25 yaşından sonra üniversite okumak!!!

Ben de 24 yaşında ikinci üniversiteme başladım. Kendimden 4 yaş küçüklerle birlikte okudum. Çok samimi arkadaşlarım oldu ve hala görüşüyoruz.

Okulu bitirip öğretmen oldum, meslekte 4.yılım 😊

Ben okurken sınıfımızda bir ablamız vardı 40 küsür yaşındaydı. Son senemizde oğlu da üniversiteyi kazanmıştı☺️

ingiliz dili ve edebiyatının uzaktan eğitimi var mı?
Ben sadece Karabük Üniversitesi veriyor diye biliyorum. Bir yandan bulunduğum şehirde bölüm açılsa diye dua ediyorum, diğer yandan da bölüm açılması da kötü.

Tolstoy'un bisikleti diye bir kavram var hiçbir şey için geç değil. Lisansımda 40lı yaşlarda kişiler vardı bölümümde, yüksek lisanstayım sınıftaki herkes +30. Annem ortaokul mezunu 47 yaşında ve aciktan lisesini bitirmeye 40 kredisi kaldı:) bu kadar örnek vermemin nedeni öğrenmek için yaşın önemi var mı? Hem güzel tarafı da hocalar sınıftakilere x bey, y hanım diye hitap ediyor. Bana gelince kadrolu öğrenci buraya bak...

Merhaba arkadaşlar k.k çok şey öğrendim ona istinaden sizlere bir sorum olucak üniversite sınavına hazırlanıyorum 24 yaşındayım bir kızım var üniversiteyi kazanırsam yaş 25 olucak korkmuyor değilim açıkçası kendimden yaşça küçüklerle nasıl olur gibisinden cevrenizde belirli bir yaştan sonra okuyup güzel şeyler başaran insanlar yada sizlerden örnekler var mı bunları benimle paylasirsaniz çok mutlu olurum teşekkür ederim 🌼

Ek; O kadar güzel örnekler geliyor ki bu konunun sadece beni değil birçok bayana güç vereceginden eminim örneklerin gün ve gün çoğalması ve paylaşılması dileğiyle 😇
26 yasindayim bi tane oglum var aciktan cocuk gelisim lisansa basladim hic takmayin kafaniza sonunu dusunun

25 yas ne ki

Kaç kişi zaten 18 yasında bilinçli tercih yapıyor.
Hangimiz o yaslarda gercekten istediğimiz Bölümü okuyabiliyoruz ki
Bence hiç durmayın ilerleyin. Gittiği yere kadar okuyun kendinizi geliştirin.

Bu arada benim kadın doğum uzmanı bir akrabam önceden ilahiyat okumuş uzun yıllar imamlık yapmış. Sonradan tıp okumuş şu an tıp doktoru.

Bu da bir örnek olsun size.

Istedikten sonra hayatta yapılmayacak hiçbir şey yok.

Dün bir seminerdeydim. Soru sormaya bir amca ayağa kalktı. Amca bildiğiniz. 60 yaşında vardı. Üniversite 3. Sınıf öğrencisiymiş.
İstedikten sonra herşey mümkün

Merhaba arkadaşlar k.k çok şey öğrendim ona istinaden sizlere bir sorum olucak üniversite sınavına hazırlanıyorum 24 yaşındayım bir kızım var üniversiteyi kazanırsam yaş 25 olucak korkmuyor değilim açıkçası kendimden yaşça küçüklerle nasıl olur gibisinden cevrenizde belirli bir yaştan sonra okuyup güzel şeyler başaran insanlar yada sizlerden örnekler var mı bunları benimle paylasirsaniz çok mutlu olurum teşekkür ederim 🌼

Ek; O kadar güzel örnekler geliyor ki bu konunun sadece beni değil birçok bayana güç vereceginden eminim örneklerin gün ve gün çoğalması ve paylaşılması dileğiyle 😇
bendensin açıktan okuyorum ve bazı sorunlar yasadım hayatımda dedım kı ben onemlıyım herseyı basarabilirim.sorunlarım hayatımdakı benı daha da güçlendirdi benım içimdekı cevheri çıkardı. dgsye de hazırlanıyorum şimdi uzatıcam insallah . kendınden kucuklerle okumak bence daha hoş olur seni daha değerli görurler tecrubelerın onlara ornek olur. harıka bir karar bu ınsanın isteyınce basaramadıgı birşy yoktur. en onemlısı kendıne uygun kişiliğine uygun bir meslek ve bölum secmen gerisi hallolur

Benim arkadaşım 26 yaşında 2 çocuklu ve 2 üniversite bitirdi. Hem de çalıştı. Kadın isterse her şeyi yapar. Kendinize güvenin 😊😊

Ben 42 yaşında yüksek lisans yapıyorum. Eşim 46 yaşında doktora yapıyor. Oluyor yani :) Çocuğumuz 13 yaşında. Hepimiz öğrenciyiz. Herkeste bir ders çalışma telaşesi 😄
İki yaşında oğlumuzda bizden göre göre kitaplara merak saldı. O da bebekçe kendi kitaplarını okuyor. Her yer fotokopi, kitap yığını. Ailecek öğrenci öğrenci yuvarlanıp gidiyoz böyle😂😂

27 yaşında çalıştığım devlet kurumundan istifa edip(sözleşmeliydim) 2. Üniversiteye başladım. Herkes şok oldu. Geç değil yeterki isteyin her şey olur.
Ayrıca 2. Üniversiteyi okurken evlendim. Düğünden hemen ertesi gün uçağa binip vize sınavlarına gittim :) okul bitene kadar eşimle 1 sene ayrı kaldık. Devamlı geldim gittim tabi.

27 yaşında çalıştığım devlet kurumundan istifa edip(sözleşmeliydim) 2. Üniversiteye başladım. Herkes şok oldu. Geç değil yeterki isteyin her şey olur.
Ayrıca 2. Üniversiteyi okurken evlendim. Düğünden hemen ertesi gün uçağa binip vize sınavlarına gittim :) okul bitene kadar eşimle 1 sene ayrı kaldık. Devamlı geldim gittim tabi.
Ne okudunuz acaba ?

bendensin açıktan okuyorum ve bazı sorunlar yasadım hayatımda dedım kı ben onemlıyım herseyı basarabilirim.sorunlarım hayatımdakı benı daha da güçlendirdi benım içimdekı cevheri çıkardı. dgsye de hazırlanıyorum şimdi uzatıcam insallah . kendınden kucuklerle okumak bence daha hoş olur seni daha değerli görurler tecrubelerın onlara ornek olur. harıka bir karar bu ınsanın isteyınce basaramadıgı birşy yoktur. en onemlısı kendıne uygun kişiliğine uygun bir meslek ve bölum secmen gerisi hallolur
Teşekkür ederim umarım öyle olur kendimi geliştirmek istiyorum ve bu eğitimden geçiyor bence

Back
X