Otizm degil iciniz rahat olsun sadece hiperaktif. Cocuk enerji patlamasi yaşıyor. Bizim milletimiz böyle hemen bi hastalik yapıştırır. Gecmis sayfalarda yazdim okumussunuzdur, benim oglani gören cocuk yapmaktan vaz geciyor.
Her cocuk dağıtır bazıları daha fazla. Her cocuk istedigini yaptırmak icin her yolu dener. Sizin oglunuzda öyle.
18 aylik ama o kadar fena ki ele avuca sığmaz. Kucakta asla tutamazsin, balık gibi kayar gider. Her sabah ya saçımı yolarak,ya yüzüme tokat atarak ya da tekmeleyerek uyandırır beni. Geceler ahhh o geceler bana zindan. Uyumuyoorrr,uyumadigi gibi çığlık çığlığa bağırıyor,gece yarisi oynamak istiyor. Sevdiği seyler cok cok az,genel olarak mutsuz bi cocuk. Hayat tarzi bu resmen zevk aliyo bağırıp cagirmaktan
Cok sevimli bir cocuk,kucagina almak istiyo görenler. verirken korkuyorum yaptığı ilk sey saclari yolmak, yüzü tirmiklamak. Cinnet esigine cok gittim geldim. Bunalıma girdim. Yapi olarak cok neşeli bir insanken depresif,yorgun bi insana dönüştüm. Magazam vardı kapattim. Ailemin oldugu sehire taşındım. Eşim acıyordu halime,ruh sagligim günden güne bozuluyordu. Şimdi anneminde psikolojisi bozuldu
Niye böyle oldu bu cocuk anlam veremiyorum. 3.5 sene sonra tedaviyle oldu,cookk isteyerek,yollarini dört gozle beklereyek yaptık. Sevgimizi kattik ama malzemeden de çalmışz demek