25 yaşındaki erkek kardesim

naneliguzel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2018
83
24
3
36
25 yaşındaki erkek kardesim askerden eylül ayında geldi. 22 yaşında bir kızla beraberdi.İlişkileri 1 1bucuk ay sürdü. Kız, erkek kardesimden ayrıldı.Kardesim uzun bir süre bu kıza aşıkmış.Çocuk ruhsal bunalımda resmen. Bundan sonra aşık olmayacağım, sevmeyeceğim diyor. Abla yüreği içim rahat etmedi, Telefonundaki yazıları okudum, bundan sonra önüme gelen kızı üzeceğim duygularıyla oynayacağım gibi şeyler yazıyor. Kardeşim de yakışıklıdır, renkli gozlu kumral uzun boylu biri, ah alsın istemiyorum.

Çok üzülüyorum durumuna, pırıl pırıl bir genç, nasıl düzelir sizce? Ne yapmam gerekiyor ?

Hiç bişey. Acısını çekecek, zamanla düzelecek. Bu süreçte elinizden bir şey gelmez.
Ayrıca koca adamın telefonunu kurcalamak, özeline tecavüz etmek biraz çirkin değil mi?
Biliyorum yanlış bir hareket yaptığım ama şeytan dürttü dayanamadım.Başka kızları üzüp ah almasından korkuyorum

Çalışıyor mu erkek kardeşiniz?
Depresyonda olduğum dönem işe girip çalıştım. Yorgunluktan aşk acısı, depresyon yaşayacak hal kalmıyordu. Şimdi işten çıktım yine bunalım moddayım
Size önerim çalışmıyorsa bir işe girmesini tavsiye edin ama öyle masabaşı bir iş olmasın. Hatta kahve dükkanları falan var. Oralarda hem iş ortamı, çalışanlar, gelenler falan eğlenceli olabiliyor :)

Biliyorum yanlış bir hareket yaptığım ama şeytan dürttü dayanamadım.Başka kızları üzüp ah almasından korkuyorum
15 yaşında değil bu adam yahu, yetişkin insan. Ah mı alır, vah mı eder kendi bilir. Yapacağınız bir şey yok, müdahale edemezsiniz. Yeterince müdahil olmuşsunuz zaten adamın özel hayatına. Destek isterse destek olun, daha fazlası olmaz.

Daha olgunlaşması gerektiği kesin faturayı başka insanlara çıkarması üzeceğim demesi onu gösteriyor.Gerçektende seviyor olsaydı o acı olgunlaştırırdı umarım doğru yolu bulur.

Kardeş olduğu için gözünüzde küçük sanırım ama kocaman bir birey olmuş, sizin yapabileceğiniz birşey yok.
En fazla oturup konuşur teselli edersiniz belki. O da kendi isterse tabi. Karşınıza alıp akıl/öğüt verebileceğiniz bir yaşta da değil zira.
Ayrıca telefonuna bakmak hiç hoş olmamış.

Askerden geldiğinden beri çalışmıyor iş arıyor, bu kız ona çok olumlu yansımıştı, işe girip para kazanacağım evleneceğim gibi planlar yapıyordu.Şimdi yemek yemiyor konuşmuyor.

Kizginlikla söylenmiş sözleri ciddiye almayin. Ayrica ileride ikinizin de huzuru için onun büyüdüğünün farkina varin ve ozel hayatini bu kadar öğrenemeye calismayin. Onun size anlattığı kadarini bilin ikinizin de huzuru için...

Askerden geldiğinden beri çalışmıyor iş arıyor, bu kız ona çok olumlu yansımıştı, işe girip para kazanacağım evleneceğim gibi planlar yapıyordu.Şimdi yemek yemiyor konuşmuyor.
İsterseniz özelden önceden çalıştığım yeri söyleyebilirim. Zaten sürekli eleman alınımı yapılıyor, şayet bulunduğunuz şehirde var ise. O da muhtemelen özenir. Dışarıdan janjanlı, eğlenceli duruyor.

Kızgınlıkla söylenmiş sözler mi bilmiyorum. ama istediği şeyi yapan bir çocuk, blöf yapmaz.
Daha önce 21 yaşındayken bir kız sevmişti anlatıyordu bana, kız bundan ayrılınca, spor salonuna gidip kendine bakmıştı, sonra önüne çıkan kızların duygularıyla oynamıştı. 23 yaşına kadar. Bu son 2 senedir de hayatına kimse girmemişti.

Olabilir tabi bekliyorum mesajınızı

Tüm kızlar aynı değil iyi kızlar da var dedim. Hepsi aynı diyor, yok mu tesirli bir tavsiye verecek olan biri arkadaslar? yapı gereği çok inat biri kardesim

Öyle dediğine bakmayın kızgınlıkla ve kırgunlıkla o mesajları yazıyor büyük ihtimal.Pek yapabileceğiniz birşey yok maalesef zaman içerisinde acısınıçekip düzelecek.Biran önce işe girsin kafasını toparlar

İnşallah öyle olur, daha önce de basımıza geldi , önüne gelen kızın kalbini kırmıs aldatmıs asagılamıs, askerden sonra önüme iyi bir kız çıksın evleneceğim diyordu yine enkaza döndü.

Kardesimi tanırım ama blöf yapmaz. Gözünü mü korkutsam acaba eden bulur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…