Göz Çevresi Bakımı 25 yaş ve üzeri için göz bakım kremi

Ben de 25 yaşındayım. Göz altımda çizgiler ve kaz ayakları vardı. Fakat cildim çok hassas ve kuru olduğu için kozmetik ürünler kullanamıyordum. Daha çok bitkisel ve doğal ürünler kullanmak istiyordum. GÖz çevresi için kayısı yağını tavsiye etmişlerdi hoş kokusundan başka bi yararını görmedim. Badem yağı da tüylenme yapıyor. Ceviz yağını çok övdüler. Şimdi onu deniyorum. Çizgilerde açılma oldu. Cildimde yumuşacık. Ayrıca Cİldi temizlemek için gerçek gül suyu (hafif kötü kokar gerçek gül suları) ve haftada 2 doğal maske yapıyorum. 1. pirinç maskesi 2. bal ve zeytinyağını karıştırıp yaptığım bir maske. Tavsiye ederim. Üstelik cok ta ekonomik.

Ben de 25 yaşındayım. Göz altımda çizgiler ve kaz ayakları vardı. Fakat cildim çok hassas ve kuru olduğu için kozmetik ürünler kullanamıyordum. Daha çok bitkisel ve doğal ürünler kullanmak istiyordum. GÖz çevresi için kayısı yağını tavsiye etmişlerdi hoş kokusundan başka bi yararını görmedim. Badem yağı da tüylenme yapıyor. Ceviz yağını çok övdüler. Şimdi onu deniyorum. Çizgilerde açılma oldu. Cildimde yumuşacık. Ayrıca Cİldi temizlemek için gerçek gül suyu (hafif kötü kokar gerçek gül suları) ve haftada 2 doğal maske yapıyorum. 1. pirinç maskesi 2. bal ve zeytinyağını karıştırıp yaptığım bir maske. Tavsiye ederim. Üstelik cok ta ekonomik.

ben de temizlemek için gül suyu kullanıyorum.yoğun kokuyo başta biraz ama sonra uçuyo.

ceviz yağını ne kadar zamandır kullanıyorsunuz acaba?
ve ne şekilde kullanıyorsunuz? sabah akşam mı? üzerine krem sürüyor musunuz?

kusura bakmayın çok soru sordum ama faydasını gördüğünüz için özellikle soruyorum, cevaplarsanız çok sevinirim.

ben de temizlemek için gül suyu kullanıyorum.yoğun kokuyo başta biraz ama sonra uçuyo.

ceviz yağını ne kadar zamandır kullanıyorsunuz acaba?
ve ne şekilde kullanıyorsunuz? sabah akşam mı? üzerine krem sürüyor musunuz?

kusura bakmayın çok soru sordum ama faydasını gördüğünüz için özellikle soruyorum, cevaplarsanız çok sevinirim.

5 Aydır kullanıyorum cnm geceleri yatmadan önce yüzümü gül suyu ile temizleyip göz çevreme ceviz yağı sürüp yatıyorum. Sabahları da Yüzümü yıkadıktan sonra aynısefa kremi var tamamen bitki özlü bir krem onu kullanıyorum bu krem güneşten de koruyor ayrıca. Eğer o yoksa bildiğimiz vazelin sürüyorum. (Benim cildim cok kuru, yağlı cilde sahip olanlar aynısefa kremi kullanabilirler ama vazelin sivilce yapabilir) Haftada 2 kerede yukarıda dediğim gibi maske yapıyorum. cildim o kadar hassas ki kozmetik ürünleri kullanamıyorum kızarıyor ya da şişiyor. Ama bu ürünlerin hiç bi yan tesiri yok cnm. Sadece DÜzenli olarak kullanılması gerekiyor. Tavsiye ederim :46::42::34:

hadi ya bende loreal e göz dikmiştim yine çünkü nivea aqua göz aldım, malesef fiyaskoooo :(
düzenli kullandım, cildimi hep temiz tuttum ama bu krem sadece nemlendiriyodu neyse en azından kuruluk gitti derken bir de küçük küçük bezeler koydu göz altıma :47:

yüz kremiyle takım halinde almıştım, süper nemlendirdi memnundum ki yine çıldırdım! çok güzel sivilce yapıyo böyle kocaaaman kocamaaan :47: ergenliğimde cildimde nerdeyse hiç sivilce yokkken şimdi bu yaşımda beni ergen gibi gezdiriyo!

ayrıca kırışıklığın k si yok bu kremde, yoğun yağlandıran birşey sadece...

umarım henüz almamışsındır sen kurtar kendini bari, kesinlikle tavsiye etmiyorum...

uyardığın için sağol valla gidip almayı planlıyordum iyi ki söyledin
ceviz yağı tavsiye etmiş arkadaş, onu deneyelim bakalım:)
:82:

5 Aydır kullanıyorum cnm geceleri yatmadan önce yüzümü gül suyu ile temizleyip göz çevreme ceviz yağı sürüp yatıyorum. Sabahları da Yüzümü yıkadıktan sonra aynısefa kremi var tamamen bitki özlü bir krem onu kullanıyorum bu krem güneşten de koruyor ayrıca. Eğer o yoksa bildiğimiz vazelin sürüyorum. (Benim cildim cok kuru, yağlı cilde sahip olanlar aynısefa kremi kullanabilirler ama vazelin sivilce yapabilir) Haftada 2 kerede yukarıda dediğim gibi maske yapıyorum. cildim o kadar hassas ki kozmetik ürünleri kullanamıyorum kızarıyor ya da şişiyor. Ama bu ürünlerin hiç bi yan tesiri yok cnm. Sadece DÜzenli olarak kullanılması gerekiyor. Tavsiye ederim :46::42::34:

çok teşekkürler canım, inşallah bana da fayda eder. bu kırışıklıklardan bıktım artık, giderek çoğalıyorlar:84::84:

rica ederim ne demek, cildim tester a döndü zaten :)
ceviz yağıyla inşallah huzura kavuşuruz ;)

ceviz yağı yağ bezesi yaptı mı peki?

