artık bu kadar benden hepinize rabbim yardım etsin banada tabi benim zeynebim de 15. gün vefat etti kızlarım artık yokkkkkkk rabbim benden daha çok sevdii..
artık bu kadar benden hepinize rabbim yardım etsin banada tabi benim zeynebim de 15. gün vefat etti kızlarım artık yokkkkkkk rabbim benden daha çok sevdii..
Allah hepinizin bebeklerine saglikli uzun ömürler verir insallah...Bende 26. haftamda dogum yaptim. Bir ay yasadi ve kaybettim oglumu...Allah nasip etmeyince olmuyor iste...
Merhaba arkadaşlar benim bebeğimde 25 haftalık doğdu ve 310 gün küvezde yoğun bakımda kaldı.10 ay boyunca neler yaşadığımı bi ben bi allah bilir.Benim kızım 3 tane beyin ameliyatı 1 tane rop ameliyatı ve 8 ay boyunca oksijen makinesine bağlı olarak yaşadı ama çok şükür şu anda iyi
yani demek istediğim allahtan ümit kesilmez ve o ne karar verirse o olur.Bebeğini kaybedenlere baş sağlığı ve allahtan sabır diliyorum allah kimseye bu acıyı yaşatmasın bi anne için evladını kaybetmek kadar zor bi şey yoktur.
başın sağolsun canım ,benimde erken doğumdan bebeğimi kybedeli yaklaşık iki buçuk ay oldu,27+5 de doğum yapmıştım beş gün sonra gözlerini daha güzel bi dünyaya açtı.gerçekten de Rabbim onları bizden daha çok seviyor.kendine iyi bak Aeo
Başın sağolsun canım çok üzüldüm Allah sana ve eşine sabırlar versin. Onlar seni cennette karşılayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?