- 15 Şubat 2016
- 532
- 489
- 103
Telefonla falan ulaşsanİl dışındayım. Randevu bulamadığım için doktor bakmıyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Telefonla falan ulaşsanİl dışındayım. Randevu bulamadığım için doktor bakmıyor![]()
Devlet hastanesinde doktorumTelefonla falan ulaşsanfarklı bi durum var gibi sürekli düşüşte değil
İkiz olabilir mi? Belki sadece 1i düşmüştür. Bence mutlaka başka bir doktor bulun. Ama daha kese gözükmeyeceği için net bişey de diyemezler.Devlet hastanesinde doktorumtüm aksilikler bir arada
Doktor düşsün diye ilaç falan verdi ama kullanmak istemedim hiç içime sinmediİkiz olabilir mi? Belki sadece 1i düşmüştür. Bence mutlaka başka bir doktor bulun. Ama daha kese gözükmeyeceği için net bişey de diyemezler.
Tüp bebek doktorun mu verdi? Ne diyerek verdi? Haftasıyla uyumlu değilse değer düşükse sağlıklı olma olasılığı olmuyor çünkü.Doktor düşsün diye ilaç falan verdi ama kullanmak istemedim hiç içime sinmedi
Kendimi umutlandirmak istemiyorum artıkİkiz olabilir mi? Belki sadece 1i düşmüştür. Bence mutlaka başka bir doktor bulun. Ama daha kese gözükmeyeceği için net bişey de diyemezler.
Başka bi doktor verdi. İlaç kullanmadan kendisi düşmez mi acabaTüp bebek doktorun mu verdi? Ne diyerek verdi? Haftasıyla uyumlu değilse değer düşükse sağlıklı olma olasılığı olmuyor çünkü.
Canım dış gebelik geçiriyormuşum. İğne yapıldı erisin diye. Beta takibi yapılıyor inşallah erirNedir son durum değer düştü mü?
selam , nasılsın? geçti gitti inşallah?Canım dış gebelik geçiriyormuşum. İğne yapıldı erisin diye. Beta takibi yapılıyor inşallah erir
Henüz geçip gitmedi canım. Ama çok şükür bin şükür gidiyor gibi artıkselam , nasılsın? geçti gitti inşallah?
Yaa çok uzun sürüyormuş. İnsan bir de bu yönünü görünce tutmadığına şükredecek hale geliyor. Tüplerde sorun olmayacak ama değil mi?Henüz geçip gitmedi canım. Ama çok şükür bin şükür gidiyor gibi artık![]()
Hâlâ sürüyor beta sıfır olana kadar takibe devam Allah'ım güç kuvvet versin inşallahYaa çok uzun sürüyormuş. İnsan bir de bu yönünü görünce tutmadığına şükredecek hale geliyor. Tüplerde sorun olmayacak ama değil mi?
Tekrar çok geçmiş olsun canım.Hâlâ sürüyor beta sıfır olana kadar takibe devam Allah'ım güç kuvvet versin inşallahtüpler konusunda bilgim yok henüz