Kimse yok muHerkese merhaba,
24. Haftadan beri iç çamaşırımda ara ara ıslaklık hissediyordum bir kaç gün sonra doktoruma gittim amnisure testi yapıldı negatif geldi ama eve gidince tekrar bu ıslaklık daha yoğun geldi yinede doktorum enfeksiyondandır dediği için bekledim. Ertesi gün çok daha fazla ıslaklık hissettim bu arada geldiğini asla anlamıyordum sadece iç çamaşırında bir nem, ıslaklık görüyordum hemen üniversite hastanesine gittik muayene oldum ve bebeğin suyunda bir problem görmediler bizce bu amniy sıvısı değil dediler ama biz tekrar içimiz rahat olsun diye test yapmak istedik ve malesef test sonucu pozitif geldi hemen Yatışım yapıldı. 10. Günüm bugün 26+2 olduk. Doktorlar 28. Haftayı bekliyorlar ama çok çok endişeliyim böyle bir durum başına gelen var mı çok araştırdım ama konulardan bulamadım. Veya erken doğum yapan anneler, umutlanmaya çok ihtiyacım var
Merhabalar bende aynı durumu yaşıyorum 24. Haftada su sızıntısı oldu iki kere aminosure testim pozitifti devlet hastanesi yatış istedi kabul etmedim özelde olan doktorum bir gün yatış verdi ciğer geliştirici iki iğne yapıldı progesteron kullanıyorum gündü iki sefer antibiyotik tedavisinde oldum üç sefer sızıntı oldu bende şuan 28 haftaya girdim doktorum az geldiği sürece 37 haftalara kadar götüreceğimizi söylüyor evde sürekli sol tarafa yatıyorum hareket etmiyorumKimse yok mu
Bende 27. Haftaya girdim ama benim hergün az veya çok mutlaka sızıntım oluyor hiçbir şekilde yataktan kalkmıyorum tuvalet hariç ama yine de sızıntım durmadı. Bana doktorlar hedefimiz 28 ama 30 a da bir bakarız dediler. Su durumunuz nasıl ölçümleriniz nasılMerhabalar bende aynı durumu yaşıyorum 24. Haftada su sızıntısı oldu iki kere aminosure testim pozitifti devlet hastanesi yatış istedi kabul etmedim özelde olan doktorum bir gün yatış verdi ciğer geliştirici iki iğne yapıldı progesteron kullanıyorum gündü iki sefer antibiyotik tedavisinde oldum üç sefer sızıntı oldu bende şuan 28 haftaya girdim doktorum az geldiği sürece 37 haftalara kadar götüreceğimizi söylüyor evde sürekli sol tarafa yatıyorum hareket etmiyorum
Merhabalar son haftaniza kadar geldiniz miMerhabalar bende aynı durumu yaşıyorum 24. Haftada su sızıntısı oldu iki kere aminosure testim pozitifti devlet hastanesi yatış istedi kabul etmedim özelde olan doktorum bir gün yatış verdi ciğer geliştirici iki iğne yapıldı progesteron kullanıyorum gündü iki sefer antibiyotik tedavisinde oldum üç sefer sızıntı oldu bende şuan 28 haftaya girdim doktorum az geldiği sürece 37 haftalara kadar götüreceğimizi söylüyor evde sürekli sol tarafa yatıyorum hareket etmiyorum
Nasilsiniz insallah saglikla aldiniz kucaginiza bebeginiziHerkese merhaba,
24. Haftadan beri iç çamaşırımda ara ara ıslaklık hissediyordum bir kaç gün sonra doktoruma gittim amnisure testi yapıldı negatif geldi ama eve gidince tekrar bu ıslaklık daha yoğun geldi yinede doktorum enfeksiyondandır dediği için bekledim. Ertesi gün çok daha fazla ıslaklık hissettim bu arada geldiğini asla anlamıyordum sadece iç çamaşırında bir nem, ıslaklık görüyordum hemen üniversite hastanesine gittik muayene oldum ve bebeğin suyunda bir problem görmediler bizce bu amniy sıvısı değil dediler ama biz tekrar içimiz rahat olsun diye test yapmak istedik ve malesef test sonucu pozitif geldi hemen Yatışım yapıldı. 10. Günüm bugün 26+2 olduk. Doktorlar 28. Haftayı bekliyorlar ama çok çok endişeliyim böyle bir durum başına gelen var mı çok araştırdım ama konulardan bulamadım. Veya erken doğum yapan anneler, umutlanmaya çok ihtiyacım var
Merhabalar 37+3 doğum oldu. Tansiyonum olduğu için haftaları doldurup normali bekleyemedim sadece.Merhaba sonucunuz ne oldu acaba
Teşekkür ederim sağlıkla evimize geldik.Nasilsiniz insallah saglikla aldiniz kucaginiza bebeginizi
Çok ama cok sevindim gercekten. Rabbim anali babali buyutsun. Benimde 8. Haftamdan beri su gelisim var. Testim pozitif cikti malrsef. Enfeksiyon riskim çok. 21. Haftamdayim suan. Sizce bu surecte antibiyotik tedavileriyle en azindan 30. Haftayi bulur muyumTeşekkür ederim sağlıkla evimize geldik.
Benim konumu bir okuyun. Bir de 8. haftada su sızıntısı olamaz diye biliyorum çünkü sızacak bir su oluşmuş değil. Amnisure testleri güvenilir değil haberiniz olsunÇok ama cok sevindim gercekten. Rabbim anali babali buyutsun. Benimde 8. Haftamdan beri su gelisim var. Testim pozitif cikti malrsef. Enfeksiyon riskim çok. 21. Haftamdayim suan. Sizce bu surecte antibiyotik tedavileriyle en azindan 30. Haftayi bulur muyumdualariniza ihtiyacim var. Ve bir umut arama derdindeyim
Yani sürekli enfeksiyonla birlikte su geliyordu. 13. Haftamda su bitti.. karnimda ölmemis cok sukur. Sonra hastaneye yattim enfeksiyon kaptim su geldikceBenim konumu bir okuyun. Bir de 8. haftada su sızıntısı olamaz diye biliyorum çünkü sızacak bir su oluşmuş değil. Amnisure testleri güvenilir değil haberiniz olsun
Crp kaç şu anYani sürekli enfeksiyonla birlikte su geliyordu. 13. Haftamda su bitti.. karnimda ölmemis cok sukur. Sonra hastaneye yattim enfeksiyon kaptim su geldikce
17Crp kaç şu an
Çok teşekkür ederim. İnşallah sende zamanında sağlıkla kucağına alıp bu günleri unutursun. Ama güzel ilerliyorsun sen yüreğini ferah tut banada 28. Hafta için doğum öngörülüyordu. Hemen iyileşme olabilir arkadaşımızın dediği gibi tam güvenilir mi bilmiyorum amniosure testleri. Benim şu gelişi 2 kere oldu. Enfeksiyon geçirmedim sana orda bir fikir veremem ama inşallah bu günlerde geçecek sağlıkla uykusuz gecelerinizde bunları hatırlayıp çok şükür diyip bebişine sarılırsınÇok ama cok sevindim gercekten. Rabbim anali babali buyutsun. Benimde 8. Haftamdan beri su gelisim var. Testim pozitif cikti malrsef. Enfeksiyon riskim çok. 21. Haftamdayim suan. Sizce bu surecte antibiyotik tedavileriyle en azindan 30. Haftayi bulur muyumdualariniza ihtiyacim var. Ve bir umut arama derdindeyim
Kontrol altına alınabilir çok değil
Cok tesekkur ederimmmKontrol altına alınabilir çok değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?