- 19 Ocak 2018
- 247
- 136
- 33
- 31
- Konu Sahibi YoncaBulut
-
Bekleriz canim yeterki yazmayi unutma kac haftaliksin27.Haftama girince soz soylicem canim.biraz beklicen beni :)
Yok esimin görevi nedeniyle batmandayiz canim aminn inşallahOlabilir belli olmaz :))) ay hayırlısıyla, sağlıcakla gelsinler de inşallah. Bakalım nasıl olacak. İstanbul’da mısınız? Doktorunuz kim?
00.02 itibariyle :)10+5 daha cok kucuguz :)Bekleriz canim yeterki yazmayi unutma kac haftaliksin)
Zaman cokk çabuk geçiyor canım her günün tadini sindire sindire çıkar :)00.02 itibariyle :)10+5 daha cok kucuguz :)
Benim gorumceyede oyle dedi canim doğurdu hiç bir sıkıntı cikmadi merak etme ultrason tam ölçü alamiyor sasirtabiliyor ki ki ölçüm öyle bile olsa anormal bi durum deil sadece dogum da biraz ugrastirabilir ufaklikKızlar Merhaba bende 28+5 gün hamileyim bugün doktora gittiğimde bebeğimin 36 cm 1.292 gr olduğunu baş çevresini ölçtüğünde birazcık haftasına göre önde olduğunu söyledi ama herşeyi haftasına göre uyumlu dedi ama baş çevresi kafamı karıştırdı böyle olan var mı
Yok canim küçük deil normal haftasina gore kilosu burda bi arkadas 27 hafta olmasna rağmen 600 gramdi doktr normal demiss ona gore cok bebegin daha kilolu merak etmeKızlar 24+3. 30 cm 674 gram normal mi sizce bana küçük geldi biraz
Çok teşekkür ederim ben ikili test yaptırmıştım riskli çıktı en ufak bişey de korkuyorum ama bebeğim çok hareketli bazen gece kuvvetli tekmeler yiyorum ne kadar hareketli bebek sağlıklı deselerde işte korkuyo insan cevabın çok teşekkür ederimBenim gorumceyede oyle dedi canim doğurdu hiç bir sıkıntı cikmadi merak etme ultrason tam ölçü alamiyor sasirtabiliyor ki ki ölçüm öyle bile olsa anormal bi durum deil sadece dogum da biraz ugrastirabilir ufaklik))
Valla ben o testlerin hic birini yaptirmadim seker yuklemesi disinda cunku ikili uclu testlerin cogunlugu riskli olmamasna ragmen oyle gosterebilio hc yaptirmadim oh kafam rahat bos yere yaptirrmissin sende bak goreceksin bebegin gayet iyi olacakÇok teşekkür ederim ben ikili test yaptırmıştım riskli çıktı en ufak bişey de korkuyorum ama bebeğim çok hareketli bazen gece kuvvetli tekmeler yiyorum ne kadar hareketli bebek sağlıklı deselerde işte korkuyo insan cevabın çok teşekkür ederim
Amincanim inşallah rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin isteyen hic kimsenin kucagini bos birakmasinSen doğru olanı yapmışsın ben iki çocuğumda da hiç bir test yaptırmadım bunu da maalesef ilk defa duymuştum doktorum bence yaptır deyince bilmeden "eğer çok lazımsa yapalım"dedim gerekenleri yaptırdım sonra elime telefonu alıp ikili test nedir diye baktım meğer zeka testiymiş diye hayıflanarak öğrendim ama geç oldu şimdiye kadar herşey normal gidiyo ilk defa bunu duyunca kafam karıştı ama olumsuz bir şey söylemedi inşaallah rabbim bebek isteyenlere hayırlısıyla versin gebe olanlarında kucaklarına sağlıklı sıhhatli almayı nasip etsin
Fl olcumunde zaten tam olcusu yazar canim doktorun dedigi dogrudur yanlis yere bakmissindirmerhabalar bişey sormak istiyorum merakımdan kusuruma bakmayın ben 28+5 günlük hamileyken doktor kontrolüne gittimde bebeğimin boyu 36 cm olduğunu söyledi fakat o günkü fl ölçmüne baktığımda 5.42cm 7 ile çarpınca boyunu buluyormuşuz ya hani ben 7 ile çarptığımda o zaman boyu 37.94 çıkıyo acaba hangisi doğrudur
fl ölçümünde 5,42 cm yazıyo sadece bilmedim vallaFl olcumunde zaten tam olcusu yazar canim doktorun dedigi dogrudur yanlis yere bakmissindir
Görüntü atarmisin canimfl ölçümünde 5,42 cm yazıyo sadece bilmedim valla
Haklisin canim ultrason olcumlerinde yanlislik var sen ona takilma doktor sanaa kac demisse odurr dusunup sikma tatli caniniçok mu kurcaladım ne,neyse çok takmamak gerekiyo galiba zaten doktorum da olumsuz bişey söylemedi sizide yordum hakkınızı helal edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?