26+5 olduk 1 hafta karın çevresi geriliği 😔 lütfen bilenler yazsın 😔

mnozbhr_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2022
26
17
3
24
26+5 de doktora gittim bebeğim 925 gram 34 cm boy dediler karın çevresi bi hafta geriden geliyormuş 😔 kilosu az mı çok kafama takıldı bilen ben gibi karın çevresi geriliği yaşayan varsa yazarsanız çok sevinirim çok korkuyorum 😔

26+5 de doktora gittim bebeğim 925 gram 34 cm boy dediler karın çevresi bi hafta geriden geliyormuş 😔 kilosu az mı çok kafama takıldı bilen ben gibi karın çevresi geriliği yaşayan varsa yazarsanız çok sevinirim çok korkuyorum 😔
Bir şey olacağını sanmıyorum. Ailede minyonluk varsa ondan olabilir. Bizimde kafası 2-3 hafta hep öndeydi bir doğdu küçücük kafası hiç telaş yapmamıştım zaten. Bir hafta çok ufak bir değer bence

Bir şey olacağını sanmıyorum. Ailede minyonluk varsa ondan olabilir. Bizimde kafası 2-3 hafta hep öndeydi bir doğdu küçücük kafası hiç telaş yapmamıştım zaten. Bir hafta çok ufak bir değer bence
Teşekkür ederim 🤩 inşallah öyle olur tüm bebekler sağlıkla gelir inşallah 🤲🏻💓

Canim suan ne durumdasin? aynisini bana da soylediler

Merhaba, bana da bugun doktor 28 hafta iki gunluk bebegimin karin cevresinin 10 gun geriden geldigini soyledi, cok uzuluyorum. Kilosu 1130 gram dedi. Sizde nasil bir gelisme oldu?

Back
X