- 20 Aralık 2018
- 83
- 24
- 3
- 36
- Konu Sahibi naneliguzel
-
Biliyorum yanlış bir hareket yaptığım ama şeytan dürttü dayanamadım.Başka kızları üzüp ah almasından korkuyorumHiç bişey. Acısını çekecek, zamanla düzelecek. Bu süreçte elinizden bir şey gelmez.
Ayrıca koca adamın telefonunu kurcalamak, özeline tecavüz etmek biraz çirkin değil mi?
Çalışıyor mu erkek kardeşiniz?25 yaşındaki erkek kardesim askerden eylül ayında geldi. 22 yaşında bir kızla beraberdi.İlişkileri 1 1bucuk ay sürdü. Kız, erkek kardesimden ayrıldı.Kardesim uzun bir süre bu kıza aşıkmış.Çocuk ruhsal bunalımda resmen. Bundan sonra aşık olmayacağım, sevmeyeceğim diyor. Abla yüreği içim rahat etmedi, Telefonundaki yazıları okudum, bundan sonra önüme gelen kızı üzeceğim duygularıyla oynayacağım gibi şeyler yazıyor. Kardeşim de yakışıklıdır, renkli gozlu kumral uzun boylu biri, ah alsın istemiyorum.
Çok üzülüyorum durumuna, pırıl pırıl bir genç, nasıl düzelir sizce? Ne yapmam gerekiyor ?
15 yaşında değil bu adam yahu, yetişkin insan. Ah mı alır, vah mı eder kendi bilir. Yapacağınız bir şey yok, müdahale edemezsiniz. Yeterince müdahil olmuşsunuz zaten adamın özel hayatına. Destek isterse destek olun, daha fazlası olmaz.Biliyorum yanlış bir hareket yaptığım ama şeytan dürttü dayanamadım.Başka kızları üzüp ah almasından korkuyorum
Askerden geldiğinden beri çalışmıyor iş arıyor, bu kız ona çok olumlu yansımıştı, işe girip para kazanacağım evleneceğim gibi planlar yapıyordu.Şimdi yemek yemiyor konuşmuyor.Çalışıyor mu erkek kardeşiniz?
Depresyonda olduğum dönem işe girip çalıştım. Yorgunluktan aşk acısı, depresyon yaşayacak hal kalmıyordu. Şimdi işten çıktım yine bunalım moddayım
Size önerim çalışmıyorsa bir işe girmesini tavsiye edin ama öyle masabaşı bir iş olmasın. Hatta kahve dükkanları falan var. Oralarda hem iş ortamı, çalışanlar, gelenler falan eğlenceli olabiliyor :)
İsterseniz özelden önceden çalıştığım yeri söyleyebilirim. Zaten sürekli eleman alınımı yapılıyor, şayet bulunduğunuz şehirde var ise. O da muhtemelen özenir. Dışarıdan janjanlı, eğlenceli duruyor.Askerden geldiğinden beri çalışmıyor iş arıyor, bu kız ona çok olumlu yansımıştı, işe girip para kazanacağım evleneceğim gibi planlar yapıyordu.Şimdi yemek yemiyor konuşmuyor.
Olabilir tabi bekliyorum mesajınızıİsterseniz özelden önceden çalıştığım yeri söyleyebilirim. Zaten sürekli eleman alınımı yapılıyor, şayet bulunduğunuz şehirde var ise. O da muhtemelen özenir. Dışarıdan janjanlı, eğlenceli duruyor.
İnşallah öyle olur, daha önce de basımıza geldi , önüne gelen kızın kalbini kırmıs aldatmıs asagılamıs, askerden sonra önüme iyi bir kız çıksın evleneceğim diyordu yine enkaza döndü.Öyle dediğine bakmayın kızgınlıkla ve kırgunlıkla o mesajları yazıyor büyük ihtimal.Pek yapabileceğiniz birşey yok maalesef zaman içerisinde acısınıçekip düzelecek.Biran önce işe girsin kafasını toparlar
Bana çocuk gibi geliyor hala25 yaşında adam, çocuk değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?