26 yaş ile 85 kilodan 57 ye kadar beraber gidecegim yoldaşlar arıyorum

uyanınca 2 sb su
Kahvaltı : Göbek maydanoz 2 t.k zeytinyağı pulbiberli salata ve ızgara tavuk 150 gr
Beşibiryerde çayı

Ara:Elma

Öğle:Bir kase haşlanmış nohut(haşlanmış haliyle bir kase),Göbek,Maydanoz

Ara : Beşi biryerde çayı,3 adet mavi yeşil elmalı bisküvi

Akşam: 150 gr Tavuk(haşlanmış),Göbek,Maydanoz

1,5 lt su.

Yemeğimi şimdi yedim.Akşama bişey yemeyeceğim.

uyanınca 2 sb su
Kahvaltı : Göbek maydanoz 2 t.k zeytinyağı pulbiberli salata ve ızgara tavuk 150 gr
Beşibiryerde çayı

Ara:Elma

Öğle:Bir kase haşlanmış nohut(haşlanmış haliyle bir kase),Göbek,Maydanoz

Ara : Beşi biryerde çayı,3 adet mavi yeşil elmalı bisküvi

Akşam: 150 gr Tavuk(haşlanmış),Göbek,Maydanoz

1,5 lt su.

Yemeğimi şimdi yedim.Akşama bişey yemeyeceğim.

Canım uyguladıgın diyet hangisi

Merhabalar ben Dilek 26 yaşındayım benim kilo alma serüvenim bundan 8 sene önce başladı ilk oglumu dogurduktan sonra 78 iloya kadar cıktım daha sonra bişeyler yaparak 70 kilo oldum sonra ikinci oğlum oldu 3 sene önce hamileligin son haftası oo da ne 105 kilo olmuşum dogumdan sonra 85 taki 3 haftaya kadar bu sitede lahana corbası diyeti görene kadar 3 haftada 5 kilo verdim ama mativasyona ihtiyacım var ve arkadaşa cünkü evdekiler bunuda hemen bırakacagımı söyleyip beni üzüyoo :(

merhaba canım seninle ortak noktamız çok,bende 26 yaşındayım vede 3çocuğum var,bende doğumlarımda hep 105 kg kadar çıktım şu an 89,5 kiloyum,bıraktım diyeti felan ,ama içimde o kadar büyük bir sıkıntıki anlatamam günümün her saniyesi kilo düşünüyorum,ama bir türlü motive olamıyorum başlamaya,forumları okuyorum yazıyorum,ama hiç banamısın demiyor,offfff ki ne offffffffffffff..:37::37:

Bende katılabilirmiyim yazdıklarınızı okudum da azimle bi diyet arkadaşına ihtiyacım var:) ben 68kiloyum 57ye kadar düşmek istiyorum bende katılabilirmiyim acaba

Back
X