Ortalama sizin yaşınızdayken sabah kahvaltımızı yapardık,onu mama sandalyesine oturturdum önüne tablet koyardım bu arada hemen omlet vs hazırlardım.Bu arada tabi döker,kalkar ,bağırır her neyse.Birlikte yerdik (halada öyle).Hemen giyinip parka çıkardık,örnek saat 10-11 de çıkarız 13.30-14.00 eve gelinir.Park dönüşü günlük market alışverişimi yaparım,markette hiç durmaz her seye dokunur ve ortalıkta koşar.Öğlen pratik yemek hazırlarım mantı,makarna vs yada akşamdan kalanı yeriz.Yemekten sonra tv açardım bildiği gibi dağıtırdı bende akşam yeneğini hazırlardım.Bu arasa kızımı 28 aylık olana kadar emzirdim,sütten kestiğim gün öğle uykusunuda bıraktı.Öğleden sonra akşam yemeğinden önce bir daha dışarı çıkılır.Hava kötüyse sırf markete gideriz yada dolaşırız maksat dışarda zaman öldürmek.Dışardan eve gelince çok rahatlamış oluyor.Babası genelde geç gelirdi ozamanlar bazen gece 12 de.Kızım geç yatar ve geç kalkardı.Bulaşık ,çamaşırı,temizliği ya gece o uyuyunca yapardım yada sabah ben daha erken kalkıp hallederdin.Ama benim kızım hiç vurmadı ve 1.5 yaşında ufaktan konuşmaya başladı.Dediğim gibi sorun sadece ısırıp vurması bana göre.