- 6 Ekim 2016
- 1.132
- 563
- 123
- Konu Sahibi Yenibirhayataaa
-
Gittiğini sanmam. Ama baktığımı biliyordur tahmin ediyordur26 yaş çok da büyük bir yaş değil bence. Ben şahsen 26 yaşında bir erkekten olgun davranışlar beklemem. Onun dışında kafası karışık olabilir, ya da dikkat çekmek istiyor olabilir. Siz onun profiline bakınca ona bir bildirim vs gidiyor mu acaba ? Gidiyorsa bile isteye siz daha da merak edin diye yapıyordur bence.
Apar topar o ayrıldı. Ben çok cabaladim bitmesin diye. Acimi da dibine kadar yaşadım.Bence ikinizin de aklı karışık... Apar topar ayrıldık geride bir şeyler unuttuk modundasınız.
O zaman dikkat çekmek istiyordur. Siz bakmsmsya çalışın ,o dönmek istediğinde mutlaka yazar zaten. Hakkınızda hayırlısı olsunGittiğini sanmam. Ama baktığımı biliyordur tahmin ediyordur
O ayrıldıysa hata mı ettim diyerek bocalıyor olabilir inşallah hayırlı bir kapı açılır sizin içinApar topar o ayrıldı. Ben çok cabaladim bitmesin diye. Acimi da dibine kadar yaşadım.
Engelledim Bakmiyorum. Amin insallah hayırlısı olsunO zaman dikkat çekmek istiyordur. Siz bakmsmsya çalışın ,o dönmek istediğinde mutlaka yazar zaten. Hakkınızda hayırlısı olsun
Belki de öyledir. Amin inşallah çok sağolunO ayrıldıysa hata mı ettim diyerek bocalıyor olabilir inşallah hayırlı bir kapı açılır sizin için
Aslında o engeli kaldırınca sinirimi çok bozmuştu o zaman engelleyecektim dediğiniz gibi takip ettiğimi anlar diye hemen engellemedim. Biraz zaman geçti.Keşke engellemeseydiniz takip ettiginize emin oldu şimdi. Belki de dikkat çekmek için engelleyip kaldiriyodu "neden engelledin" diye sorarsiniz diye bekliyordu
aklı karısık olmasa bile sonucta nisanlı kaldıgı kişinin hayatını nerak ediyor belki oda sana bakıyordu yeter artık bakmıcam felan dediIyi geceler
Kısaca hikayemi anlatıp sormak istediğim soruyu soracağım sizlere. 7 ay önce çok sevdiğim hayatımı birleştirme yolunda olduğum insan tarafından terk edildim. Hem de en mutlu günlerimi yaşadığımı sanırken, mutlulugum aptal aşık rolüyle nirvanaya ulasmisken. Terk edildim, hakarete uğradım. Hatalarım elbette vardı bu ilişkide ama haketmedigim yığınla muamele gördüm. Çok acı çektim, acının dibine vurdum Neyse ki geçti çok şükür. Arada sırada yokluyor. Burnumun direği sizliyor, amann sende ağlamaya yer arıyorsun diyip kendimi durduruyorum.
Her neyse. Ex nişanlı kişisi iletisiminiz kesildikten 4 ay sonra durduk yere beni faceden engellemişti. Tabi ben hala stalkladigim için biliyordum ve şaşırmıştım birden bunu yapmasına. Sonra sanırım bir ay geçti kaldırdı engeli. Bu kez tesadüfi gördüm. Birkaç gün sonra tekrar engelledi. Anladım ki aklı karışık. Ya da bilmiyorum bana öyle geldi belki de.
Sonnra bir kaç gün sonra yine kaldırdı. Iyiden iyiye ergene bağladı. Bir süre takip ettim kaldırmadı engeli. Sonra ben bastım engeli. Kaldırmayı da düşünmüyorum.
Şimdi sizce bu ex kisinin aklı mi karışık. Neden ilgileniyorsun diye sormayın ve yargilamayin rica ediyorum. Sadece merak ediyorum.
Hayır hiç paylasmamBence dengesizliğinden baska mantıklı bir açıklama bulamadım. Şahsen ben umrumda olmayan birini engelleme zahmetinde bile bulunmuyorum ama şuan çok sevdiğim biri var onada bunları yapmıyorum.
Çok fotograf paylasıyor musun ? sosyal aktivite felan ? Onları görüyorsa sinirleri bozulup tekrar engelliyodur.
Belki de sadece öyledir birkaç kez yapması kafamı karıştırdıaklı karısık olmasa bile sonucta nisanlı kaldıgı kişinin hayatını nerak ediyor belki oda sana bakıyordu yeter artık bakmıcam felan dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?