26'ında bir ergen

Yenibirhayataaa

Büyümek, tam anlamıyla bu.
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2016
1.132
563
123
Iyi geceler

Kısaca hikayemi anlatıp sormak istediğim soruyu soracağım sizlere. 7 ay önce çok sevdiğim hayatımı birleştirme yolunda olduğum insan tarafından terk edildim. Hem de en mutlu günlerimi yaşadığımı sanırken, mutlulugum aptal aşık rolüyle nirvanaya ulasmisken. Terk edildim, hakarete uğradım. Hatalarım elbette vardı bu ilişkide ama haketmedigim yığınla muamele gördüm. Çok acı çektim, acının dibine vurdum Neyse ki geçti çok şükür. Arada sırada yokluyor. Burnumun direği sizliyor, amann sende ağlamaya yer arıyorsun diyip kendimi durduruyorum.

Her neyse. Ex nişanlı kişisi iletisiminiz kesildikten 4 ay sonra durduk yere beni faceden engellemişti. Tabi ben hala stalkladigim için biliyordum ve şaşırmıştım birden bunu yapmasına. Sonra sanırım bir ay geçti kaldırdı engeli. Bu kez tesadüfi gördüm. Birkaç gün sonra tekrar engelledi. Anladım ki aklı karışık. Ya da bilmiyorum bana öyle geldi belki de.

Sonnra bir kaç gün sonra yine kaldırdı. Iyiden iyiye ergene bağladı. Bir süre takip ettim kaldırmadı engeli. Sonra ben bastım engeli. Kaldırmayı da düşünmüyorum.

Şimdi sizce bu ex kisinin aklı mi karışık. Neden ilgileniyorsun diye sormayın ve yargilamayin rica ediyorum. Sadece merak ediyorum.

26 yaş çok da büyük bir yaş değil bence. Ben şahsen 26 yaşında bir erkekten olgun davranışlar beklemem. Onun dışında kafası karışık olabilir, ya da dikkat çekmek istiyor olabilir. Siz onun profiline bakınca ona bir bildirim vs gidiyor mu acaba ? Gidiyorsa bile isteye siz daha da merak edin diye yapıyordur bence.

Gittiğini sanmam. Ama baktığımı biliyordur tahmin ediyordur

Keşke engellemeseydiniz takip ettiginize emin oldu şimdi. Belki de dikkat çekmek için engelleyip kaldiriyodu "neden engelledin" diye sorarsiniz diye bekliyordu

Keşke engellemeseydiniz takip ettiginize emin oldu şimdi. Belki de dikkat çekmek için engelleyip kaldiriyodu "neden engelledin" diye sorarsiniz diye bekliyordu
Aslında o engeli kaldırınca sinirimi çok bozmuştu o zaman engelleyecektim dediğiniz gibi takip ettiğimi anlar diye hemen engellemedim. Biraz zaman geçti.

Bence dengesizliğinden baska mantıklı bir açıklama bulamadım. Şahsen ben umrumda olmayan birini engelleme zahmetinde bile bulunmuyorum ama şuan çok sevdiğim biri var onada bunları yapmıyorum.
Çok fotograf paylasıyor musun ? sosyal aktivite felan ? Onları görüyorsa sinirleri bozulup tekrar engelliyodur.

Aklı mı karışık ozur dilesin
Pişman mı özür dilesin

Ha affeder misin ben olsam affetmem. Zaten ergen gibi engel atıp kaldırandan da ciddi bir aşk ilişki vs beklenmez.

Aklı karışık falan değil bence. Canı sıkılıyordur. Dikkat çekmek istiyordur falan filan. Ama bence kafasında bitirmiş seni. Engeli sakın kaldırma derim.

sürekli aynı konuyu açmışsınız düzenli olarak. konu hakkında yorum yapmak gerekirse, eski nişanlınızın gerçekten umrunda olsaydınız, sürekli engellemek ve o engeli kaldırmak yerine , sizinde belirtmiş olduğunuz gibi ''biz farklı insanlarız yapamıyoruz '' bahanesini kullanmaktan ziyade,bugün yanınızda olurdu.
ilişkiniz ne kadar uzun sürdü bilemem ama uzun süren ilişkilerde bir müddet sonra alışkanlık oluyor bu nedenle sizin hayatınızda neler olup bittiğini merak etmiş ve o hareketi bu sebeple yapmış olabilir.
Ama dediğim gibi gerçekten size değer verseydi ve hissiyatı olsaydı bugün yanınızda olurdu. ilişkiniz ihanet, saygısızlık ya da benzer bir sebeple bitmemiş çünkü.

aklı karısık olmasa bile sonucta nisanlı kaldıgı kişinin hayatını nerak ediyor belki oda sana bakıyordu yeter artık bakmıcam felan dedi

Hayır hiç paylasmam

Keske kolay olsaydı yaşadım bitti demesi. Bitmemiş, kanayıp duruyor. Ben bu girdaptan kurtulamıyorum. Tam iyiyim diyorum birşey duyuyorum hakkında içimde depremler oluyor.

Herseyi birlikte yaşadığımız sonra da beni yüzüstü bırakıp gittiği şehire gelmiş. Bir hafta kalmış arkadaşlarıyla gezip gitmiş. Yeni öğrendim ben. Içim öyle tuhaf oldu ki. Tarifi imkansız hisler içerisindeyim.

Kalbimi yaktın gittin. Yaktigin kalbimin hesabını kalpleri elinde bulunduran Rabbim sorsun senden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…