Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AnneVakit kaybetmeden bir uzmanla görüşün mutlaka şuan çok ufaklar erken müdahale hemen sonuç verecektir![]()
Dil ve konuşma terapisi olarak araştırın.Uzman derken ? Nereye gitmem gerekli
Anne gelKelime dağarcığı ne kadar? İki kelimeli cümle kurabiliyor mu?
45 dk seans 2000 tlymiş fiyat olarak sordumda oğlumu götürmedim dahaDil ve konuşma terapisi olarak araştırın.
Bazı eğitim ve araştırma hastanelerinde de bu bölüm var. Bildiğim kadarıyla direkt randevu alınamıyor, çocuk psikiyatri ya da kbb falan yönlendiriyor. Durumunuz özel olarak almaya imkan vermiyorsa bir araştırın bulunduğunuz ildeki devlet hastanelerinde var mı?45 dk seans 2000 tlymiş fiyat olarak sordumda oğlumu götürmedim daha
E zaten bebekler böyle konuşur daha 2,5 yaşına gelmemiş eski İstanbul Türkçesi ile mi konuşcak çocuk yapmayın Allah aşkınaAnne gel
Baba gel
Mesela geçen kahvaltıda helva bitti dedi ama tabiki net olarak değil hevva ditti tarzı böyle şeyler söylüyor bazen işine gelirse
Her gece uyumadan kitap okuyun televizyon asla açmayın tablet telefon vermeyin yemek yerken müzikle video ile yedirmeye çalışmayın bol bol kitap okuyun biz çok faydasını gördük televızyon asla açmadık bol bol kitap okuduk çok şükür oğlum çok güzel konuşuyor erken yaşta konuştu bunların çok etkisi oldu bize sizde deneyin .Oğlum 27 aylık bazı harfleri söyleyemiyo k-t-r-ş -d falan öğretmeye çalışıyorum ama Olmuyo mesela hayvan seslerini biliyor isimlerini tekrar ediyorum hiç birini söylemiyo ne yapmam gerek . Güzelce konuşuyorum anlatıyorum Herşeyi
Beklentim mükemmel blr şekilde Türkçe konuşması değil . Şuan yatışlarının gerisideE zaten bebekler böyle konuşur daha 2,5 yaşına gelmemiş eski İstanbul Türkçesi ile mi konuşcak çocuk yapmayın Allah aşkınakızım 3 yaşında hala R çıkartamıyor mesela bazı kelimeleri söyleyemiyor ve gayet normal.
İnanın tüm setleri almış olabilirim cırtlı kitaplar 2 yaş etkinlik setleri konuşmayı öğreniyorum yükselen zekadan kitapları vs . Etkinlikleri güzel yapıyor maşallah ama işte blraz kolaya kaçıyo misal bir paketi açmamız gerektiğini söylüyorsa A diye sesleniyorHergece yatmadan kitap okuyun hatta ilgisini çekmek için konuşmalarda sesinizi inceltin değiştirin. Gün ocindede okuyabilirsiniz. Çocuk akedeminin yaşa göre etkinlik setleri oluyor benimki heyecanla yapar onları mesela etkinlik kitapları oluyor boyama kesme hem konusiyor akıl yürütüyor hemde ince motor becerileri gelisiyor. Ekranp göstermeyin sizde izlemeyin. Ekransiz Müzik açabilirsiniz çocuk müzikleri olabilir ,dinazor ve heykeli çok sever benimki hem hareket var hem tekrarlayan kelimeler . Yaptığı yanlış kelimeleri düzelterek söyleyin geçecektir . Bu surecde bir uzmanda da destek alın . Devletten randevu zor alınıyor biliyorum bu süre zarfında yardımcı olur sürece.
