canım değerin süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hadi gözün aydınnnnnn çok sewindim :)))

ikizlermiiiii geliomuu dersinnnnnn :CüvCüv:

canım değerin süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hadi gözün aydınnnnnn çok sewindim :)))

ikizlermiiiii geliomuu dersinnnnnn :CüvCüv:

canım inan bilmiyorum.3.embriyo transfer edildişti.salı günü belli olacakmış sanırım.sizce ne olabilir hihoyyyt

kızlar benimde pozitif çıktı çok mutluyum
değerim 76,5 çıktı
dr iyi bi değer dedi sizce nasıl

canım inan bilmiyorum.3.embriyo transfer edildişti.salı günü belli olacakmış sanırım.sizce ne olabilir hihoyyyt

canım banada 3 embriyo konulmuştuuu ikisiiii tutttuuuuuuuu :CüvCüv:

ilk değerim 523
ikinci değerim 1500 tüüü

bencee seninkilerde ikizzzzzzzz hihoyyyt

Back
X