- 1 Eylül 2014
- 26.137
- 30.503
- 798
- 36
- Konu Sahibi naneliguzel
-
Bana çocuk gibi geliyor hala
Geçer elbette,baska kızları uzup ah almasın. Benim de hoslandıgım biri var, daha onceki tecrubelerinden dili yanmıs kımseye guvenmıyor. Onun gibi olmasın istiyorum.Zamana bırakın.
Olur böyle Şeyler.
Acısını yaşayacak ve gececek.
Ilk askı mıydı ?Geçer elbette,baska kızları uzup ah almasın. Benim de hoslandıgım biri var, daha onceki tecrubelerinden dili yanmıs kımseye guvenmıyor. Onun gibi olmasın istiyorum.
Kardesim kisilik olarak çok akıllı, titiz detaycı, intikamcı biri. Duygularını cok gostermıyor ama bazen duygusal patlamalar yasıyor ne var ne yok icindeki herseyi dokuyor
İlk askı değil. 21 yasındayken bir kıza asıktı, kız, bizimkini bıraktı. Sonra kardesim önüne gelen kızın duygularıyla oynamaya basladı evlenmeyecegim falan diyordu.23 yasına kadar boyleydi sonra 23 yasından itibaren kimse girmedi hayatına.Ilk askı mıydı ?
Ah tatlım erkek çocuk yetiştirmekte çok zor yaİlk askı değil. 21 yasındayken bir kıza asıktı, kız, bizimkini bıraktı. Sonra kardesim önüne gelen kızın duygularıyla oynamaya basladı evlenmeyecegim falan diyordu.23 yasına kadar boyleydi sonra 23 yasından itibaren kimse girmedi hayatına.
Bu kızı da uzun bir süre tanıyormus.Askerden geldikten sonra görüşmeye başlamıslar,kız terk etmis bizimkini.
21 yasına kadar sevgilisi olmamıstı kardesimin, utangac bir tip biraz ama çok kinci, intikamcı ama çok da zeki .
Kızlara hic guvenım kalmadı ben cok temiz sevmistim abla diyor . Psikolaga göterelim seni dedim. Gerek yok diyor .
Büyüklerine karşı çok terbiyelidir kardeşim. 2 kıza aşık oldu bu zamana kadar 2sinde de çuvalladı. Son 1 haftadır ruh gibi geziyor etrafta çok üzülüyoru onun için. Ne yapsam bilmiyorumAh tatlım erkek çocuk yetiştirmekte çok zor ya
Bu kızlar da artık cin gibi olmuşlar açmış hepsi Gözünü :)
Ne diyelim Allah iyilerine denk getirsin.
Yaptığımı savunmuyorum tabi haklısınız.Benimkisi sadece merak. Kötü bir niyetim yoktu.yaptiginiz o kadar ayip ki,
nasil kardesinizin yuzune bakabiliyorsunuz ben hayret ettim.
bir cogumuz kaynanayi kaynar kazana atmali diyerek evleniyoruz,
hic kimseyi de duymadim gaza gelip kaynanasini kaynatani,
kardesiniz de bos bos konusmus iste.
siz onu bosverin, kendi hareketleriniz ne kadar duzgun ona bakin.
o yasta biri benim telefonumu karistirsa buyuk olay cikarirdim.
Umarım geçer ama yaptığı yanlış ne yapacak birini kendine aşık Edip bırakacak mi ? Bu çok yanlış 25 yaşında biri için bu çok yanlış tamam aşık olmuş olabilir sevmiş olabilir amma ve lakin kendisini düzeltsin belki kıza yanlış yaptı ?olamaz mı yani kizida Bosverin de düzelir umarım en fazla bir kaç sürer ne yapacaksınız siz ? Maalesef hiç bişey üzgünüm sadece ah alırsa vah vah olur Allaha zor gider ....Kardeşin onu içindeki öfkeyle söylemistir. Çok ciddiye almamak gerek. Geçer.
Bence de yanlıs. Diyorum kendisine; bak biri baska bır kıza uzup benı uzse hosuna gider mi diye ? Gitmez abla diyor ama bu farklı olay diyor.Umarım geçer ama yaptığı yanlış ne yapacak birini kendine aşık Edip bırakacak mi ? Bu çok yanlış 25 yaşında biri için bu çok yanlış tamam aşık olmuş olabilir sevmiş olabilir amma ve lakin kendisini düzeltsin belki kıza yanlış yaptı ?olamaz mı yani kizida Bosverin de düzelir umarım en fazla bir kaç sürer ne yapacaksınız siz ? Maalesef hiç bişey üzgünüm sadece ah alırsa vah vah olur Allaha zor gider ....
