• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

26.07.2008 mlhll nişanlandı..(resimler) :)

mlhll2009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2009
386
1
96
39
Bursa
bunlarda nişan resimlerim ama saç ve makyaj konusunda yanlış kuaför seçimi yaptım moralim çok bozuktu nişanımda :(

41359064jp8.th.jpg

(bu tamamen doğal bi çekim:) aşkımın telefonu çaldı çekimlere ara verdik öle bakıodum ev tarif edişi çok tatlıydı fotocuda çekiverdi bizi öle ) :)
39641691bl4.th.jpg

57464228ai9.th.jpg

mutluluklar dilerim..... Moralini bozucak bir saç değil bence.... Ama o gün insan çok hassas oluyor anlayabiliyorum...

teşekkür ederimm :)
evet insan herşeye kırılıp üzülebilio bide anlamıosun bişi zaten bi çırpıda oluvermiş 6 ay geçmiş bile üstünden :)

çıtı pıtı bir kızsın elbisen de çok yakışmış e damatta sana yakışmış tabi:)
mutluluklar

sağol canım :) elbisemi nişanlım seçti ben krem rengi istemiodum daha canlı bişiler ama beyim ne derse o olur durumu oldu :)
ikimizde mini mini bi çiftiz işte :)

Allah tamamına erdirsin çok yakışmışsınız:nazar:
saçın ve makyajında kötü görünmüyor bence mutluluklar diliyorum size...
:1hug:

çok kıskandım senı bıde bugun üzgüğn bı gunumdeyım allahım banada nasıp etsın ınş bende koyayım nışan reısımlerımı evımın resımlerını düğünresımlerımı ınş:çok üzgünüm:

tatlım tebrik ederim çok güzelsiniz Allah mutluluğunuzu daim etsin... :asigim::asigim::asigim:

teşekkür ederim hepinize o sizin güzelliğiniz dicem ama klasikleştiği için değil gerçekten öyle oldugu için ;)

Back
X