- 4 Mayıs 2021
- 185
- 146
- 53
- Konu Sahibi Berryhibiscus
-
Mimar arkadaşım is bulamıyor. Bekleye bekleye bildiklerimi unuttum diyor. Keşke bir işe girsem, ücret bile vermeseler ama çalışsam bilgilerimi, yeteneklerimi taze tutsam diyor.
Keske benim arkadasim da çalışsa öyle. Ruhen çökmüş durumda. Kendine güvenini yitirmiş biri haline dönüştü. Mimarlik kazandığı dönemde, mezun oldugu lisede, çevresinde, ailesinde delicesine hürmet gören biri oldu. Ailenin okuyan nadide çocuklarındandı. Tam bir gurur kaynagiydi herkes icin. Simdi işsiz. Baskılar bitmiyor. Arkasindan önünden konuşuyorlar gitti okudu, tonlarca masraf ettiniz yine de bir yere gelemedi diye. Sanki kendi istegiyle işsiz kaldi. Ulkenin durumu ortada. Olan gençlere oluyor. Umudumuz kalmadi.Ücret almadan yol parasını cebinden karşılayıp çalışan tanıyorum.... İnşaat bitik şu an.
Neden olmasın ki , daha çok gençsiniz, iş olanaklarını bilmiyorum bilen arkadaşlar yazsınHep mimarlık okumak istemiştim fakat başka bir bölümü bitirdim nasip olmadı. Şu an düşünüyorum da olabilir mi acaba diye.
İnşaat sektörünün durumu nedir mimarlar iş bulabiliyor mu, yoksa bu topa hiç girmemelimiyim sizce?
Aramızda mimar olanlar var mı?
25 yaş neki 32 yaşımdan sonra yeni üni okudum çift diplomaliyim ikiside lisansHep mimarlık okumak istemiştim fakat başka bir bölümü bitirdim nasip olmadı. Şu an düşünüyorum da olabilir mi acaba diye.
İnşaat sektörünün durumu nedir mimarlar iş bulabiliyor mu, yoksa bu topa hiç girmemeli miyim sizce?
hobi olarak olabilir ancak iş konusunda bence başka alanlara yönelinHep mimarlık okumak istemiştim fakat başka bir bölümü bitirdim nasip olmadı. Şu an düşünüyorum da olabilir mi acaba diye.
İnşaat sektörünün durumu nedir mimarlar iş bulabiliyor mu, yoksa bu topa hiç girmemeli miyim sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?