27 yasimda ugrastigim seye bak!

helloeverybody

:/
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2013
1.172
300
133
Her anlasmazlikta evden gidip bizi terketmeyle tehdit eden bir anne
Calismayan evde 7/24 evde oturan bir baba,
Konustuklarinda surekli kavgali kanli bicakli polislik olan annem ve babam( ciddi ciddi ayrilmayi dusunyorlar) (Ayrilmak icin gerekli prosedurleri dil bilmedikleri icin yine ben yapmak zorundayim, onlara ev bulmak dahil)
27 yasinda isinde gucunde ama asosyal olan bir kiz yani BEN
Ve hic bir seyle alakasi olmayan kiz kardes,
Evin kagit kurek isinden tut ekonomik olarak her yuk benim uzerimde bunuda belirteyim.

Biz yurtdisinda yasiyoruz, akrabalarimiz yok tanidik es dostlada iliskimiz yok tamamen izole bir hayat yasamaktayiz. Ve ben bu sekilde yasamaya zorlanmakyim, malesefki gitgide icime kapanmaya basladim ve ailemin istedigi asosyallige ulastim. Simdi size sorum, ben bunlarin kahriini derdiniz cekmek zorundamiyim?

Hergun dua ediyorum Allaha bir hayirli kismet ciksada bir an önce evlenip ayrilayim ama o kadar asosyalimki tanidigim hic kimsem yok. Dolayisiyla kismet de yok.

Bir cikmazin icindeyim ne yapacagimi sasirdim, turkiyeye tasinmak istiyorum yani orada gelip asgari ucrete bile calismaya raziyim, burda param varda ne oluyor? Psikolojim bozuldu gercekten inthar falan dusunur hale geldim.

Ben ne yapmaliyim? Su genc yasimda bunlarla ugrasmak zorunda miyim?

Yemin ederim oturdugum yerden ben bile kotu hissettimki bunlari yasayan sizi dusunemiyorum bile.
Allah yardimciniz olsun.
Yalniz intihar vs bunlari asla akliniza bile getirmeyin.
Allah'a guvenin ve sığının. Goreceksiniz hersey harika olacak. Zira Allah kendisine siginan ve guveneni asla birakmaz.

17 yasindaydim ayni senin durumundaydim. Bende yurtdisinda yasiyorum yani tipa tip ayni dil sorunu, kagit kurek vs vs
Evden kacis olacak ya sevdim asik oldum evlendim. Ama olmadi 1bucuk yil sonra bosandim bir cocukla. Hala bosanmamis ama hala sorunlu bir anne baba... Ben bosanirken onlarda aska geldi bosandi. Sorun orda bitmedi, aradan 7yil gecti hala sorunlar sorunla. Gorussem olmuyo gorusmesem olmuyo. Yani anlicak maalesef ne yaparsan yap evlen, barklan ulke degistir... Yine ayni anne babaya sahipsin belki suan ki sorunlarin tipa tipa aynisi olmucak ama yine sorunlar orada olacak

Sabrediyorum, tek tesellim, Allahim mukafatimi verecek umudu
Allah yardimcin olsun

İşte dinlemeniz gereken yorum bu.

İşte dinlemeniz gereken yorum bu.
Suan 28 yasindayim, hala sorunlar var bitmedi. Ama maalesef aileyi atamiyosun. Kimisi evlattan ceker kimisi aileden, eminim tek ben veya sen degilsin.. Sabret kardesim dua et. Allah belki cocuklarimizdan yana yuzumuze gulecek belki bizi bu sebepden cennetine koyacak..

ben de onu soruyorum nasıl yaşadılar diye
Canim benim, sen yurt disinda yasayan sonradan gelmis insanlarin ulkenin dilini bildiginimi saniyosun :)
Ilk geldigi yillar sagda solda dili cat pat bilen kisiler yardim ediyo, sonra cocuklar....
30yildir burada yasayip da vatandasligi almis olup dogru duzgun bise anlamayan insanlar cookk...

Yasadiklariniz hic kolay degil ama kurtulmak icin bir evliligi düsünmeniz cok yanlis. Kadinlarin bir cogu bunu yapiyor ve yagmurdan kacarken,toluya tutuluyorlar.
Hangi ülkede olursaniz olun, bir "türkdanis" gibi kurum vardir, gitsinler orda danissinlar. Sen mecbur degilsin her seyin arkasindan kosturmaya. Hem artik kücükde degilsin, onlar kendi problemlerini cözsünler ve sende o ortamdan ayrilmaya bak.
Ayri bir ev tut, avrupadaysan devlet sana yardim edecektir...ev bulmak, mobilya, kira vs bunlari karsiliyorlar.
Sen kendi ayaklarinin üstünde durabilirsin, yani bi erkege felan ihtiyacin yok güzel yasamak icin. Önce piskolojini düzelt, sonra bir beraberlik düsün.
Bende buna benzer bi ailede büyüdüm ve malesef evlilik yaparak kurtulurum sandim...olmadi tabi...uzun hikaye.

Bienvenue au club :) klube hosgeldiniz
Ismail yk misali sende bizdensin

Evini ayır herkes başının çaresine baksın illa kocamı olucak alın kedinizi bir de içi dolu kocaman bir kitaplık asla bitmeyecek kahve kavonozları birde sallanan sandelye..hayelimi anlatım bin tane kocayı satarım bu hayele:)zaman la herkes alışır düzenine zorlama kendini yetişemezsin..

Selam csnim.madem.yurt disinda yasiuorsun kendi evine beden tasinmiyorsun ? Tek otur kusura bakma annr baba bile olsa seni bubduruma getiriyorlarsa en iyisi oradan uzaklasman

Kizzz sen 17 yasindasin, ne zaman evlendinde bide üstüne ayrildin????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…