- 10 Ağustos 2009
- 26.179
- 18.338
- 823
- Konu Sahibi helloeverybody
-
aynisini sorucaktimben de onu soruyorum nasıl yaşadılar diye
NEDEN BÜTÜN KURTULUŞU BİR ERKEĞE BAĞLIYORSUNUZ, ÇILDIRICAM YA ARTIK BU LAFLARI GÖRMEKTEN.
HER ŞEYİN ÇÖZÜMÜ ERKEK. ERKEK DE ERKEK KOCA DA KOCA KOCAAAAAAAAA
"Ev - le - ne - cem! Evlenecem. Vermezlerse kaçacam." geldi aklıma istemsizce
Biraz bdv okuyan aklı varsa evlenmez bence
Sevgisizlikten oluyor bütün bunlar sanırım, az önce başka topicte de konuşuyorduk. Aileden sevgi göremiyor, kendini de sevmiyor, saymıyor; özgüven sıfır. Eee bütün kurtuluş erkekte, evlilikte. Evlilik bir başarı, evli olmak bir statü göstergesi onlar için. Hayatta tutunacak başka dalları yok. Önlerine gelen ilk erkeği kocaları yapmaya çalışıyorlar, bunu sevgi olarak görüyorlar.
Adamın teki evlenmeden önce demiş ki"Bütün kararları ben alırım." Sevgisiz büyümüş ablamız tamam demiş, evlenmiş mesela. Şimdi de burda ben evime koltuk bile alamıyorum diye ağlıyor. Ne deniyordu? Hmmm. Kendim ettim, kendim buldum.
Kardesini al ayri eve cik ana babayida bosver. Bosanacaklarsa yolunu bulup bosansinlar.Her anlasmazlikta evden gidip bizi terketmeyle tehdit eden bir anne
Calismayan evde 7/24 evde oturan bir baba,
Konustuklarinda surekli kavgali kanli bicakli polislik olan annem ve babam( ciddi ciddi ayrilmayi dusunyorlar) (Ayrilmak icin gerekli prosedurleri dil bilmedikleri icin yine ben yapmak zorundayim, onlara ev bulmak dahil)
27 yasinda isinde gucunde ama asosyal olan bir kiz yani BEN
Ve hic bir seyle alakasi olmayan kiz kardes,
Evin kagit kurek isinden tut ekonomik olarak her yuk benim uzerimde bunuda belirteyim.
Biz yurtdisinda yasiyoruz, akrabalarimiz yok tanidik es dostlada iliskimiz yok tamamen izole bir hayat yasamaktayiz. Ve ben bu sekilde yasamaya zorlanmakyim, malesefki gitgide icime kapanmaya basladim ve ailemin istedigi asosyallige ulastim. Simdi size sorum, ben bunlarin kahriini derdiniz cekmek zorundamiyim?
Hergun dua ediyorum Allaha bir hayirli kismet ciksada bir an önce evlenip ayrilayim ama o kadar asosyalimki tanidigim hic kimsem yok. Dolayisiyla kismet de yok.
Bir cikmazin icindeyim ne yapacagimi sasirdim, turkiyeye tasinmak istiyorum yani orada gelip asgari ucrete bile calismaya raziyim, burda param varda ne oluyor? Psikolojim bozuldu gercekten inthar falan dusunur hale geldim.
Ben ne yapmaliyim? Su genc yasimda bunlarla ugrasmak zorunda miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?