Anladım . Kalabalık için park çok güzel oluyor biliyorum şuan soğuk fakat ben mutlaka parka götürüyorum kışında götürdüm yağmur yagincada. Haftada 1 de oyun alanlarına götürüyorum bende. Kitap mutlaka alın bim de çok güzel kitaplar geliyor Türkiye iş bankasının bizim kitaplık okadar dolu ki. En sevdiği oyuncak kitapları . Oku diye her gelene yapışıyor . Tekerlemeler söyleyin huhu komşu gibi. Ayrıca belediyenin anne çocuk etkinlikleri oluyor istanbuldamisiniz bilmiyorum İsadem var oraya kaydetdirdim müsait oldugumda randevu alıp yasitlariyla anne çocuk etkinleri yapiliyor .İnanın tüm setleri almış olabilirim cırtlı kitaplar 2 yaş etkinlik setleri konuşmayı öğreniyorum yükselen zekadan kitapları vs . Etkinlikleri güzel yapıyor maşallah ama işte blraz kolaya kaçıyo misal bir paketi açmamız gerektiğini söylüyorsa A diye sesleniyor
Napalım oğlum açalım mı falan diyince hemen susuyo . Tekrarlıyoruz desin diye yok demiyo bazı sesleri çıkaramıyo bence ondan susuyo .Ekran yok gibi bişey hayatımızda eşim Tv açınca oturma odasına geçiliyor yeri geliyo biz oğlumun odasında oluyoruz eşim vardıyalı çalışıyo tek annenin ilgilenmeside yeterli Olmuyo kalabalıkta büyüme gibi blr imkanda yok
Ayrıca buraya kaydettirdikden sonra parayla olan denver testini yaptılar ücretsiz.belediyenin anne çocuk etkinlikleri oluyor. istanbuldamisiniz bilmiyorum İsadem var oraya kaydetdirdim müsait oldugumda randevu alıp yasitlariyla anne çocuk etkinleri yapiliyor
Daha dün gittik isademe Ordada 5 haftadır aynı şeyler kart gösteriyorlar ona kadar sayıyorlar tanışma Faslı sonra yarım saat oyun zaten çocuklar yine anneleriyle oynuyor bir iletişim söz konusu olmuyor gördüğüm kadarıyla kitapta var aldım bir Sürü ama fazla okumuyorum yalan değilAnladım . Kalabalık için park çok güzel oluyor biliyorum şuan soğuk fakat ben mutlaka parka götürüyorum kışında götürdüm yağmur yagincada. Haftada 1 de oyun alanlarına götürüyorum bende. Kitap mutlaka alın bim de çok güzel kitaplar geliyor Türkiye iş bankasının bizim kitaplık okadar dolu ki. En sevdiği oyuncak kitapları . Oku diye her gelene yapışıyor . Tekerlemeler söyleyin huhu komşu gibi. Ayrıca belediyenin anne çocuk etkinlikleri oluyor istanbuldamisiniz bilmiyorum İsadem var oraya kaydetdirdim müsait oldugumda randevu alıp yasitlariyla anne çocuk etkinleri yapiliyor .
Konuşmada da Şöyle ilerleyin baskı yapmadan her yaptığınızı dile getirin . Sizin verdiğiniz örnekten gidelim. Aaaaa Paket çok güzel rengide sarı sence açalım mi bu paketi ?
Sorduktan sonra bekliyoruz ses cikarmasina zaman veriyoruz konuşmasına 15 -20 sn baktınız ses vermiyor yada yüzüyle gösteriyor. Ozaman ben söyleyeyim hımm açalım ozaman olur (açın paketi . )
Yani cevap ne , hadi cevap ver, şeklinde siz yumuşak soylesenizde o heyecenlanabilir. Ona süre verin soylemezsse de istersen ben söyleyeyim diye onay isteyin .
Bize demediler öyle bir testAyrıca buraya kaydettirdikden sonra parayla olan denver testini yaptılar ücretsiz.
Bolgenizdeki egitim arastirma hastanesi, sehir hastanesi veya en buyuk uni hastanesinde cocuk norolojiye randevu aliyorsunuz.Oğlum 27 aylık bazı harfleri söyleyemiyo k-t-r-ş -d falan öğretmeye çalışıyorum ama Olmuyo mesela hayvan seslerini biliyor isimlerini tekrar ediyorum hiç birini söylemiyo ne yapmam gerek . Güzelce konuşuyorum anlatıyorum Herşeyi