sağolun kızlar.ilk günler daha ümitliydim gün geçtikçe ümidimi kaybetmeye başladım siz nasıl hissediyorsunuz
13 nisan da transferim oldu artık gün sayıyoz.bugün dayanamadım idrar testi yaptı negatif.şimdiden kendimi alıştırıyorum.sonrası benim için daha zor oluyor.herkes için hayırlısı olsun
tüp bebeği ilk denemen mi herada
bala senle transferimiz ayni gun ama ben bugun dayanamadim ve gittim kan testi yaptim ve sonuc negatifve sonuca bakin 00.04 3 tane kaliteli embriyo konmustu ama ben umudumu yitirdim allah ins sizlere nasip eder
bala senle transferimiz ayni gun ama ben bugun dayanamadim ve gittim kan testi yaptim ve sonuc negatifve sonuca bakin 00.04 3 tane kaliteli embriyo konmustu ama ben umudumu yitirdim allah ins sizlere nasip eder
Hayırlısıyla güzel sonuçlar alır, bebeklerimize kavuşuruz inşallah. Kendimi şöyle teskin etmeye çalışıyorum; belki sonunda üzüleceğim ama şimdi değil. Safça ama genelde işe yarıyor.
neden safça olsun.aslında bilinç altında bende senin gibi düşünüyorum aksi takdirde neden bugün test yapıyım değilmii...ama işte kendimi birşekilde kötü birşey olursa ona da hazırlamaya çalışıyorum.inşallahh bu sefer başarırız herada .inan şimdiye kadar hiç bu kadar istemedim daha da önemlisi bu kadar hazır hissetmedim kendimi.bu seferkinde sigarayı bile bıraktım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?