- Konu Sahibi kirmizigitar
-
Artmiyorsa sorun yoktur .... akıntı bende de basladi ama kanli değil. Sakin ol.
Kizlar yarin hastanenin oldugu tarafa gececegiz zaten. Doktorum mutlaka bir doktor gorsun dedi.kirmizigitar canım çok geçmiş olsun. panik yapma eminim bişey yoktur. hem kendini hem bebeğini strese sokma. zaten devam etmiyormuş. o yüzden için rahat olsun.
Bu haftalarda lekelenme olmaz aslında
Panik olma yine de bebeğe zarar verecek bişey değildir ama takip et bugün gidemiyorsan da tuvalet ihtiyacı dışında kalkma bolca dinlen bol sıvı tüket
Geçmiş olsun öncelikleSaglik ocagina gittim ebeler vardi kalp atislarini dinlediler elle muayene ettiler denize girdinmi mayon uzerinde mi kurudu diye sordular evet dedim muhtemelen mantardir dediler tekrar etmedi deyince bugun dinle bakalim yarin hastaneye gidersin dediler simdilik uzaniyorum denize gitmem bugun yarin da doktora gidicem bakalim.... bebegin hareketlerinde problem olmadigi, agri olmadigi ve lekelenme devam etmedigi icin bebekle olgili degil yuksek ihtimalle enfeksiyonel biseydir dediler
Vajinadan geldigine emin aslinda, ama uyku sersemi yanildim mi acaba ne bileyimGeçmiş olsun öncelikle
bende de bundan yaklaşık bir ay önce lekelenme oldu vajinadan olmadığına emindim ama idrar yolundan geliyordu ama oda idrarla beraber değil peçeteye geliyordu doktorumu aradım hemen gel dedi vajinal muayene etti kanama yoktu enfeksiyondan dolayı dedi krem verdi sadece
Bi iki damlayla zaten bişey olmaz sıkma canını yarın doktora da gidersin kafan iyice rahatlamış olurVajinadan geldigine emin aslinda, ama uyku sersemi yanildim mi acaba ne bileyim
O kadar saskina dondum panikledim ki....
Takip ediyorum tekrar yok su an. İnsallah olmaz bi daha korkuyorum tuvalete girmeye
Aklim cikti yerimden kalkmiyorum zaten. Agri fark etmedim, hissetmedim yani... kasilma da oyle herzamankinden farkli bise yok. Vala doktora sordum da ciktim yola ama cok pisman oldum... hayirlisiyla evime varayim kimildamayacam bile... daha cok kucuk...Ayaklarının altına yastık koyup yat dinlen canım bide bol su iç. Kasılma var mı? Dikkat et. Bende ilk gebeliğimde yolculuktan sonra lekelenmem olmuştu. 29. Haftadaydım ve sancım başlamıştı . Kasılmalarımı bebek hareketi normal bişey zannediyordum. İnilh senin öyle bişey olmaz
Canım havalar çok sıcak belki ondan da olmuştur kasılma yoksa korkma. Benim çok kasılmam oldu leke gelince hastaneye gittik sancı çıktı bende ağrı hissetmiyordum . Ayaklarını yukarı kaldır öyle yat bol su iç devamı gelmiyorsa bu iyi bişey demekki aktif bir kanama Yok. Yakın zamanda ilişki olfuysa ondan kalan bi akıntı olabilirAklim cikti yerimden kalkmiyorum zaten. Agri fark etmedim, hissetmedim yani... kasilma da oyle herzamankinden farkli bise yok. Vala doktora sordum da ciktim yola ama cok pisman oldum... hayirlisiyla evime varayim kimildamayacam bile... daha cok kucuk...
Canım havalar çok sıcak belki ondan da olmuştur kasılma yoksa korkma. Benim çok kasılmam oldu leke gelince hastaneye gittik sancı çıktı bende ağrı hissetmiyordum . Ayaklarını yukarı kaldır öyle yat bol su iç devamı gelmiyorsa bu iyi bişey demekki aktif bir kanama Yok. Yakın zamanda ilişki olfuysa ondan kalan bi akıntı olabilir
tuvalete girme korkusu berbat birsey cok iyi anliyorum seni. cok gecms olsun insallah hic birsey yoktur canimVajinadan geldigine emin aslinda, ama uyku sersemi yanildim mi acaba ne bileyim
O kadar saskina dondum panikledim ki....
Takip ediyorum tekrar yok su an. İnsallah olmaz bi daha korkuyorum tuvalete girmeye
Su an akinti da yok hicbisey yokKirmizi akinti var mi?
Korkma canım sakin ol. Benim Doğum sancılarım başlamıştı hastaneye yatırdılar direk ilaç serum tedavi derken 38+5 te doğurdum çok şükürBilmiyorum ki yarin gidince gorucez artik.... insallah kotu bisey olmaz cok korktum valla. Senin noldu dogum mu basladi 29 haftada sonra
Gec dogurdun diye hatirliyorum cunku.... neyse yarin gideyim bakalim doktor ne diyecek... cok sukur tekrsr lekelenme olmadi ona guveniyorum en cokKorkma canım sakin ol. Benim Doğum sancılarım başlamıştı hastaneye yatırdılar direk ilaç serum tedavi derken 38+5 te doğurdum çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?