bende yengecim ama şu son üç-dört aya kadar yengeçliğimden eser yoktu (merhamet-güçsüzden yana oluş ve tutumluluk konuları hariç)
Ayynen yükselenim kovaydım.
yengeç evi mi sever??
ben otelleri otogarları seviyorum
yengeç yemek mi yapar?
yıllardır kendi evimdeyim üç dört çeşitin dışına çıkmadım..hevesİm yok
yengeç geleceğini düşünür
benim gelecekle ilggili en sık kurduğum cümle 'o zamana kim öle kim kala' olmuştur :))
evlilik mi??
hayatıma giren hiçbir erkeğe lafını bile ettirmezdim,hele o gün olsun,konuşulur derdim
kovanın özgürlükçü,yalnız,gezmeyi seven,snob halleri bende mevcuttu..
ammavelakin 4 ay önce bir aşık oldum feleğim şaştı
gezegenler mi çarpıştı noolduysa bi anda yengeçin de yengeçi oluverdim :)))
gelinlik arşivim doldu taştı,sevgilimle gelecek planları,aralıksız onbeş saat doğacak çocuğumuzun hayali yaramazlıkları hakkında konuşmalar :-/
kendimden iğrenecek kıvama geldim :) gelip geçerken çeyiz mağazalarının camına yapışıp 'aa,böyle şekilli de mi oluyomuş tencereler,bakayım ne kadarmış' falan der oldum..
allah sonumu hayır etsin
bende teraziyim ; ama her özelliğini taşımam
en ağır basan şey , ''sağlam adalet'' tarafım
haksızlığa tahammülüm asla yoktur
insanları aşağılama gibi bir huyum yok.
anlayışsız insanlara uyuz olurum.
özgürlük için yaşarım.
aşırı derece giyime düşkünümdür.
aklıma bir şey gelmesin, o anda olacak
yeteneklerimden hiç bahsetmek ıstemıyorum zaten
yalana tahammülüm yoktur.
sinirlendiğim zaman gözüm kimseyi görmez
arkadaş canlısı bir insanım.
hataları affederım;ama asla unutmam,sağlam bir kindarcıyımdır
öyle anlar oluyor ki, kendıme tahammül edemem.
daha neler neler
Biz terazilerin adalet duygusu gerçekten çok fena bir şey.Bugün diğer arkadaşlarıma göre eksik bir sınav kağıdı vermeme rağmen onlardan yüksek aldığımı öğrendim hala kendimi kötü hissediyorum.
Söz konusu kendimiz bile olsak adaleti elden bırakamıyoruz güzel bir şey ama içten içe çok yoruluyoruz.
aynen.
bir sorun olduğu zaman ,ilk baş hatayı kendımde ararım.
ve ''haklı,haksız'' durumu olduğu zaman
aynen şöyle derim: ''kim haksızsa eğer, allah onu bildiği gibi yapsın ;bu ben olsam bile''.
anlatamam yaa,ölüyorum şu adalet duygumdan
içim içimi yiyor.
Ben kindarlığımın Akrep yükseleninden geldiğini sanıyordum,demek ki biz Terazilere özgü bir şeymiş
Haksızlığa uğradığım zaman karşımdakine bunu ödetmeden huzurlu bir şekilde yaşayamıyorum,aradan yıllar geçse de intikamımı alıyorum.
yok canım yaa.ben bılmıyordum ''kindar'' olduğumu
geçen gün far ettim ''asla unutmuyorum yapılanı''
evet aradan yıllar geçsede alırım intikamımı
ama öyle vurdulu kırdılı değil ; bir sözüm yeter yapılanı hatırlatmak için
ben sözlerle vururum insanları
2 sene önce açtığım konuyu hortlatmışsınız kızlar :)
Ama belli bir yaştan sonra yükselenin daha fazla etkili olduğunu okumuştum. Ben 24 yaşıma dek yengeçtim, şimdi neredeyse nüfus müdürlüğüne gidip doğum tarihimi terazi burcu günlerine mi çevirsem diye düşünüyorum
Akrep burcu iyidir, terazi özelliklerini kaybetmeden akrepten özellikler kazanabilirsin. Mesela mantık, saygı, özgürlük özelliği azalmaz ama akrep burcunun zalimliği eklenebilir. Adaleti hala savunursun ama kestiğin ceza ağır olur. Özgürlüğe hala tutkulu olursun ama sana ait olan şeylere daha bir bağlanır, kıskanırsın. Mantık, saygı devam eder ama hafıza fil gibi güçlenir; "bu yaptığını unutmam ben" durumları daha sık yaşanmaya başlar falan.
2 sene önce açtığım konuyu hortlatmışsınız kızlar :)
Ama belli bir yaştan sonra yükselenin daha fazla etkili olduğunu okumuştum. Ben 24 yaşıma dek yengeçtim, şimdi neredeyse nüfus müdürlüğüne gidip doğum tarihimi terazi burcu günlerine mi çevirsem diye düşünüyorum
Akrep burcu iyidir, terazi özelliklerini kaybetmeden akrepten özellikler kazanabilirsin. Mesela mantık, saygı, özgürlük özelliği azalmaz ama akrep burcunun zalimliği eklenebilir. Adaleti hala savunursun ama kestiğin ceza ağır olur. Özgürlüğe hala tutkulu olursun ama sana ait olan şeylere daha bir bağlanır, kıskanırsın. Mantık, saygı devam eder ama hafıza fil gibi güçlenir; "bu yaptığını unutmam ben" durumları daha sık yaşanmaya başlar falan.
Ben çocukluğumdan beri farkındaydım bu duygumun
Bana yapılan şey neyse onun aynısı olacak şekilde bir karşılık veriyorum.Bir de bizim burcun gözlem yeteneği yüksek sanırım,herkes bize içini döktüğünden insanların zayıf yönlerini iyi biliyoruz.İntikam alıcaksam direk o zayıf yerlerinden vuruyorum.
Ve işin kötüsü bundan zevk alıyorum,adaleti yerine getirmiş gibi hissediyorum
evet yaa,,kısasa kısasçıyım resmen.
çok inatçıyım bazen bu inadımdan nefret edıyorum
evet gözlemlerim çok iyi:) kimi nereden vucağımı çok iyi biliyorum
bir kez muhabbet etmem yeterlı........bana yaşatılanı
karışı taraf yaşayınca
bende zevk alıyorum
manyak deliyimdir bir deen sevdiğim özelliğim;kendımı bilmek ve bazı şeylerımı kabul etmek.
her şeye net cevaplar isterim
bir sorunum olunca kesinlikle konuşmalıyım o kişiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?