Iyi geceler
Kısaca hikayemi anlatıp sormak istediğim soruyu soracağım sizlere. 7 ay önce çok sevdiğim hayatımı birleştirme yolunda olduğum insan tarafından terk edildim. Hem de en mutlu günlerimi yaşadığımı sanırken, mutlulugum aptal aşık rolüyle nirvanaya ulasmisken. Terk edildim, hakarete uğradım. Hatalarım elbette vardı bu ilişkide ama haketmedigim yığınla muamele gördüm. Çok acı çektim, acının dibine vurdum Neyse ki geçti çok şükür. Arada sırada yokluyor. Burnumun direği sizliyor, amann sende ağlamaya yer arıyorsun diyip kendimi durduruyorum.
Her neyse. Ex nişanlı kişisi iletisiminiz kesildikten 4 ay sonra durduk yere beni faceden engellemişti. Tabi ben hala stalkladigim için biliyordum ve şaşırmıştım birden bunu yapmasına. Sonra sanırım bir ay geçti kaldırdı engeli. Bu kez tesadüfi gördüm. Birkaç gün sonra tekrar engelledi. Anladım ki aklı karışık. Ya da bilmiyorum bana öyle geldi belki de.
Sonnra bir kaç gün sonra yine kaldırdı. Iyiden iyiye ergene bağladı. Bir süre takip ettim kaldırmadı engeli. Sonra ben bastım engeli. Kaldırmayı da düşünmüyorum.
Şimdi sizce bu ex kisinin aklı mi karışık. Neden ilgileniyorsun diye sormayın ve yargilamayin rica ediyorum. Sadece merak ediyorum.