Doğuma Hazırlık 26 haftalık gebeyim bebegim cinsiyetini göstermedi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
İyi sabırlıymışınız :) ben öğrenene kadar her gün giderdim herhalde. Doğum yaklaşmış. Ben olsam doktora görürseniz de söylemeyin artık doğumda süpriz olsun derdim :)

bugün gittim plesanta önde oldugunu göremedigini söyledi cnm 34+4 üm

Merhaba ben de 22 haftalk hamileyim ilk bebeğim hala net öğrenemedim kıza benzetiyo herkes de sizinsbebeğinizin cinsiyeti ne oldu acaba?
36 haftalık dogum taprım bir kızım daha oldu son anar kadar sakladı kendini dogum da öğrendik rabbim sizede savlıkas kavuşmayı nasip etsin inş

Teşekkür ederim canım cevap verdiğin için doğumda öğrenmekte ayrı heyecan olmuştur ama insan merak ediyor işte.
Oldu ama riskli bir dogum yaptığım için ilk dorum yaşıyor mu oldu sonra cinsiyeti sordum rica ederim cnm rabbim gönlünüze göre versin inş

Oldu ama riskli bir dogum yaptığım için ilk dorum yaşıyor mu oldu sonra cinsiyeti sordum rica ederim cnm rabbim gönlünüze göre versin inş
Şuan iyimi bebeğin erken olduğu için mi riskli oldu doğum? Kızı da erkeğide bir Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nnasip etsin cümlemize

İyi cnm küveze girmedi kordonu boynuna dolanık sekilde kanala girmişti ve acılmam da vardı sancıyla Ögle oldu dogum Allah razı olsun cnm sizede hayırlu dogumlar diliyorum saglıkla kavuş yavruna inş

Back
X