Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
26-35 yaş arası evlenmek isteyen bekar arkadaşlar bu bekar varken neden herkes bu kadar bekar?
Ya ben bazen kıl payı evlenmisim diyorum farkına varmadan.. 25 imde evlendim 26-35 yaş arası ciddi bir dengini bulamama söz konusu neden acaba ve neler hissediliyor ne yaşanıyor ?
bekarların tanışacağı ortamlar azalmış durumda öyle tanıştırma etme de pek kalmadı dolayısıyla düzgün bekarlar tanışamıyor. tanışanların da yüksek beklentileri oluyor öyle olsun böyle olsun derken mükemmeli arama hayali fiyasko oluyor haliyle.
Bazıları iş güç karıyer pesinde kosmaktan,
Bazıları hep daha iyisini bulma umudundan,
Bazıları elaktrik uyusturamıyor bknz: evlendirme programı hanife sendromu
Benim gözlemledigim.. Çoğu zaman da kader kısmet..tek bir sebebi yok ki bunun...
Eskiden millet birbirine kefil olurdu hiç düşünmeden ama şimdi korkuluyor artık ..
Çünkü ortam çok bozuk maalesef
Bizim bir akraba tanıdığı iki.genci tanıştırmak istiyor ve arabulucuk yapıyor....kızın aileside iyi kızda iyi derken oglanla görüşürken kız bakire olmadığını söylüyor ve tanıştıran kişide mutasip biri ve oglanda öyle ki tabiki şok etkisi yaratıyor...baya sorunlar olmustu
Eskiden millet birbirine kefil olurdu hiç düşünmeden ama şimdi korkuluyor artık ..
Bizim bir akraba tanıdığı iki.genci tanıştırmak istiyor ve arabulucuk yapıyor....kızın aileside iyi kızda iyi derken oglanla görüşürken kız bakire olmadığını söylüyor ve tanıştıran kişide mutasip biri ve oglanda öyle ki tabiki şok etkisi yaratıyor...baya sorunlar olmustu
oğlanın hiç tecrübesi olmamış tabii herhangi bir cinsel faaliyet filan süt gibi bembeyazdır eminim (?) yoksa kız tu kaka ama oğlan masumiyet abidesi...