- 7 Mart 2010
- 5.660
- 1.003
- 698
- Konu Sahibi YoncaBulut
-
Haklısın galiba öyle yapmak lazım ikili testim 1/50 çıksada bugüne kadar herhangi bir olumsuzluk söylemedi zaten çok teşekkürler canım çok sağolHaklisin canim ultrason olcumlerinde yanlislik var sen ona takilma doktor sanaa kac demisse odurr dusunup sikma tatli canini
Rica ederim canim ne yaptim kii rabbim saglikla bebegimizi kucaklarimiza almayi nasip etsinHaklısın galiba öyle yapmak lazım ikili testim 1/50 çıksada bugüne kadar herhangi bir olumsuzluk söylemedi zaten çok teşekkürler canım çok sağol
amiiiin inşaallahRica ederim canim ne yaptim kii rabbim saglikla bebegimizi kucaklarimiza almayi nasip etsin
Doktorum "benim gördüğüm herhangi bir olumsuzluk yok"dedi ama yine de insan korkuyo işte benim ikili testim riskli çıktığı için herşeyde milim de olsa insan korkuyo işte kilosu da 28+5 gittiğimde 1,292 gr idi acaba zayıfmıdırBENim bildiğim, hatta bunu doktorun birinden duymuştum boyu ekrana tam sığmadığı için bu haftalardan sonra artık tam ölçülemiyor ortalama bi rakam söyleniyor .boya çok takılma.
O yüzden muhtemelen ekran da ilk ölçtüğüyle kağıtta yazan boyun farklı çıkması. Kiloymuş önemli olan. Kilosu normalse gelişim normal demekmiş. çok anomalili bi boyu yoksa tabi..
Doktorum "benim gördüğüm herhangi bir olumsuzluk yok"dedi ama yine de insan korkuyo işte benim ikili testim riskli çıktığı için herşeyde milim de olsa insan korkuyo işte kilosu da 28+5 gittiğimde 1,292 gr idi acaba zayıfmıdır
Maşallah caanim bende haftaya gidecem 31 haftalik olacam bakalım benim bebişin kilo durumu nasil acikcasi bu ay pek saglikli beslenemedim ne bulduysam tutamadim kendimi yedim valla en son 27 haftalik gittim 1 kg 53 gramdii hayirlisi inşallahCuma günü kontrole gittim bebitom 1290 olmuş :)YoncaBulut
30. Haftam benimde bir ay önce 600 di seninki de olmuştur 2 kilo tosuncuk :)Maşallah caanim bende haftaya gidecem 31 haftalik olacam bakalım benim bebişin kilo durumu nasil acikcasi bu ay pek saglikli beslenemedim ne bulduysam tutamadim kendimi yedim valla en son 27 haftalik gittim 1 kg 53 gramdii hayirlisi inşallah) sen kac haftalik oldun canim kilosu gayet iyi gibi görünüyor )
Ayy inşallah canim kilolu bebek sevmem ama cok zayifta olmasin cabuk hastalaniolar masallah bir ay icinde iyi beslemissin bebegini iyi kilo almis gecen aya gore oyle devam ett30
30. Haftam benimde bir ay önce 600 di seninki de olmuştur 2 kilo tosuncuk :)
Beslenmem degismedi canım aslında buyume evresine girdi demekki başlarda geriden gidiyodu hep suan toparladı bazı ölçümleri önde bile çıkıyo çok şükür oğlum 3750 doğdu bakalım kizcem kaç doğacak az kaldıAyy inşallah canim kilolu bebek sevmem ama cok zayifta olmasin cabuk hastalaniolar masallah bir ay icinde iyi beslemissin bebegini iyi kilo almis gecen aya gore oyle devam ett)
Maşallah canim ikinci cocuk demek ilk dogum deneyimin degil sanslisin bu konudaaBeslenmem degismedi canım aslında buyume evresine girdi demekki başlarda geriden gidiyodu hep suan toparladı bazı ölçümleri önde bile çıkıyo çok şükür oğlum 3750 doğdu bakalım kizcem kaç doğacak az kaldı
Yok ben canım sezeryanliyim.ne şansı o.zamanncahildik hoppidi hoppidi girdim.ameliyathaneye şimdi bı tirsiyorum nedenseMaşallah canim ikinci cocuk demek ilk dogum deneyimin degil sanslisin bu konudaa)
Yok ben canım sezeryanliyim.ne şansı o.zamanncahildik hoppidi hoppidi girdim.ameliyathaneye şimdi bı tirsiyorum nedense
LÜTFEN 15 HAFTALIK GEBEYİM FOTOSUNA GÖRE CİNSİYET TAHMİNİ İSTİYORUM.Ben daha 13. Haftamdayım bebeğim bir hafta önden gidiyor baya :) özellikle yediğim dikkat ettiğim bir şey Yok ama sütle yumurtayı çok tüketiyorum bebişten öncede çok seviyordum sütle yumurtayı
Canım napalim yapacak bişey yok korkunun ecele faydası yok malesef dua edicez bol bolSen de kendi mi gördüm valla :) bende öyle hoppidi hoppidi girdim oğlum da şimdi kızım da çok korkuyorum aklıma geldikçe uykularım kaçıyor
Ben erkeğe benzettim ama emin değilim tabiLÜTFEN 15 HAFTALIK GEBEYİM FOTOSUNA GÖRE CİNSİYET TAHMİNİ İSTİYORUM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?