26 Ocak 2023 tüp Bebek transfer olan varmı?

Karından baktı canım keseler büyük gibiydi yada bana öyle geldi 10 gün sonra gel kalp atışını duyalım dedi. Kendi doktoruma perşembe günü kısmet olursa gidicem canım o herşeyi söyler Allah izin verirse güzel haberleri alırız. İnsan heycanlanıyor çok zor inşallah hakkımızda güzel hayırlı haberleri alırız canım rabbim bizlere bu yolu hayırlı kılsın.
Amin canım inşallah.. bende cumartesi için randevu aldım kendi kadin doğum dokturuma bakalım ne diyecek.. pazartesi devletten ilaç yazdırmak için randevu aldım muayene edermi bilemedim

Amin canım inşallah.. bende cumartesi için randevu aldım kendi kadin doğum dokturuma bakalım ne diyecek.. pazartesi devletten ilaç yazdırmak için randevu aldım muayene edermi bilemedim
Bence eder canım dersin ilk kontrolüm olacak hem ilaç yazdır hemde muayne olursun inşallah güzel sonuçlar olur canım.

Neden yazmasın ki çok saçma ne için var sağlık ocakları. E devletten sağlık ocağınızdan memnun değilseniz değiştirebilirsiniz.
Özel reçete ile olan ilaçları yazmiyo sağlık ocağı hatta özel doktoru tahlil istedi deyince yapmiyolar bile.. ben çok gitmiyorum zaten ..

Kızlar yine beta verdim 4067 çıktı düzenli artmış demek ki kese de gelişir o zaman di mi. 😔

Özel reçete ile olan ilaçları yazmiyo sağlık ocağı hatta özel doktoru tahlil istedi deyince yapmiyolar bile.. ben çok gitmiyorum zaten ..
Öyle deme kullandığım ilaçları yazdırmam gerekiyor de isimlerini aklında tut yada başka kağıda yaz resimlerini çekebilirsin öyle saçmalık mı olur direk şikayet et yada başka dr. Seçebilirsiniz

Öyle deme kullandığım ilaçları yazdırmam gerekiyor de isimlerini aklında tut yada başka kağıda yaz resimlerini çekebilirsin öyle saçmalık mı olur direk şikayet et yada başka dr. Seçebilirsiniz
Canım ben zaten hiç bişey demiyorum bunları kullanıyorum yazabilirmisiniz dedim doktor hemen özelde mi tedavi devlette mi diye sordu özelde dedim yazamıyoruz dedi sağlık ocağı şikayet olursa ceza alırız gibi bişey dedi . bakalım pazartesi devlet hastanesi ne diyecek..

Olumsuz bişey olsaydı doktor söylerdi içini ferah tut canım. Devlet hastanesi pek ilgilenmiyo ama utroson kağıdı vermesi lazımdı. Karından mi baktılar size .. bende pazartesi ilaç için gidicem bakalım ne diyecek. Kendi doktoruma bir hafta sonra gitmeyi düsünüyorum belki kalp atışınida duyarım diye
Merhaba canım ben dün gittim Allahıma şükürler olsun kalp sesini dinledik canım.

Merhaba canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..bende çok şükür Çarşamba günü duydum kalp atışını
Oh maşallah seninle aynı gündeyiz Allahım hepimize sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bizim iki taneydi biri boş gebelik olmuş biri çok şükür haftasıyla uyumlu dedi. 6+6 bugün

Oh maşallah seninle aynı gündeyiz Allahım hepimize sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bizim iki taneydi biri boş gebelik olmuş biri çok şükür haftasıyla uyumlu dedi. 6+6 bugün
Amin canım inşallah 🤲🤲.banada iki tane transfer edilmişti ama tek tutunmuş bugün 7+0 oldum .sanırım rengli den olayı aramizda bir gün fark oluştu..

Back
X