27 haftalık. bi sorun var. bakar mısınız Arkadaşlar

Queen01

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Mart 2023
26
2
6
28
27 haftadayım vajinada yanma ile beraber ağrı var bebek elini uzatsa çıkacak sanki. O kadar aşağıda farkındayım Tamamiyle bütün hareketleri vajinada ağrı olarak hissediliyo yanı sıra yanma var. Bu neden olur normal mi erken doğum söz konusu olabilir mi sizce. Rica etsem bilgisi olan bi fikir verebilir mi.

Çok büyük ihtimalle idrar yolu enfeksiyonu

Sakin olun öncelikle.

Bebeginizin kanala girip dogmak uzere oldugundan suphe ediyorsunuz anladigim kadariyla?

Bunu anlamanin yollari;
1) bebek asagi inince gogsunuzle gobeginiz arasinda boşluk olusacak
2) bacak aranizda agri, sizi vs haricinde ciddi dolgunluk hissi olusacak (ck cok cok buyuk bir kaka varligi hissi)
3) yercekimi kaynakli vajinal baski icten disa dogru (distan ice dogru olanlar normal rutin gebelik sikintilari)

Erken dogumda oyle kolay kolay olan birsey degildir ama sunlari yasarsaniz acile gidin

1) suyunuz gelirse
2) kirmizi renkte kanamaniz olursa
3) duzenli kasilmalar, sancilar olursa.

Allah razı olsun 2 numara sanırım en önemli faktör. Aşırı dolgunluk hissi yok çok şükür. Evet göğüs göbek arası boşluk var ama keseniz aşağıda demişti doktr. Tuvalette fazla kalma vb şeyler söyledi. Ama aşırı dolgunluk hissi değil sanki bebek çokk aşağıda vajinayı zorluyor gibi bi itekleme ile acı duyuyorum. Her darbede bir damla sıvı kaçırıyorum yanarak geliyor

Gecenin bı saatinde böyle sıkıntılarınız var neden bir doktora gitmediniz ki, bende gebeyim böyle şeyler yaşasam hemen giderdim. Enfeksiyonsa da belki şiddeti ya da vücuttaki değeri arttı daha kötü sonuçlar doğurabilir. Demekki çok sancınız var uyutmamış sizi geçmiş olsun.

Doğum değil ama enfeksiyon da çok kötü yapıyor insanı bende ikinci gebeliğine yaşamıştım. Doktor ilaç değiştirmişti. Ha doğurdum ha doğuracam diye diye gitmiştim hastaneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…