kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3naniknaniklaelaelaelaelae
kizlar benim test negatif allah sizlerin yaninda olsun umudumu yitirmedim esimin yardimiyla bunuda atlatticam ama durmak yok yola devam beni bekleyen dondurulmus 7 tane bebeklerim var tekrar denicem biliyorumki onlar annelerini uzmeyeceklerr sakin uzulmeyin kizlarr buda allahimizin taktiri negatifffffffffffffffffffffffff
bu arada adet sancısı gibi ağrılarım var
senin de var mı myocean76 canım?
kızlar heyecandan kalbim duracak.her an arayabilirler.inş.hepimizinki pozitif çıkar.sabriya senin adına üzüldüm canım.ama yılmak yok,daha azimli bir şekilde yola devam.
evet canım benimde var özellikle geceleri oluyo
hiç şimdiki kadar tuvalete gitmekten kormamıştım
benim testim 12:30 da çıkcak sen test yaptınmı
evde idrar fln
bgn bana hemşire negatif çıktığında test yanılabiliyo dedi
ama pozitifte yanılma payı pek olmuyo dedi
ben 2 gündür 6-7 tane test yaptım en son dün gecede yaptım yine pozitif çıktı
hatta çizgi daha pembe olmuştu dün akşam
yinede korkuyom
heyecandan ölebilirim
kızlar heyecandan kalbim duracak.her an arayabilirler.inş.hepimizinki pozitif çıkar.sabriya senin adına üzüldüm canım.ama yılmak yok,daha azimli bir şekilde yola devam.
ne diyim sabriya hayırlı değilmiş.ama benden şansılısın sen yine 7 tane kenarda dondurulmuş bebişin var ben yine uğraşçam iğne ilaç.ne güzel söylemişsin bencede onlarr seni üzmiyecek.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3naniknaniklaelaelaelaelae
kizlar benim test negatif allah sizlerin yaninda olsun umudumu yitirmedim esimin yardimiyla bunuda atlatticam ama durmak yok yola devam beni bekleyen dondurulmus 7 tane bebeklerim var tekrar denicem biliyorumki onlar annelerini uzmeyeceklerr sakin uzulmeyin kizlarr buda allahimizin taktiri negatifffffffffffffffffffffffff
bu arada iki kez idrarda bakmıştım silik çizgi çıkmıştı,
bu arada iki kez idrarda bakmıştım silik çizgi çıkmıştı,
kızlar allahıma şükürler olsun test sonucum pozitif.beta değerim 700 çıktı.şu an şoktayım.salı günü tekrar gidicem.allahım herkesin emeğini boşa çıkarmaz inş.dualarım sizinle kızlar.
canım değerin süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hadi gözün aydınnnnnn çok sewindim :)))
ikizlermiiiii geliomuu dersinnnnnn :CüvCüv:
kızlar benimde pozitif çıktı çok mutluyum
değerim 76,5 çıktı
dr iyi bi değer dedi sizce nasıl
canım inan bilmiyorum.3.embriyo transfer edildişti.salı günü belli olacakmış sanırım.sizce ne olabilir hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?