- Konu Sahibi Yasemin1328
Taze transfer nasipse 6 Temmuz test günüYa aynı gün olmuşuzinşallah güzel haberler veririrz birbirimize test günü ne zaman? Dondurulmuş mu taze mi?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Taze transfer nasipse 6 Temmuz test günüYa aynı gün olmuşuzinşallah güzel haberler veririrz birbirimize test günü ne zaman? Dondurulmuş mu taze mi?
Yaşayan çocuğunuz var mı msjların altında doğumdan sonra gelen süre yazıyor da merak ettim. Kaç tüp bebek denemeniz oldu? Geçen yıl Ankara'ya gittik biz. O Dr çift embriyo transfer etti ama sonuç negatif. Bunda sonuç ne olur bilmiyorum ama süreçten çok memnun kaldım. Zeki hoca da ekibi de çok ilgilendiler. Birbirimize dua edelim az kaldıBenim yaşım 33 fazla denemelerim oldugu için çift yapıldı
Benımde taze 8 temmuz test günüm olumlu sonuçlanır inşallah hepimizinTaze transfer nasipse 6 Temmuz test günü![]()
Cok şükür 4. Tüp bebekten son kalan embriyom tutunmustu 5bc kalitesi 6. Gün kızım şuan 3.5 yaşında kardeş için uğraşıyoruz Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınYaşayan çocuğunuz var mı msjların altında doğumdan sonra gelen süre yazıyor da merak ettim. Kaç tüp bebek denemeniz oldu? Geçen yıl Ankara'ya gittik biz. O Dr çift embriyo transfer etti ama sonuç negatif. Bunda sonuç ne olur bilmiyorum ama süreçten çok memnun kaldım. Zeki hoca da ekibi de çok ilgilendiler. Birbirimize dua edelim az kaldı![]()
MaşallahCok şükür 4. Tüp bebekten son kalan embriyom tutunmustu 5bc kalitesi 6. Gün kızım şuan 3.5 yaşında kardeş için uğraşıyoruz Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Ya ne güzel Allah bağışlasın inşallah artık tedavilere hiç gerek kalmadan transferin tutunurMaşallahbenim de 8 yaşında bi oğlum var doğal yolla oldu kardeş için uğraşıyorız. Hakkımız da hayırlısı inşallah
![]()
İnşallah canım buraya güzel haberler yazalım her birimizYa ne güzel Allah bağışlasın inşallah artık tedavilere hiç gerek kalmadan transferin tutunur![]()
Güzel temennilerin için teşekkürler kan akışı olması açısından sürekli yatmamam gerektiğini söyledı bendw rapor aldım ama strese girmemek için aldım onun dışında misafirliğe gittim hep uzanmadam evde uzandıgım dönemdede arada bir kalkıp evin içinde yürüyüş yaptım ve hala böyle devam ediyorum çok denemem oldu ama kızımda hiç dikkat etmedım kalite kötü tek embriyo zaten tutmayacak diye düşünmüştümHanımlar inşallah hepinizin embriyosu sağlıklı bir şekilde tutunur nasıl geçiyor günler çok dikkat ediyor musunuz yoksa rutin hayatınıza devam mı ediyorsunuz açıkçası zeki hoca bana günlük hayatına devam edebilirsin dedi ama ben yine de yatıyorum işten izin aldım on gün acaba iyi mi ettim bilmiyorum
İyi yapmışsınız izin alarak. Benim ilk denemem negatif sonuçlandı inanın hiç dikkat etmedim. Yine bu forumda hiç iş yapmayan yatanlar hep gebe kaldıHanımlar inşallah hepinizin embriyosu sağlıklı bir şekilde tutunur nasıl geçiyor günler çok dikkat ediyor musunuz yoksa rutin hayatınıza devam mı ediyorsunuz açıkçası zeki hoca bana günlük hayatına devam edebilirsin dedi ama ben yine de yatıyorum işten izin aldım on gün acaba iyi mi ettim bilmiyorum