- 4 Mayıs 2012
- 2.967
- 2.001
- 133
fotoğraf çekimim ertelenebilir denizlide yağmur vardı bugün biraz .. yağmur yağmasa bile hava kapalı güzel olmaz dedi fotoğrafçı ..
fotoğraf çekimim ertelenebilir denizlide yağmur vardı bugün biraz .. yağmur yağmasa bile hava kapalı güzel olmaz dedi fotoğrafçı ..
Canım olsun geçer bu havalar,senn alternatif günlerin var.Benim aklıma şimdi düğün günü geldi canım .Bizimde o gün çekim olacak umarım o gün hava kötü olmaz...
Merhaba 26 ağustos gelini olareak herkese selam vermek istedim
gelinler nasılsınız ? son gelişmeler neler ?
sonunda ev bitti ve dün mobilyalarım geldi yarında beyaz eşya, perde, mutfak masası, yatak gelecek sonunda
benim kadar geç kalan bir gelin daha var mıdır acaba:44:
merhaba canım bizim burası sakin .. günümüz iyice yaklaştı sanırım ondanbende pek girememeye başladım ..
Canım çeyizlerin gitmedi ve yerleşmediyse geç kalmışsın:26:
evet geç kaldığımı biliyorum ama evde inşaat vardı ve daha dün bitti o vurdumduymaz ustalar yüzünden
benimki de böyle olsun ne yapalım .. son bir haftamı evde geçireceğim ..
bende sene başında yazxmıştım burya ilk açıldığında sakin olunca girmedim pek
Kızlar kına kurabiyesi yaptıran var mı??
ben yaptırdım ama 100 ad erkek tarafı yok
100 Ad yeter mi acaba diye düşündüm
çocuklar 3-5 alırsa yetmez ama:26::26:
benimde öyle oldu ustalara güvenmeyeceksin asla
dedikleri tarihte teslim etmediler
kına değil ama benim nikahım haziranda olmuştu .. biz nikah kurabiyesi yaptırmıştık 150 tane yetti .. erkek tarafı gelmeyecekse yetebilir dağıtan kişi birer tane insanlara uzatsın o zaman 3-5 alan olmaz bence
çok stres yaptım nişanlımı üzdüm sonra bunu farkedince daha rahat olmaya çalıştım .. yetiştiği kadar ne yapayım yetişmeyeni düğünden sonra yerleştiririm ..
100 tane yeter o halde
benimde mobilyalarımda aksilik oldu tv ünitem kırık geldi
yenisi üretimde ve düğünden sonra gelcek:26::26:
gelinler nasılsınız ? son gelişmeler neler ?
sonunda ev bitti ve dün mobilyalarım geldi yarında beyaz eşya, perde, mutfak masası, yatak gelecek sonunda
benim kadar geç kalan bir gelin daha var mıdır acaba:44:
kızlar benm tarih 20-21 ağustos ama tarhler yakın olunca buraya yazayım dedim ben çok stresliyim eşya vs.konusunda değil de düğüne odaklıyım kuaför foto düğün vs.nasıl olcak nası yapcaz hersey yolunda gtsin istiyorum bana bunlarla ilgili bilgi ve fikir verin lüffen ya fikir alıp dertleşebileceğim ,rehberlik eden kimseciklerim yok bari siz bişiler söyleyin bacılarr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?