25 yaşından sonra üniversite okumak!!!

hayalpirist

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2019
162
102
53
30
Merhaba arkadaşlar k.k çok şey öğrendim ona istinaden sizlere bir sorum olucak üniversite sınavına hazırlanıyorum 24 yaşındayım bir kızım var üniversiteyi kazanırsam yaş 25 olucak korkmuyor değilim açıkçası kendimden yaşça küçüklerle nasıl olur gibisinden cevrenizde belirli bir yaştan sonra okuyup güzel şeyler başaran insanlar yada sizlerden örnekler var mı bunları benimle paylasirsaniz çok mutlu olurum teşekkür ederim 🌼

Ek; O kadar güzel örnekler geliyor ki bu konunun sadece beni değil birçok bayana güç vereceginden eminim örneklerin gün ve gün çoğalması ve paylaşılması dileğiyle 😇

Son düzenleme:
Bu sene bölümüme afla gelen öğrenciler oldu. Öğrenci dediğim de benden 20 yaş büyükler. Bazıları hocanın eski sınıf arkadaşı. Keşke bütün sınıf öyle insanlarla dolu olsa. Liseden yeni çıkmış ergen tipler hiç çekilmiyor. Hem sizin yaşınız da çok geç değil. Gittiğinizde en fazla aranızda 6-7 yaş olur. Bence imkanınız varsa değerlendirin.

Korkacak, cekinecek hicbirsey yok. Ben okurken sinifimizda 2 tane bizden yasca buyuk ablamiz vardi. Hemde 30 lu yaslarin ortasindalardi gayetde iyi anlasiyolardi herkesle. Fakultede desen birsuru var. Kendini tek olarak dusunme. Ayrica yasin kucuk daha kimse tuhaf karsilamaz

üniversite okurken en yakın arkadaşım 30 yaşındaydı ben ise 18-19 idim. birlikte sınavlara hazırlanırdık sonra birlikte okulu bitirdik. şimdi ben de senin gibi hazırlanıp üniversiteye giricem yaşım 22

Merhaba arkadaşlar k.k çok şey öğrendim ona istinaden sizlere bir sorum olucak üniversite sınavına hazırlanıyorum 24 yaşındayım bir kızım var üniversiteyi kazanırsam yaş 25 olucak korkmuyor değilim açıkçası kendimden yaşça küçüklerle nasıl olur gibisinden cevrenizde belirli bir yaştan sonra okuyup güzel şeyler başaran insanlar yada sizlerden örnekler var mı bunları benimle paylasirsaniz çok mutlu olurum teşekkür ederim 🌼
Merhaba böyle bir karar almış olmanız bile çok güzel..ben de evlendikten sonra okudum,17 de evlendim,3 yıl sonra okumaya karar verdim,sınava girdim alt yapım iyi olduğu için sınavdan önce birkaç deneme çözdüm sadece ve sınavda 430 küsür puanla okul öncesi öğretmenliğine yerleştim üstten de ders alarak 3 yılda mezun oldum,yani fazlasıyla inek 🐄 bi öğrenciydim açıkçası :) çocuk da yoktu,okudum mezun oldum sınava girdim,KPSS den 82 aldım o esnada hamile de kaldım çocuklarım doğduğunda atanmamıştım henüz ve çok korktum ya atanamazsam diye,Allahtan nasip oldu ve şuan görevdeyim...İsteyince yapılmayacak hiçbir şey yok yeter ki gayret edin ve pes etmeyin...Üniversite ortamında da çok abest durmuyorsunuz emin olun,benle onlar arasında 2-3 yaş vardı ama benden çok büyükler de vardı,2. Üniversite niyetine okuyan da vardı kazanamamış yıllardan sonra kazanıp gelenler de vardı...Siz isteğinize odaklanın,bol şans 🍀

Merhaba böyle bir karar almış olmanız bile çok güzel..ben de evlendikten sonra okudum,17 de evlendim,3 yıl sonra okumaya karar verdim,sınava girdim alt yapım iyi olduğu için sınavdan önce birkaç deneme çözdüm sadece ve sınavda 430 küsür puanla okul öncesi öğretmenliğine yerleştim üstten de ders alarak 3 yılda mezun oldum,yani fazlasıyla inek 🐄 bi öğrenciydim açıkçası :) çocuk da yoktu,okudum mezun oldum sınava girdim,KPSS den 82 aldım o esnada hamile de kaldım çocuklarım doğduğunda atanmamıştım henüz ve çok korktum ya atanamazsam diye,Allahtan nasip oldu ve şuan görevdeyim...İsteyince yapılmayacak hiçbir şey yok yeter ki gayret edin ve pes etmeyin...Üniversite ortamında da çok abest durmuyorsunuz emin olun,benle onlar arasında 2-3 yaş vardı ama benden çok büyükler de vardı,2. Üniversite niyetine okuyan da vardı kazanamamış yıllardan sonra kazanıp gelenler de vardı...Siz isteğinize odaklanın,bol şans 🍀
Çok teşekkür ederim 🌼başarılarıniz daim olsun ☺

Hemşirelik atanma yada iş bulma açısından daha avantajlı değilmi?Hemşireligi bilmiyorum ama bilgisayar mühendisliğini okumak pek kolay değil ama tabi yapılamayacak birşey de değil hakkınızda hayırlısı olsun.isterseniz çalışır profesör bile olursunuz hayatta istemek çalışmak önemli olur yani yaşınız genç daha.

30’uma yakınım ve ikinci yüksek lisansımı yapıyorum, sınıfta 50-60 civarı da var benden 5-6 yaş küçükleri de.
Bence gayet renkli oluyor. Yaşınız hala genç, hoş okumanın da yaşı olmaz ki.
Çok güzel bir karar vermişsiniz, bence hayallerinizin peşinden gidin.

Yasın daha genc 25 gayet guzel bı yas neden olmasın. Bende 22 dım hemde hamıleydım hatta bızım sınıfta 42 yasında bı abla ve 35 38 yas aralıgında bı kac kısı daha vardı. Hatta o 42 yasındakı ablanın 4. Unıversıtesıydı her gıttıgı yerde sıkılmayım dıye unıversıte okuyormus.

Size konumla cevap vereyim

Geç değil babam 50 yaşında o da okuyacak

Size konumla cevap vereyim
Maşallah demeden geçmek istemiyorum azminize basariniza hayran kalmamak elde değil umarım bende başarabilirm çok teşekkür ederim 🌼

Back
X