Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
26+5 olduk 1 hafta karın çevresi geriliği 😔 lütfen bilenler yazsın 😔
26+5 de doktora gittim bebeğim 925 gram 34 cm boy dediler karın çevresi bi hafta geriden geliyormuş kilosu az mı çok kafama takıldı bilen ben gibi karın çevresi geriliği yaşayan varsa yazarsanız çok sevinirim çok korkuyorum
26+5 de doktora gittim bebeğim 925 gram 34 cm boy dediler karın çevresi bi hafta geriden geliyormuş kilosu az mı çok kafama takıldı bilen ben gibi karın çevresi geriliği yaşayan varsa yazarsanız çok sevinirim çok korkuyorum
Bir şey olacağını sanmıyorum. Ailede minyonluk varsa ondan olabilir. Bizimde kafası 2-3 hafta hep öndeydi bir doğdu küçücük kafası hiç telaş yapmamıştım zaten. Bir hafta çok ufak bir değer bence
Bir şey olacağını sanmıyorum. Ailede minyonluk varsa ondan olabilir. Bizimde kafası 2-3 hafta hep öndeydi bir doğdu küçücük kafası hiç telaş yapmamıştım zaten. Bir hafta çok ufak bir değer bence
Merhaba, bana da bugun doktor 28 hafta iki gunluk bebegimin karin cevresinin 10 gun geriden geldigini soyledi, cok uzuluyorum. Kilosu 1130 gram dedi. Sizde nasil bir gelisme oldu?