27 haftalık hamiş annneler bebeğiniz kaç gram ???

Haklisin canim ultrason olcumlerinde yanlislik var sen ona takilma doktor sanaa kac demisse odurr dusunup sikma tatli canini
Haklısın galiba öyle yapmak lazım ikili testim 1/50 çıksada bugüne kadar herhangi bir olumsuzluk söylemedi zaten çok teşekkürler canım çok sağol

Haklısın galiba öyle yapmak lazım ikili testim 1/50 çıksada bugüne kadar herhangi bir olumsuzluk söylemedi zaten çok teşekkürler canım çok sağol
Rica ederim canim ne yaptim kii rabbim saglikla bebegimizi kucaklarimiza almayi nasip etsin

BENim bildiğim, hatta bunu doktorun birinden duymuştum boyu ekrana tam sığmadığı için bu haftalardan sonra artık tam ölçülemiyor ortalama bi rakam söyleniyor .boya çok takılma.

O yüzden muhtemelen ekran da ilk ölçtüğüyle kağıtta yazan boyun farklı çıkması. Kiloymuş önemli olan. Kilosu normalse gelişim normal demekmiş. çok anomalili bi boyu yoksa tabi..

Doktorum "benim gördüğüm herhangi bir olumsuzluk yok"dedi ama yine de insan korkuyo işte benim ikili testim riskli çıktığı için herşeyde milim de olsa insan korkuyo işte kilosu da 28+5 gittiğimde 1,292 gr idi acaba zayıfmıdır

Bence gayet iyi kilosu annesi.

İkili testtin doğruluk oranı düşük %60 bildiğim kadarıyla. Eğer detaylı da ense kalınlığı vs gibi bulgular yoksa içini rahat tut. Allah'ın izniyle birşey olmaz. Benim arkadaşımın da 1:50 di sonuç şimdi sağlıklı bir oğlu var.

Bununla ilgili konu açmıştım riskim 1/50 ense kalınlığı 1,30 burnu mevcuttu bir tek bunu yaptırdım daha da kafamı kurcalamak istemedim rabbime emanet artık rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah çok teşekkür ederim verdiğiniz cevap için

Cuma günü kontrole gittim bebitom 1290 olmuş :) YoncaBulut
Maşallah caanim bende haftaya gidecem 31 haftalik olacam bakalım benim bebişin kilo durumu nasil acikcasi bu ay pek saglikli beslenemedim ne bulduysam tutamadim kendimi yedim valla en son 27 haftalik gittim 1 kg 53 gramdii hayirlisi inşallah ) sen kac haftalik oldun canim kilosu gayet iyi gibi görünüyor )

30
30. Haftam benimde bir ay önce 600 di seninki de olmuştur 2 kilo tosuncuk :)

30

30. Haftam benimde bir ay önce 600 di seninki de olmuştur 2 kilo tosuncuk :)
Ayy inşallah canim kilolu bebek sevmem ama cok zayifta olmasin cabuk hastalaniolar masallah bir ay icinde iyi beslemissin bebegini iyi kilo almis gecen aya gore oyle devam ett )

Ayy inşallah canim kilolu bebek sevmem ama cok zayifta olmasin cabuk hastalaniolar masallah bir ay icinde iyi beslemissin bebegini iyi kilo almis gecen aya gore oyle devam ett )
Beslenmem degismedi canım aslında buyume evresine girdi demekki başlarda geriden gidiyodu hep suan toparladı bazı ölçümleri önde bile çıkıyo çok şükür oğlum 3750 doğdu bakalım kizcem kaç doğacak az kaldı

Maşallah canim ikinci cocuk demek ilk dogum deneyimin degil sanslisin bu konudaa )

Yok ben canım sezeryanliyim.ne şansı o.zamanncahildik hoppidi hoppidi girdim.ameliyathaneye şimdi bı tirsiyorum nedense

Sen de kendi mi gördüm valla :) bende öyle hoppidi hoppidi girdim oğlum da şimdi kızım da çok korkuyorum aklıma geldikçe uykularım kaçıyor

Ben daha 13. Haftamdayım bebeğim bir hafta önden gidiyor baya :) özellikle yediğim dikkat ettiğim bir şey Yok ama sütle yumurtayı çok tüketiyorum bebişten öncede çok seviyordum sütle yumurtayı
LÜTFEN 15 HAFTALIK GEBEYİM FOTOSUNA GÖRE CİNSİYET TAHMİNİ İSTİYORUM.

Eklentiler

• IMG_0107.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_0243.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_0371.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 96
  • IMG_0422.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 102
Sen de kendi mi gördüm valla :) bende öyle hoppidi hoppidi girdim oğlum da şimdi kızım da çok korkuyorum aklıma geldikçe uykularım kaçıyor
Canım napalim yapacak bişey yok korkunun ecele faydası yok malesef dua edicez bol bol

27+2 bugün gittim 976 gram 30/35 cm arası dedi ama fl x 7 yaptım 33 cm çıkıyor hoca normal dedi ama anlamadım sanki bir tık kısa geldi bana kızçem

ay kizlar normal olsun kilosu buyuk bebekler genelde gebelik sekerinden dolayi buyuk ve kilolu oluyor. Benim kizim 3 kilodan biraz fazla dogdu ama o kadar oburdiki her ay kesin 1 kilo aldi. Dogduktan sonra hepsi buyuyor. Buyuk bebek dogumda zor oluyor ben 3 kiloyu bile zor dogurdum kesik atti doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…