• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

27 yaşında aileden dayak yemek

Allahim neler okudum ben böyle.Allah yardimcin olsun.O evden kurtulup kendine yeni bir hayat kurman dilegiyle.Hicbir anne evladina boyle kufurler etmemeli. Hicbir evlat haketmez bu kufüru ve siddeti.Son demine kadar sen haklisin gülüm benim.Neden banlandi ki arkadasimiz bilen var mi?

Şunu da belirtmek istiyorum iş yerinizdekiler işvereniniz bence bu durumu aleyhinize kullanmaz.mali müşavir olan kişi zaten hukuk alanında da deneyimli demektir.size Yol gösterecektir.ayrıca özelden mali müşavirinizin ismini bana yazarsanız tanıdığım biri ise devreye girebilirim

Siz o evden neden çıkmak istemiyorsunuz. Olamasın tabi psikopat askerlere ülkenin ihtiyacı yok. Resim de iyi olur en azından ona göre bisey söyleriz.
Siz o evden neden çıkmak istemiyorsunuz. Olamasın tabi psikopat askerlere ülkenin ihtiyacı yok. Resim de iyi olur en azından ona göre bisey söyleriz.
Yüklemeye çalıştım ama dosya boyutu nedeniyle yüklenemedi yazısı çıktı nasıl yapılıyosa bilmiyorum öğrenince yüklerim

Eğer olayın tüm detayları bu kadarsa anneniz ve kardeşiniz önce kendi kanlarına baktırmalı. Neyin kafası bu?

Aile bu, et tırnaktan ayrılmaz masallarına inanmıyorum ben. Kopun gidin alın darp raporunuzu da kurtulun o evden.

Belli ki hayatınız boyunca destek yerine köstek olacaklar; onun yerine yabancı olun daha iyi.

Şunu da belirtmek istiyorum iş yerinizdekiler işvereniniz bence bu durumu aleyhinize kullanmaz.mali müşavir olan kişi zaten hukuk alanında da deneyimli demektir.size Yol gösterecektir.ayrıca özelden mali müşavirinizin ismini bana yazarsanız tanıdığım biri ise devreye girebilirim
Teşekkür ederim ama anlayacak biri değil tanıyorum.ben de üniv bitirdikten sonra sınavına girdim çalışıyorum stajımız var 3 sene onu yapıyorum 2 senem kaldı

Teşekkür ederim ama anlayacak biri değil tanıyorum.ben de üniv bitirdikten sonra sınavına girdim çalışıyorum stajımız var 3 sene onu yapıyorum 2 senem kaldı
Anlıyorum.inşallah başarı ile stajı bitirir ruhsatı alırsın.Ben de Ankara da mali müşavirim yapabileceğim bir şey olur ise irtibata geçebilirsin.

Eğer olayın tüm detayları bu kadarsa anneniz ve kardeşiniz önce kendi kanlarına baktırmalı. Neyin kafası bu?

Aile bu, et tırnaktan ayrılmaz masallarına inanmıyorum ben. Kopun gidin alın darp raporunuzu da kurtulun o evden.

Belli ki hayatınız boyunca destek yerine köstek olacaklar; onun yerine yabancı olun daha iyi.
Ne biliyim ben hiç böyle olsun istemedim bu foruma üye değilken dışardan okurdum doğum yaptım annem gelmedi bile aürünerek tuvalete gittim yazan bi üye vardı hiç onun gibi olsun istemedim.Hiö sevmedi beni annem.su savaşı yapmştık ortaokulda ıslak ıslak eve gidince annem yanlış anladı tecavüz edildim zannetti.banyoya sokup soydu her yerime baktı döverek.bi onu bi de bugün yaşadıklarımı unutamayacağım galiba

Herkes aynı şeyleri yazmış annen de kardeşin de insan artığı...Aile değil onlar.Anneler erkek çocuklarını kışkırtmaktan zevk alıyor resmen.Güçlerini hissediyorlar heralde.Anne denmez ya böylelerine neyse.Kardeşinde de akıl yok , yaşı genç.İlerde pişman olur ama iş işten geçer.Bence zulümlerinin tek sebebi onlara para yedirememen.İyi para kazansan bekarlığına laf edemezlerdi hatta evlenme diye uğraşırlardı musluğun suyu kesilmesin diye.