çok teşekkürler canım, inşallah bana da fayda eder. bu kırışıklıklardan bıktım artık, giderek çoğalıyorlar:84::84:

rica ederim ne demek, cildim tester a döndü zaten :)
ceviz yağıyla inşallah huzura kavuşuruz ;)

ben bugün ceviz yağı almak için aktara gittim ama güvenmediğim bi markanınki kalmıştı ben de ne aldımmmm; kayısı çekirdeği yağı! hem de orjinal, daha önce aramış bulamamıştım ayy çok mutlu oldum:1:
100ml, baya fazla ama küçük şişe yokmuş
daha önce çok memnun kalmıştım haydi hyrlısı bakalım:1:

bitkisel ürünler kozmetik olan ürünlerden her zaman daha etkilidir fakat her insan da aynı sonuç vermiyor herkesin metabolizması nasıl ki farklı dna sı nasıl farklıysa ciltten cilde her şey farkediyor

Ceviz yağı yağ bezesi yapmıyor değilmi göz altında?Birde gerçek gül suyunu nerden alıyorsunuz?

kızlar nıvea'nın tonık, peelıng maskesı ve gunluk bakım kremını aldım bır hevesle cok kısa sure sonra cıldım bozulmaya isilik gıbı sıvılcelenmeye basladı. sonra urun yorumlarını okumaya basladım netten. kullanıcıların sasılacak kadar buyuk bır kısmı nıvea urunlerının uzun vadede cıldı bozdugunu memnun kalmadıklarını yuzde tuylenme vs yaptıgını yazmıs. ozellıkle young serısı ıcın. ıstersenız nette hatta kk'da bıle urun yorumlarında yazdıklarımın benzerlerını bulabılırsınız. o nedenle goz bakımı ıcınde kullanmamanızı onerırım. benımkılerde daha 4/1 ini kullandıgım halde çöpü boyladılar. yazık oldu ettıgım masrafa.
bende vıchy ıle basladım goz bakımına 6 ay kadar once ama bır sorunum olmadıgı ıcın kırısıklık torba morluk vs o yuzden pek ıstıkrarlı kullanmıyorum..

konuyu baştan sona okudum bir çözüm bulmak umuduyla ama hiçbişey bulamadım:) kimse herhangi bi kremden düzgün bi fayda görmemiş. nivea aqua sensetion kreminden bahsedilmiş bir kaç sene önce kullanmaya başlamıştım ama o krem benim gözlermi sulandırdı sabah çapaklı ve sulu gözlerle uyanıyodum ve bıraktım. hassas ciltlilere iyi gelmeyebilir. ben de doğal ürünlerden yanayım zaten kırışıklıkları geçirmek önlemek mümkün değil sadece biraz geciktiriyoruz kırışmasını. bunun için de bu kadar para dökmeye gerek olmadığını düşünüyorum. ama ceviz yağı, kayısıyağı gibi ürünlerin yağ bezesi yapacağını düşünüyorum en iyisi ucuz yollu nemlendirici krem alıp içine bir kaç damla yağ damlatmak gibi geliyor ama içeriğine güvenebileceğim yağ bulamıyorum.

biodermanın ürünleri hem güzel hemde çok pahalı değil bence kullanılabilir.benim cildimde hassas özellikle göz çevresine krem kullanınca gözlerim yanıyor ve kızarıyor.o yüzden dermotolojik testten geçen markalar kullanmaya çalışıyorum.biodermada zaten dermokozmetik bir ürün ben tavsiye ederim

Bende loreal triple active göz kremi aldım kullanıyorum bir kaç gündür ama yorumlar kötü olunca üzüldüm :(

Sanırım paramıza kıyıp murad, lancome vs gibi pahalı ürünlerle sonuç alabileceğiz. Aldığımız orta halli kremler pek işe yaramıyor :(

25 yaşındayım. düzensiz bir şekilde vichy kullanıyorum.... bir şikayetim yok kırışıklık kazayağı vs o yuzden nasıl bır etkı gosterdıgını bılmıyorum sadece gelecege yatırım amaçlı kullanıyorum ama guzel nemlendırıyor surdukten sonra ferah bır hava verıyor çok sorunu olmayıp onlem amaçlı kullanmak ısteyenlere tavsıye edebılırım fıyatıda makul sayılır...

bende cliniq kullanmak istiyorum kullanan varmı yada memnunlarmı yazarşarsa çok sevirim :44:

Arkadaşlar bunu bir cilt doktoru söyledi:

CEVİZ YAĞI ve diğer bitkisel yağları SAKIN! göz çevrenize sürmeyin.
Bakın yağı cildinize direk sürüp emdiriyorsunuz birde.
Bu ileride göz çevrenizde küçük toplu iğne başı kadar yağ bezelerinin olmasına yol açar,
göz çevresi okadar hassas ki fazla yağı böyle kusar. Ve böylece göz altlarınız beyaz beyaz topaklanır.
Kılcal damar çatlamasına (göz altında kırmızı ufak çizgiler) da yol açar.
Su bazlı ürün diye neden bas bas bağırınıyorlar sorarım size.
İçinde K Vitamini olan (Q da deniyor), su bazlı bir krem alınız.
Doktor tavsiyesi : La Roche, Cliniq gibi

oriflamein jelini kullandım, hiçbiri kırışıklıklara etki etmiyorda nemlendirsin yeter işte

Back
X