27 haftalık hamileyim suyum geldi

eylulelifmina

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2020
27
12
3
31
Merhaba arkadaşlar daha öncede konu açmıştım buna benzer gebeliğimin 25. Haftasında enfeksiyon nedeni ile 2 cm açılma ile hastaye yatırıldım akciğer geliştirici iğneler, antibiyotikler, magnezyum, vitaminler bütün takviyelerim yapıldı. 2 gün önce 27.haftama girdiğim gece suyum geldi doğumhaneye aldılar fakat sancım olmadığı için bekleticeklerini söylediler. Size sorum benim gibi duyu gelipte bekletilen varmı? Çok endişeliyim bebeğim kordonu sıkışırsa nefes alamazsa kalbi durarsa diye lütfen bunu yaşayıp bebeğini kucağına alan yada sıkıntı yaşayan var ise yazsın şimdiden teşekkürler 🙏🙏

Merhaba arkadaşlar daha öncede konu açmıştım buna benzer gebeliğimin 25. Haftasında enfeksiyon nedeni ile 2 cm açılma ile hastaye yatırıldım akciğer geliştirici iğneler, antibiyotikler, magnezyum, vitaminler bütün takviyelerim yapıldı. 2 gün önce 27.haftama girdiğim gece suyum geldi doğumhaneye aldılar fakat sancım olmadığı için bekleticeklerini söylediler. Size sorum benim gibi duyu gelipte bekletilen varmı? Çok endişeliyim bebeğim kordonu sıkışırsa nefes alamazsa kalbi durarsa diye lütfen bunu yaşayıp bebeğini kucağına alan yada sıkıntı yaşayan var ise yazsın şimdiden teşekkürler 🙏🙏
Allah yardımcınız olsun bol bol dua edin stres yapmayın şu anda hastanede yatıyosunuzdur zaten kötü bişey olsa hemen müdahale ederler

Geçmiş olsun, öncelikle anne karnında bebek nefes alamayacak diye korkmayın, zaten doğduktan sonra nefes alıyorlar, şu anda su yutuyorlar. akciğerleri tam gelişmemiş durumda. Suyunuz gelmiş olsa da belli ki tamamı gelmemiş, kalan suyla bebeği tutabildikleri kadar içeride tutacaklar, su kritik seviyede azalınca da bebeği alacaklar. Sizin sakin bir şekilde stres yapmadan yatmanız gerekiyor. Hastanede tutmaları iyi olmuş. 1 hafta bile tutsalar kardır. Akciğer geliştirici iğne vurdular mı? Ne söylediler size?

Geçmis olsun öncelikle. İlk oğlumda 30. Haftamı doldurduğum gece, suyum gelmişti.
Ertesi sabah hastaneye koştum. Hemen yatirdı doktor, 3 kez akciğer geliştirici iğne vurdular 1 buçuk gün içinde.
Fakat benim artık suyum bitti, kanamam açıldı, bebek döndü ve doğuma hazırlandı. Mecburen sezeryana alındım. 32 gün Küveze girdi çıktı. Sağlıkla aldık sonrasında cocuğumuzu..
Oğlum 4 yaşında oluyor şimdi.
Allah yardım etsin size de, gerek duyarlarsa zaten acil sezeryana alacaklardir. Strese girmeyin, yüreğinizi ferah tutun..

Sizin sebebinizle aynı değil ama komşum 27. Haftada yüksek tansiyondan doğum yaptı yazın. Şimdi çok sağlıklı tombik bir bebeği var . İnşallah yaşayabilecek haftada dualarım sizinle

Sitres yapmayın inşallah saglıkla kucagınıza alacaksınız ondan küçükleri bile yaşıyor

Konuyu cumartesi açmışsınız merak ettim sizi ve bebeğinizi.. Ne yaptınız acaba?? İnşallah güzel haberler verirsiniz bize?

Back
X