Para biriktirmeye bak.10 lira bile olsa biriktir.İşine asıl bir de , göze girersen hem orada kalırsın ve maaşın da artar.Allah yardımcın olsun.

Yüklemeye çalıştım ama dosya boyutu nedeniyle yüklenemedi yazısı çıktı nasıl yapılıyosa bilmiyorum öğrenince yüklerim
Kimseye ispatlama zorunluluğunuz yok, hanımefendi inanmadı diye morluklarınızın fotoğrafını buraya atacak değilsiniz
Atmayın, onun yerine darp raporu alın

Elleri kırılsın o kardeş musveddesinin.
Annene de yazıklar olsun.
Darp raporu alıp şikayetçi olun,yansın onun askerlik hayalleri falan,rezil herif !
Canim benim bunlardan sana aile falan olmaz,kendini düşün. Bugun sana bu iğrenç ithamlarda bulunanlar yarın evlenmeye kallsan senin mutluluğunu da bozarlar kac kurtar kendini.

Her şeye hayır deyip bir kulp bulmuşsunuz. Peki buradaki insanlar size nasıl yardımcı olabilir?
Ah yazık geçmiş olsun sabredin mi diyelim yani?
Kursa gitmeyin, ehliyet almayın erteleyin şu an her şeyi. Bi kendi canınızı kurtarın sonra istediğinizi yaparsınız! Ay sinir oldum!

Herkes aynı şeyleri yazmış annen de kardeşin de insan artığı...Aile değil onlar.Anneler erkek çocuklarını kışkırtmaktan zevk alıyor resmen.Güçlerini hissediyorlar heralde.Anne denmez ya böylelerine neyse.Kardeşinde de akıl yok , yaşı genç.İlerde pişman olur ama iş işten geçer.Bence zulümlerinin tek sebebi onlara para yedirememen.İyi para kazansan bekarlığına laf edemezlerdi hatta evlenme diye uğraşırlardı musluğun suyu kesilmesin diye.

Para biriktirmeye bak.10 lira bile olsa biriktir.İşine asıl bir de , göze girersen hem orada kalırsın ve maaşın da artar.Allah yardımcın olsun.
Yazdıklarınıza katılıyorum çünkü hep iyi para kazananlar örnek gösteriliyo bana.halbuki ben işimde pişince ben de kazancam ama yaşadıklarımı unutamıycam.birkaç ay sonra dil kursum başlayacak 11 gibi gelcem eve o zaman kavga etmezler dye dşünüyorum hemen yatıp uyurum.o zamana kadar kardeşim de gider belki

Polise gitmen hiçbir şey değiştirmeyecek.Yerinde olsam öyle kardeşi birine dövdürür başına bela ederdim. Kardeş demeye bin şahit ister terbiyesiz bir de ablasını dövüyor. Olmasın uzman çavuş filan böylesi istemiyorum ben bu adam ülkemi korusun. Bu nedir ya! Ablacığım devamlı dikine gideceksin onların gücünü göster ailene ezildiğini hissetmesinler,gucunu gösterirsen sesini çıkartamazlar sana daha. Sen belli ki alttan almışsın hep onlar da fırsatı bulmuslar tabiri caizse. Yaşın tek başına eve çıkmak için gayet uygun başka şehirde yeni bir hayat kurabilirsin. İstemezsen kimse seni bulamaz eminim. Bence en doğrusu bu senin için.

kardesiniz askeri sinava girmis rapor alsaniz bu durumunu etkiler mi acaba emin degilim onunla tehdit etseniz.

Her şeye hayır deyip bir kulp bulmuşsunuz. Peki buradaki insanlar size nasıl yardımcı olabilir?
Ah yazık geçmiş olsun sabredin mi diyelim yani?
Kursa gitmeyin, ehliyet almayın erteleyin şu an her şeyi. Bi kendi canınızı kurtarın sonra istediğinizi yaparsınız! Ay sinir oldum!
Bakın sizi anlıyorum ama ben senedi dayak yemeden aylar önce imzaladım erken kayıtta indirimden faydalanmak için zaten dil kursum başlamadı gittiğim kurs ucuz haftada 1 saat olan bi kurs şu an.ehliyeti de aylardr ödüyrum zaten 4 ay kaldı bitmesine.şu an çok üzgünüm bu yorumlar daha da üzüyor

Back
X