- 16 Haziran 2016
- 322
- 118
- 18
- 42
- Konu Sahibi oglumun_kalbi
işe başlıyacağım 8 ay sonra endişelerim var, iyi yedirir içirirler mi, çünkü kendi kendine yiyemez, arkadaşları döver mi, bizimki biraz sakin, bir de küçük gibi geliyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işe başlıyacağım 8 ay sonra endişelerim var, iyi yedirir içirirler mi, çünkü kendi kendine yiyemez, arkadaşları döver mi, bizimki biraz sakin, bir de küçük gibi geliyor.
tanımadığım birine teslimetmek çoksakıncalı bencekızımı 26 aylıkken kreşe verdım.ıkı ay yarım gun gıttı oğlen uykusundan once aldım.çok mutludyu.bı suru sarkı oğrenıyordu boya yapıyorlardı sevıyordu okulu. sonra ıse başlaım malum tam güne çevirdim. tam gun kalınca o mutlu çocuk gıttı he rgun ağlayan hırçınlaşan kendınede bızede zarar veren psikolojısı çok kotu bır çocuk oldu yavrum.okula gıtmek ıstemıyordu. en son almak zorunda kaldım. bakıcı arıyordumkı kv sagolsun bakmaya karar verdı
durumunuz varsa bakıcı derım 3.5 yasına kadar.bı kere mutlaka zarar goruyorlar çocuklardan. bızımı 2-3 yas grubundaydı ama hep tırnak ızı yada diş izi oluyordu kaç kere oğretmenı uyardım nafıle...çocuk ıste oluyor velısıne kızsan nolcak çocuğa kızsan nolcak daha bebeklikten yeni çıkmışlar
yemek olayı ıyı oluyo orada yemeyı oğrenıyrlar seçmıyorlar hıç olmazsa
ama oğle uykusu olayı sanırım bızde sorun oldu e tam gun bıde yasları kuçuk...o yüzden kreşe göndermeyın 1 sene daha derim
Merhaba. Bebeğinizi kreşe verirken tuvalet eğitimini vermişmiydiniz?kızımı 26 aylıkken kreşe verdım.ıkı ay yarım gun gıttı oğlen uykusundan once aldım.çok mutludyu.bı suru sarkı oğrenıyordu boya yapıyorlardı sevıyordu okulu. sonra ıse başlaım malum tam güne çevirdim. tam gun kalınca o mutlu çocuk gıttı he rgun ağlayan hırçınlaşan kendınede bızede zarar veren psikolojısı çok kotu bır çocuk oldu yavrum.okula gıtmek ıstemıyordu. en son almak zorunda kaldım. bakıcı arıyordumkı kv sagolsun bakmaya karar verdı
durumunuz varsa bakıcı derım 3.5 yasına kadar.bı kere mutlaka zarar goruyorlar çocuklardan. bızımı 2-3 yas grubundaydı ama hep tırnak ızı yada diş izi oluyordu kaç kere oğretmenı uyardım nafıle...çocuk ıste oluyor velısıne kızsan nolcak çocuğa kızsan nolcak daha bebeklikten yeni çıkmışlar
yemek olayı ıyı oluyo orada yemeyı oğrenıyrlar seçmıyorlar hıç olmazsa
ama oğle uykusu olayı sanırım bızde sorun oldu e tam gun bıde yasları kuçuk...o yüzden kreşe göndermeyın 1 sene daha derim
Merhaba. Bebeğinizi kreşe verirken tuvalet eğitimini vermişmiydiniz?
tanımadığım birine teslimetmek çoksakıncalı bence