• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

26 HAZİRANDA TRANSFER OLANLAR GELİN BERABER BEKLEYELİM

Benim yaşım 33 fazla denemelerim oldugu için çift yapıldı
Yaşayan çocuğunuz var mı msjların altında doğumdan sonra gelen süre yazıyor da merak ettim. Kaç tüp bebek denemeniz oldu? Geçen yıl Ankara'ya gittik biz. O Dr çift embriyo transfer etti ama sonuç negatif. Bunda sonuç ne olur bilmiyorum ama süreçten çok memnun kaldım. Zeki hoca da ekibi de çok ilgilendiler. Birbirimize dua edelim az kaldı 😍

Yaşayan çocuğunuz var mı msjların altında doğumdan sonra gelen süre yazıyor da merak ettim. Kaç tüp bebek denemeniz oldu? Geçen yıl Ankara'ya gittik biz. O Dr çift embriyo transfer etti ama sonuç negatif. Bunda sonuç ne olur bilmiyorum ama süreçten çok memnun kaldım. Zeki hoca da ekibi de çok ilgilendiler. Birbirimize dua edelim az kaldı 😍
Cok şükür 4. Tüp bebekten son kalan embriyom tutunmustu 5bc kalitesi 6. Gün kızım şuan 3.5 yaşında kardeş için uğraşıyoruz Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

Cok şükür 4. Tüp bebekten son kalan embriyom tutunmustu 5bc kalitesi 6. Gün kızım şuan 3.5 yaşında kardeş için uğraşıyoruz Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Maşallah 🌸 benim de 8 yaşında bi oğlum var doğal yolla oldu kardeş için uğraşıyorız. Hakkımız da hayırlısı inşallah 🙏

Hanımlar inşallah hepinizin embriyosu sağlıklı bir şekilde tutunur nasıl geçiyor günler çok dikkat ediyor musunuz yoksa rutin hayatınıza devam mı ediyorsunuz açıkçası zeki hoca bana günlük hayatına devam edebilirsin dedi ama ben yine de yatıyorum işten izin aldım on gün acaba iyi mi ettim bilmiyorum

Hanımlar inşallah hepinizin embriyosu sağlıklı bir şekilde tutunur nasıl geçiyor günler çok dikkat ediyor musunuz yoksa rutin hayatınıza devam mı ediyorsunuz açıkçası zeki hoca bana günlük hayatına devam edebilirsin dedi ama ben yine de yatıyorum işten izin aldım on gün acaba iyi mi ettim bilmiyorum
Güzel temennilerin için teşekkürler kan akışı olması açısından sürekli yatmamam gerektiğini söyledı bendw rapor aldım ama strese girmemek için aldım onun dışında misafirliğe gittim hep uzanmadam evde uzandıgım dönemdede arada bir kalkıp evin içinde yürüyüş yaptım ve hala böyle devam ediyorum çok denemem oldu ama kızımda hiç dikkat etmedım kalite kötü tek embriyo zaten tutmayacak diye düşünmüştüm

İyi yapmışsınız izin alarak. Benim ilk denemem negatif sonuçlandı inanın hiç dikkat etmedim. Yine bu forumda hiç iş yapmayan yatanlar hep gebe kaldı 🤗 ilgisi yok diyorlar ama bir kere kötü tecrübe edindiğim için bu sefer bende paso yatıyorum 😅

Transfer olan tüm arkadaşlara bol şans diliyorum umarım tutunur embryolarınız🙏🏼 ben başka bişey sormak için burdaym nereye yazacagımı bilemedim kızlar.

Bağırsakda derin endo.. yaşayan varmı? Varsa nasıl yol izledniz ? Herhangi bilgiye sahip olan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim

Back
X