Takmasın ya memlekette kız mı yok.Büyüklerine karşı çok terbiyelidir kardeşim. 2 kıza aşık oldu bu zamana kadar 2sinde de çuvalladı. Son 1 haftadır ruh gibi geziyor etrafta çok üzülüyoru onun için. Ne yapsam bilmiyorum
Seni kiniyolar ama aldırma yanlış yaptın belki ama bakarak için rahatladı gün doğmadan neler doğar salmasin kendisini çok uzun da sürmemiş kısa da ilişkileri biraz kendine gelecektir rahat ol yoksa kuruntu sıkar seni iyi birine benziyor sadece kızgın ve kırgın böyle böyle düzelecek aci çeke çekeBence de yanlıs. Diyorum kendisine; bak biri baska bır kıza uzup benı uzse hosuna gider mi diye ? Gitmez abla diyor ama bu farklı olay diyor.
Cok inat biri, kızlar neden onları seven erkeklere bunu yapıyor diyor. Ben gercekten sevmıstım abla diyor. İyice arabeske bagladı yani bizimkisi
21-23 yaş arası çok çapkınlaşmıştı bu son 1.5 yıl durulmustu. Neden böyle yapıyorsun ablam diyince de 21 yasındayken asık olduğum kızı unutmak ıcın yapıyorum demisti.Zaten alacağı kadar ah almıştır bu saate kadar dediğinize göre.Belki de karşımdaki kızlarla artık oynayacağım diye düşündüğü için Allah onun karşısına onu terk edip gururuyla oynayacak kızlar çıkartıyordur.
Yakısıklı efendi ama işi yok şimdi, kız beni işsiz olduğum için bıraktı galiba abla diyor, tüm kızlar paragoz gibi seyler diyor.Psikolojisinden endise ediyorumTakmasın ya memlekette kız mı yok.
Iyi Gözlem yapsın iyi seçsin hepsi bu.
Zaten yakışıklıysa işi gücü varsa kızlar kendi geliyor.
25 yaşındaki erkek kardesim askerden eylül ayında geldi. 22 yaşında bir kızla beraberdi.İlişkileri 1 1bucuk ay sürdü. Kız, erkek kardesimden ayrıldı.Kardesim uzun bir süre bu kıza aşıkmış.Çocuk ruhsal bunalımda resmen. Bundan sonra aşık olmayacağım, sevmeyeceğim diyor. Abla yüreği içim rahat etmedi, Telefonundaki yazıları okudum, bundan sonra önüme gelen kızı üzeceğim duygularıyla oynayacağım gibi şeyler yazıyor. Kardeşim de yakışıklıdır, renkli gozlu kumral uzun boylu biri, ah alsın istemiyorum.
Çok üzülüyorum durumuna, pırıl pırıl bir genç, nasıl düzelir sizce? Ne yapmam gerekiyor ?
İyi biri ama naif ve kırılgan.Seni kiniyolar ama aldırma yanlış yaptın belki ama bakarak için rahatladı gün doğmadan neler doğar salmasin kendisini çok uzun da sürmemiş kısa da ilişkileri biraz kendine gelecektir rahat ol yoksa kuruntu sıkar seni iyi birine benziyor sadece kızgın ve kırgın böyle böyle düzelecek aci çeke çeke
21-23 arası da kızları üzecek kadar olgunmuş ama:)) 23 yaşında baba olan var Düşünce yapısını değiştirmesi lazım umarım daha fazla ah almaz.Çünkü alınan her ah ileride yaşayacağımız mutlu hayatın katili olabilir.Umarım çıkar bu psikolojiden.21-23 yaş arası çok çapkınlaşmıştı bu son 1.5 yıl durulmustu. Neden böyle yapıyorsun ablam diyince de 21 yasındayken asık olduğum kızı unutmak ıcın yapıyorum demisti.
ama 21-23 yas arası cocuk gibiydi , simdi cok daha büyüyüp serpildi, fıtratı efendi biri, evlilik vaadiyle kızları kandırıp üzmesin istiyorum.
21 yasına kadar sevgilisi olmamıstı. İçine kapanık dünya dısı seylere ilgisi olan bir cocuktu 21 yasına kadar, ask mesk islerine vakit ayırmıyordu. Derslerine calısıp bos vaktinde işe giderdi. Para biriktirirdi sonra her türlü konuda arastırma yapardı.20 yasındayken bana soyle demıstı ; herkesin sevgilisi var abla, hayatıma bır kız girse onunda eski sevgilisi olmus olacak ama benım eski sevgilim yok. kotu hıssetırıyor bu durum bana gibi seyler demisti.
Ergenlikten itibaren psikolojisi cok degisti kısaca
Bizimkinin niyeti ciddiydi. Ağızları kulaklarına varıyordu sevincten. Kızla evlilik planı yapıyorlardı. Hazırım abla evlilige diyordu. Simdi asla evlenmeyecegım dıyor.Bizimki bır karar aldıgı zaman zor döner kararından inatcının tekiSenin yaşadığın olaydan bununla alakası olmayan bi kızın ne günahı var? Senin yaşadığını onunda mı yaşaması lazım de... Bu zamanda ciddi niyetin olduğu zaman bile birini bulamıyorsun. Yaşın da 25, duğru duzgün biriyle tanışsan bile tanıdım nişanlandım evlendim derken 2-3 sene geçer sonra da bakmışşın yaşın 30 olmuş de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?