26. Hafta amniyo sıvısı sızıntısı/ erken doğum

Bahsettiğiniz sızıntı nasıl iç çamaşırını ıslatacak düzeyde mi? 21 haftalık gebeyim bende ister istemez bazen çamaşırda akıntıyla ıslaklık oluyor ama doktorum bu zamana kadar hiç suyun az falan demedi suyu gayet iyi diyor her kontrolde normal akıntıyla farkı ne ?

Kızlar merhaba riskli gebeliyim ilk gebeliğim erken Doğumla sonuçlandı. 1 buçuk aydır üç kez bu ıslaklık olayını yaşadım. Kesinlikle akıntı değil su gibi ıslak ama ter mi değil mi anlayamıyorum. Test yaptırmışsınız o süreç nasıl ilerliyor bana kısaca anlatır mısınız?

Bu arada 22 haftalık gebeyim. Çok kaygılıyım. Ter mi acaba yoksa amniyon sıvısı mı sizin akıntınız az mıydı yoksa benim gibi çamaşır boydan boya ıslanıyor muydu

Merhaba ben de 31 haftalık erken doğum yaptım şuan kızım 25 aylık . Öncelikle inşallah gününüze ulaşırsınız benim de suyumda 29 da sıkıntılar başlamıştı erken doğum riski başladığı anda ciğer geliştirici yaptılar süreçte bizi haberdar edin lütfen Allah şifalar versin. Size moral vermek istiyorum bu yüzden yoğun bakımda da büyüyor ve gelişiyorlar biz 35 gün kaldık yoğun bakımda karnımda değil o süreyi orda geçirdi ama çok şükür bugüne ulaştık yani erken doğumu son gibi düşünmeyin eğer böyle bir risk oluştuysa yenidoğan yoğun bakımı olan bir hastanede doğum yapmanız şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…